A+ A-

Kicsit másképp

Egyik este felhívtam ápolónő ismerősömet, mert elfogyott a kötszerem. Ugyanis volt egy balesetből szerzett hatalmas seb a tenyeremen, és már átütött a kötésen így, gondoltam felhívom. Természetesen, mint minden jó ápolónő otthonában nála is volt kötszer, így áthívott. Állítólag éppen zuhanyozott amikor megérkeztem hozzá, mert köntösben fogadott - bár a haja nem volt vizes. Selyemköntös volt rajta, ami szerencsére nem rejtette el az alakját, és csak a derekán volt megkötve. Felül eléggé nyitott volt, bár a lényeget nem láttam, viszont a mellbimbói majdnem átszúrták a köntösét. Meg is jegyeztem, hogy hideg lehetett a fürdőszobában, amire ő csak mosolygott sokat sejtetően. Bár ekkor még nem gondoltam semmire.
Átmentünk a nagyszobába, ahol a kötszer volt. Ahogy turkált az alsó fiókban az egyik combja teljesen kibukkant a köntöséből. Iszonyatosan formás volt. Leültetett egy fotelbe hogy lekezelje a sebemet. Elég csúnyán nézett ki, de persze őt ez nem riasztotta el. Azt mondta (amin meg is lepődtem), hogy felizgatja az, amikor ellát egy férfit. Gondoltam ez valami perverzió, ami már a kórházi munka mellékhatása. De akkor hirtelen elkezdte nyaldosni, majd szopni az ujjamat. Én ezt már nem hagytam szó nélkül és megkérdeztem, hogy mi a fenét csinál. Erre ő annyit mondott, hogy kuss, de csak halkan nem parancsolóan inkább erotikusan. Kezdtem érteni. Azon már egy kicsit meglepődtem, amikor elkezdte nyaldosni a sebemet is. Kérdésemre az előző választ kaptam. Pillanatnyi eszmefuttatással arra következtettem, hogy nem akar beszélni többet, és ha ilyen dolgokat művel, akkor nagyon vad lehet. De ez érthető mivel a kórházi stresszt a vad szexben a legjobb levezetni. Hát hagytam magamat.
A seb levedzett és talán gennyes is volt, de ha élvezi, hát hajrá. De ez nem sokáig tartott, mert egy durva mozdulattal lelöktem magamról és az ágyra hajítottam egy pofon kíséretében. Nem volt nagy de, éreztem, hogy ezt igényli. Ő látva, hogy kezdek ráhangolódni teljesen megvadult, de én nem hagytam, hogy felkeljen. A köntöst szinte letéptem róla és belemarkoltam a fájós kezemmel a vénuszdombjába erre ő a másik kezemet kezdte harapdálni. A punciját pedig elkezdtem izgatni az egész tenyeremmel. Szép nagy csiklói és gyönyörű formás puncija volt Hitlerbajusszal. Mivel vérzett a tenyerem, ezért szétkenődött az alsó felén, de ezt nem vette észre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 28. péntek 07:23
Elmegy.
#2 v-ir-a 2011. 12. 4. vasárnap 23:32
sztem ilyen nincs, én addig jutottam el az olvasásban, hogy a gennyes, váladékos sebét nyalogatja, na pont 1 felnőtt szakápoló csinál ilyet, ez viccnek is rossz....nemhogy erotikus történetnek....
#1 Törté-Net 2011. 12. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?