A+ A-

Mozis kaland

Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
- Ne áltasd magad, Mel... - mondtam magamban.
- Úgysem jön el... A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő... merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat, mert az jutott eszembe, hátha nem hallottam, mikor csengett, és üzenet érkezett arra nézve, hogy a randi almás, mert sajnos közbejött valami. De nem jött üzenet.
Egy fitnesz klubban találkoztam Bill-lel. Az egyetlen pasi volt a tízfős női csoportban, úgyhogy enyhén szólva is kilógott a sorból. Nekem imponált, hogy volt mersze beszállni egy tisztán női kurzusba... meg a teste is. Kisportolt test volt, feldobott izmainak látványa, miközben fekvőtámaszokat csinált, én meg elképzeltem, hogy elnyúlok alatta a tornaszőnyegen, hogy leereszkedik erős karjain, aztán egy nyögéssel fellöki magát.
Eldöntöttem, hogy torna után szóba elegyedek vele. Aztán elmentünk egy italra, felhajtottuk és végül nála kötöttünk ki egy jó kis szextornára.
Elsőre szenvedélyesen lángoló, állati volt vele kefélni. Hihetetlen férfiereje volt, imádtam, ahogy a nagy kemény farka bennem döfködött előre-hátra. De szeretett incselkedni is, jól felöklelt, teljesen kitöltött, én meg összeszorítottam őt a medencém izmaival (melyek jól megedződtek a fitnesz klubban), mire ő teljes súlyával felemelte rólam a testét és lassan, óvatosan kihúzta magát sikamlós, sajgó puncimból, míg mesés farkának nedvesen csillogó makkja szinte épp, hogy érintette lucskos hüvelyemet.
Aztán így maradt, míg végül már könyörögtem, nyomja vissza belém, karomat és lábamat dereka köré fontam, átfogtam a hátát és sóvárogva vártam, hogy tovább keféljen. Kész kínszenvedés volt, mégis valami isteni, amivel odáig juttatott, hogy már nem tudtam visszafogni magam és többször is elélveztem. Ő pedig ekkor egy széles, öntelt vigyort villantott rám, majd egy megsebzett farkas üvöltésével lövellte belém terhét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 12. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?