Románc a kapualjban

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2011. november 29.
Hossz: 5 681 karakter
Elolvasva: 652 alkalommal
Tizennyolc éves voltam, mikor a szüleim elengedtek a Balatonra egy egész hónapra a nagynénémékhez. Füred mellett laktak, egy nagyon szép és csendes faluban. Elengedtek, pedig tudták, előző nyáron bele szerettem egy pincér fiúba. A srác huszonöt éves volt, fekete, és bajuszos. Nem volt túl magas, de alacsony sem, és megnyerően kedves, kimérten udvarias modorával egyszerűen levett a lábamról. No persze e mellett remek alakja és kemény ökle volt.

Felújítottuk a kapcsolatot, ami nem is szakadt meg tulajdonképpen, hiszen egész éven át hívogattuk egymást. Csak az érettségi ideje alatt volt egy kis "mosolyszünet. " Étteremben dolgozott, ami mindig tömve volt a jó konyha miatt, ezért alig tudtam vele két szót is váltani.
Egész este vártam rá, és mikor bezárt a vendéglő, együtt mentünk haza. Egy hétvégi ház nagyobbik szobáját bérelte, megosztva egyik kollegájával. Ezért azután nem mehettünk hozzá, csak ha a kollegája dolgozott. A fiút mindenki Timúrnak hívta, igazi nevét nem is tudtam sokáig. Szóval Timúr nagy bika is volt mellesleg, vagy nem is annyira mellesleg?
Képes volt a nap bármely szakában bármennyit szeretkezni, akár reggeltől-estig kisebb megszakításokkal. Szenvedélyes és rámenős volt. Nem lehetett neki nemet mondani akkor sem, ha a józan ész azt diktálta volna.
Mit mondjak? Roppant élveztem ezeket a tulajdonságait. Ezért azután szeretkeztünk mindig és mindenhol. Ott és amikor éppen kedvünk támadt.
Sok-sok érdekes esetet mesélhetnék, de csak egyet említek, mert ez a legkirívóbb az összes közül.
Abban az utcában, ahol Timúr munkahelye volt, pontosan négy kapualj volt a sarokig, ahol le kellett fordulni a part felé. Sokszor álltunk meg hol itt, hol ott csókolózni, és egy kicsit smárolni is. Akkor este nem lehetett bírni Timúrral. Már az első kapualjban lehúzta rólam a bugyimat, a falnak döntött és a lábaim közé térdelt. A háziak akkor értek haza. Egy középkorú német házaspár, de Timúr – bármennyire is próbáltam eltolni magamtól – nem hagyta abba a nyalást. A házaspár vegyes érzelmekkel figyelt bennünket.
A hölgy felháborodott, de a férje roppant jól szórakozott. Csak, amikor tovább akartunk menni, akkor vettem észre, az öreg magával vitte a bugyimat, amit Timúr a kapu kilincsére akasztott. A következő kapualjban folytattuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 16. 15:33
#6
Ahhoz az időkhöz túl szabados.
1
a
A57L
2019. október 15. 04:53
#4
Elsőre nem rossz.
1
p
papi
2013. december 25. 10:04
#3
Remélem sok ellenpélda van a kijelentésedre.
1
gyuri0926
2011. november 29. 12:31
#2
Timur és csapata régi szép szovjet ifjusági regény , feldolgozva szinpadra is . Ahogy az mese volt , ez is az , a Balatonnál nincsenek olyan házak , ahol kapualjak vannak építve !!!!!!!!!
1
T
Törté-Net
2011. november 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1