Mozis kaland

Szavazás átlaga: 7.12 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2011. december 5.
Hossz: 14 637 karakter
Elolvasva: 1 037 alkalommal
Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
– Ne áltasd magad, Mel... – mondtam magamban.
– Úgysem jön el... A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő... merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat, mert az jutott eszembe, hátha nem hallottam, mikor csengett, és üzenet érkezett arra nézve, hogy a randi almás, mert sajnos közbejött valami. De nem jött üzenet.
Egy fitnesz klubban találkoztam Bill-lel. Az egyetlen pasi volt a tízfős női csoportban, úgyhogy enyhén szólva is kilógott a sorból. Nekem imponált, hogy volt mersze beszállni egy tisztán női kurzusba... meg a teste is. Kisportolt test volt, feldobott izmainak látványa, miközben fekvőtámaszokat csinált, én meg elképzeltem, hogy elnyúlok alatta a tornaszőnyegen, hogy leereszkedik erős karjain, aztán egy nyögéssel fellöki magát.
Eldöntöttem, hogy torna után szóba elegyedek vele. Aztán elmentünk egy italra, felhajtottuk és végül nála kötöttünk ki egy jó kis szextornára.
Elsőre szenvedélyesen lángoló, állati volt vele kefélni. Hihetetlen férfiereje volt, imádtam, ahogy a nagy kemény farka bennem döfködött előre-hátra. De szeretett incselkedni is, jól felöklelt, teljesen kitöltött, én meg összeszorítottam őt a medencém izmaival (melyek jól megedződtek a fitnesz klubban), mire ő teljes súlyával felemelte rólam a testét és lassan, óvatosan kihúzta magát sikamlós, sajgó puncimból, míg mesés farkának nedvesen csillogó makkja szinte épp, hogy érintette lucskos hüvelyemet.
Aztán így maradt, míg végül már könyörögtem, nyomja vissza belém, karomat és lábamat dereka köré fontam, átfogtam a hátát és sóvárogva vártam, hogy tovább keféljen. Kész volt, mégis valami isteni, amivel odáig juttatott, hogy már nem tudtam visszafogni magam és többször is elélveztem. Ő pedig ekkor egy széles, öntelt vigyort villantott rám, majd egy megsebzett üvöltésével lövellte belém terhét.
Magam is némi önteltséget éreztem, amiért ilyen pompás szeretőt fogtam és ügyet sem vetettem egynémely barátnőmre, akik arra figyelmeztettek, hogy ez a pasas nagy nőcsábász hírében áll és csak kihasznál.
– Hát használjon is, ahogy csak bír – mondtam erre és a fergeteges orgazmusokra gondoltam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.12 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 16. 16:13
#5
A mozi jó.
1
p
papi
2020. október 18. 09:28
#4
Egész jó a rövidsége mellett is.
1
a
A57L
2019. október 17. 05:18
#2
Egy kis mozi élmény.
1
T
Törté-Net
2011. december 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1