A+ A-

A családom és én 1 rész

Ott kezdeném, hogy egy igen puccos családba születtem. Volt mit aprítani a tejbe felmenőimnek. Így, mivel én megjelentem az életükben, valami furcsa epizód lehetett. Igencsak keveset foglakoztak velem, hogy egyből előrébb lépjünk. Amire emlékszem, az legalább négy bébi csősz, mire elértem a 8 éves kort. Különösebben nem történt semmi. Mindenem meg volt, és semmim se! Ekkor történt, hogy valamelyik ősöm, annyira félre léphetett, hogy azt a botrányt, már válás nélkül nem lehetett megoldani! Hát így, 8 éves koromra elvált szülők gyereke lettem. És itt kezdődtek az azok a dolgok, amik miatt írok. Szóval először is anyámhoz kerültem. Csodálatosan szép nő volt, minden férfi bolondult érte. Tíz éves lehettem, amikor a suliban véletlenül megláttam az egyik osztálytársnőm punciját! Igen megtetszett ez a furcsa élmény! Innentől kezdve, szinte mindig azon voltam, hogy azt a kis vágást láthassam. Az éppen fejlődő fütyim is igen kedvelte ezt a foglalatosságot, mert ilyenkor szinte letéptem a helyéről A leselgetések,tapizások, egy-egy bátortalan hettyempitty,farok kiverések,akár többed magammal is,hol lányokkal,hol fiúkkal jelentették a szexeszet 12 éves korim. Akkor, a nyári szünet, nagyon unalmasnak indult. Anyám dolgozik, kicsi vagyok, így nem hagy egyedül. Nagyanyámhoz lettem száműzve. Egy kis falu, alig pár ház,lakó, és semmi szórakozás. Nincs semmi, nincs internet,semmi nincs. Az-az van három kocsma,egy templom! Na, ide száműztek. Ő anyám , anyja. Rendes, mindent megtett, hogy egy porfészekbe jól érezzem magam. Ekkor tudtam meg, hogy szerelemgyerek vagyok, és azért olyan fiatal az édesanyám, mert a "főnöke" felcsinálta, és el kellett vennie anyámat, hogy nagyobb botrány ne legyen. Így lett édesanyán 18 évesen egy 45 éves férfi felesége. Aminek aztán meg is lett ugye a böjtje!
De vissza a faluba.
A várost nem tudat feledtetni velem a szép táj, a nyugodt környezet. Így nagy unalmamban, elég sokszor csak a fütyimmel való foglalatosság volt. Kis véznámat gyötörtem esténként, vagy akár napközben is. Esténkét, az ágyban, lehúztam a makkról ameddig csak bírtam a bőrt, és így dörzsöltem a kemény ágy neműhöz a farkam. Hol a kezemmel segítettem, hol pedig csak az ágynemű keménysége segített, hogy kicsinységem megfelelően kényeztetve legyen. Ilyenkor nagyon érdekes és furcsa, de nem is kéjes érzés szaladgált a gerincemen végig. A derekamnál hátul, rettenetesen érzékeny lettem. Egyik kezemmel a kis farkam-gyötörtem, húzigálmat, markoltam, játszottam a golyóimmal, a másik kezemmel a derekam simogattam. Aztán jött a kéj! Nagyon jó volt. Két nap elteltével, a nagyi szólt, hogy beszélne velem. Azt mondja, hogy tudja mit jelent a férfiasság, de ha már így van, akkor inkább adna egy törölközőt! Rögtön tudtam, hogy az ágynemű árulkodott. Az ötödik napon leszakadt az ég! Olyan zivatar, és szél volt, villámlással, amire még a nagyi sem emlékezett! A félelem részemről a villámlás miatt, a nagy részéről pedig, gondolom a megértés okán, nem sokára egy ágyba terelt bennünket. Összebújtunk, átöleltük egymást, és így hallgattuk a kinti vihar hangjait. Elaludtam, és arra ébredek, hogy a nagyi, a kis farkamat húzogatja. Na, ne szépítsünk! Keményen, húzogatta, majd, leszopott! Az én kis fütyim! Csodás volt. A golyóimmal együtt is bekapta a farkam. A fenekem markolászta. Éreztem, hogy a fütyim a torkán van, és nyelte! Fantasztikusan jó volt. Érdekes, furcsa zsiborgó érzés járta át az egész alsó testem. Éreztem, ahogy a makkom a torkában van, és nyeli. Fantasztikus ,ahogy a torok minden nyelésnél, megmarkolta a makkomat és szinte húzott rajta egyet. Nem lehet ezt csak így leírni. Érezni kell. Azóta sem találkoztam olyan nővel, aki ezt meg tudta volna ismételni! Csodás volt, jobb volt, mint amikor csak úgy szopta, nyelvezete, és szívta. Nem tudom meddig, nem mertem jelezni, hogy fel vagyok. De aztán a testem elárult. Közeledett a kéj, és egyre inkább kezdtem mozogni. Ritmusra, ahogy azt a természet belénk rögzítette, és bizony hangos is lettem. Mai napig hangos vagyok közösüléskor, igen, zihálok, kéjesen nyögök, morgok, és mit tudom, még milyen hangok jönnek ki belőlem. Azt mondják, nem zavaró, sőt izgatja a partnereimet.
Szóval, ekkor már nem lehetett játszani, hogy alszok, és a nagyi felkapta a fejét. Pont akkor, amikor kész lettem. Két meglepetés is érte! Egyik, hogy szembe nézett velem, a lábam közül, tágra nyílt szemekkel. A másik, hogy fiatalságom ellenére, azért eléggé megáldott a természet a fütyimmel, és termése is van bőven. Szóval, az pedig telibe kapta nagyanyám csodálkozó arcát, majd amikor elkapta a fejét, a többszöri spriccem, a meztelen mellein kötött ki.
Én nagyot élveztem, nagyanyám pedig kirohant a szobából. Na, most mi lesz? Gondoltam. Mivel azért jutott rám is anyag, meg szeretek tiszta lenni, kikászálódtam az ágyból, és elindultam a fürdőszoba felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (153 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 szekely18 2015. 02. 15. vasárnap 21:57
Tetszik még mindig!
#6 listike 2014. 02. 6. csütörtök 05:29
Tetszik.
#5 A57L 2013. 07. 22. hétfő 05:31
Nem rossz.
#4 kgb74 2012. 10. 7. vasárnap 17:05
ez is jó történet én a 3.-at olvastam először az szerintem jobb volt, de ez jó történet
#3 tiborg 2012. 04. 3. kedd 07:52
Nehogy javtsd1 ez igy jo - a fiu 12 eves - neki futyije van!! Majd fasza lesz ha eleri a 14/15 evet.
#2 gyuri0926 2011. 12. 2. péntek 08:14
Folytasd , csak , ha lehet a szöveg kicsit javulhat pl : fütyi = faszom stb.
#1 Törté-Net 2011. 12. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?