A+ A-

Színház után

Írta: Green_Gem
Fordította: Pavlov
A nézőtér sötétbe burkolózott, csak a színpadon álló két embert világította meg egyetlen lámpa. Ez volt az utolsó jelenet, és Jayne csak most jött rá, hogy a dialógusok többségére egyáltalán nem figyelt. Végig Steve légzésére és testének közelségére koncentrált. A férfi illata elkábította.
Ismét Steve-re pillantott. Zöld szemeivel figyelmesen vizsgálta a férfi arcát, aztán lejjebb csúszott a székben, megcsodálta a férfi erős állát, finom arcvonásait és izmos testét.
- Hagyd abba, Jayne! - figyelmeztette magát. - Úgy viselkedsz, mint egy éretlen kislány!
Megint a színpadra nézett, de az agya máshol járt. Igen, éretlen kislánynak érezte magát, aki az első randiján van. Ez egyáltalán nem volt rá jellemző, és ráadásul ez nem az első randijuk volt. Steve-vel egy közös ismerősük vacsoráján ismerkedett meg, azóta beszéltek már telefonon, ebédeltek és egy italt is megittak együtt. A férfi jóképű volt, intelligens és humoros. Jayne azt is érezte, hogy a férfi udvariassága és sármja mögött mély és talán könyörtelen szexuális réteg rejtőzik. Megtudta, hogy a férfi filmes körökben dolgozik, és megfordult a fejében, hogy vajon a férfi hány gyönyörű sztárocskát dugott meg már eddig. Azt is érezte, hogy Steve nagyon tapasztalt férfi. Az is igaz, hogy a férfi mindig udvarias és lovagias volt vele; még akkor is, amikor flörtöltek, és amikor tekintetével szinte levetkőztette a nőt.
Jayne úgy érezte, hogy ez a mai este valahogy más, mint az eddigiek. Azóta érezte kettejük között a tagadhatatlan szexuális feszültséget, mióta a színházba indultak a hatalmas limuzinnal.
A szünetre gondolt, amikor Steve hozott neki egy italt. A pasi annyira jól mutatott az öltönyében, és olyan jó volt a feneke... Beleremegett az érzésbe, amikor ujjaik összeértek a pohár falán.
Jayne csöndesen megmoccant a székben. Úgy érezte, hirtelen nagyon meleg rajta a fekete bársonyruha. Pedig éppen erre az alkalomra választotta. Szexi volt, de azért visszafogott, kiemelte a nő vonalait és a dekoltázsát, de azért a képzeletre is hagyott valamit. Keresztbe tette hosszú, barna lábait ujját végighúzta a nyakán, és érezte lüktető pulzusát. Aztán lejjebb engedte ujját a mellei közé. Azt hitte, talál majd ott egy kis verítéket, de a bőre teljesen száraz volt. Megkönnyebbülten sóhajtott fel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Pavlov 2011. 11. 29. kedd 22:06
Csak akarni kell... smile
#2 v-ir-a 2011. 11. 29. kedd 18:08
huha...én is akarok egy ilyet smile 10 pont
#1 Törté-Net 2011. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?