A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 3. rész

Következő reggel frissen, de ugyanakkor eléggé fájósan ébredtem. Szegény fenekem nagyon fájt Hunter hosszas baszása miatt, amikor ő és Jeff szendvicsbe fogtak. Aztán még Jeff öcsém 24 centis farkát is magamba fogadtam kora reggel. Tudtam, hogy anális szexről a következő pár napban szó sem lehet. Megláttam a geci és síkosító foltjait a takarómon, gyorsan leszedtem, és beraktam a mosógépbe, hogy kimossam. Miután elindítottam a gépet, a fürdőszobámba mentem, hogy lezuhanyozzak.
Ahogy a fürdőbe értem, észrevettem egy cetlit a tükörre ragasztva. Ez állt rajta:
"Nővérkém, edzésem van ma reggel, de azon gondolkoztam, hogy mehetnénk-e még egy kört, miután hazaértem és lezuhanyoztam? Ha nem gond, átjövök hozzád 1 körül és meglátjuk, hogy benne vagy-e"
Hunter.
Tudtam, hogy benne lennék, de reménykedtem, hogy nem akar semmiféle anális szexet, mivel szegény segglyukamat annyira megbecstelenítették. Gyorsan lemostam magamról a maradék síkosítót, ami még hajnalról maradt rajtam, megtörülköztem, és felvettem a köpenyemet. Felmentem a lépcsőn, hogy legalább valami müzlit egyek, mivel már majdnem egy napja nem ettem. Miután befejeztem a reggelit, felnéztem az órára, és megláttam, hogy már majdnem dél volt!
Lesiettem a lépcsőkön, hogy még fel tudjak készülni a délutánomra Hunter-rel. Megfésültem a hajamat, és kisminkeltem magamat. Extra kurvásra vettem a figurát, mivel tudtam, hogy tudni fogja, hogy mennyire akarom őt. Bekrémeztem az egész testemet, és beparfümöztem magamat Hunter-nek. A tükörbe néztem, és igazán dögösnek és kurvásnak láttam magamat. De valami még hiányzott: Kellet még a "bassz meg most" kinézet. A szobámba mentem, és felvettem egy pár kör alakú fülbevalót, egy nyakláncot, pár karkötőt és végül a hasamra a kis díszláncomat.
Benéztem a szekrényembe, és megkerestem a tökéletes ruhákat, amik Hunter-t kőkeménnyé teszek, és amitől jól megbasz majd. Találtam egy fekete combharisnyát, amikhez nem kellett harisnyatartó. Bugyit nem vettem fel, tudtam, hogy csak útba lenne. Megtaláltam a legkisebb fekete, bőr miniszoknyámat, felhúztam a derekamra, és bezipzáraztam. Ezután azt a fekete melltartómat vettem fel, amit Halloween-kor vettem, és egy magas sarkúval fejeztem be az öltözködést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 3. szombat 06:03
Ez sem rossz írás.
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:47
Eléggé sablonos.
#5 tenzin 2012. 08. 22. szerda 01:14
ok
#4 blabla91 2011. 12. 14. szerda 15:50
a sztori jó, csak egy kifogásom van:
- belémtömte a FARKÁT, leszoptam a FARKÁT, 20 centis FARKÁT, megnedvesítettem a FARKÁT!
ebből azt akarom kihozni, hogy változatosabban irj egy férfi hímtagjáról. Ne mindig csak a FAROK szót használd! Egy kicsit a helyesírásra is figyelj.
#3 Golem 2011. 12. 9. péntek 23:31
Nagyon Jo sztory! Lessz meg folytatás? En egy 21 eves srác vagyok! Nincs kedvetek orokbefogadni? Bar van egy kisss gond a mércét sajna nem utom meg se a 24-eset, se a 20-asat. De, ha ennek ellenere is Befogadnatok annak örülnek mindigis akartam egy ilyen lány testvért (hug vagy nővér mind1)!!! Ha lessz folytatás akkor azt nagyon varom! Előre is Koszonom!
Udvozlettel:
MM!
#2 sztbali 2011. 12. 5. hétfő 16:55
Nagyon jó a sztori.
#1 Törté-Net 2011. 12. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?