Kicsit másképp

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.73 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2011. december 1.
Hossz: 5 658 karakter
Elolvasva: 2 395 alkalommal
Egyik este felhívtam ápolónő ismerősömet, mert elfogyott a kötszerem. Ugyanis volt egy balesetből szerzett hatalmas seb a tenyeremen, és már átütött a kötésen így, gondoltam felhívom. Természetesen, mint minden jó ápolónő otthonában nála is volt kötszer, így áthívott. Állítólag éppen zuhanyozott amikor megérkeztem hozzá, mert köntösben fogadott – bár a haja nem volt vizes. Selyemköntös volt rajta, ami szerencsére nem rejtette el az alakját, és csak a derekán volt megkötve. Felül eléggé nyitott volt, bár a lényeget nem láttam, viszont a mellbimbói majdnem átszúrták a köntösét. Meg is jegyeztem, hogy hideg lehetett a fürdőszobában, amire ő csak mosolygott sokat sejtetően. Bár ekkor még nem gondoltam semmire.

Átmentünk a nagyszobába, ahol a kötszer volt. Ahogy turkált az alsó fiókban az egyik combja teljesen kibukkant a köntöséből. Iszonyatosan formás volt. Leültetett egy fotelbe hogy lekezelje a sebemet. Elég csúnyán nézett ki, de persze őt ez nem riasztotta el. Azt mondta (amin meg is lepődtem), hogy felizgatja az, amikor ellát egy férfit. Gondoltam ez valami perverzió, ami már a kórházi munka mellékhatása. De akkor hirtelen elkezdte nyaldosni, majd szopni az ujjamat. Én ezt már nem hagytam szó nélkül és megkérdeztem, hogy mi a fenét csinál. Erre ő annyit mondott, hogy kuss, de csak halkan nem parancsolóan inkább erotikusan. Kezdtem érteni. Azon már egy kicsit meglepődtem, amikor elkezdte nyaldosni a sebemet is. Kérdésemre az előző választ kaptam. Pillanatnyi eszmefuttatással arra következtettem, hogy nem akar beszélni többet, és ha ilyen dolgokat művel, akkor nagyon vad lehet. De ez érthető mivel a kórházi stresszt a vad szexben a legjobb levezetni. Hát hagytam magamat.

A seb levedzett és talán gennyes is volt, de ha élvezi, hát hajrá. De ez nem sokáig tartott, mert egy durva mozdulattal lelöktem magamról és az ágyra hajítottam egy pofon kíséretében. Nem volt nagy de, éreztem, hogy ezt igényli. Ő látva, hogy kezdek ráhangolódni teljesen megvadult, de én nem hagytam, hogy felkeljen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.73 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. február 28. 07:23
#3
Elmegy.
1
v-ir-a
2011. december 4. 23:32
#2
sztem ilyen nincs, én addig jutottam el az olvasásban, hogy a gennyes, váladékos sebét nyalogatja, na pont 1 felnőtt szakápoló csinál ilyet, ez viccnek is rossz....nemhogy erotikus történetnek....
1
T
Törté-Net
2011. december 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1