A+ A-

Inci te fincsi 1. rész

Inci és Sándor gyerek korukról jól ismerték egymást, már akkor is szerettek egymás közelébe lenni. Később egy cégnél, egy irodába dolgoztak. Inci férjhez ment gyerekei lettek, Sándor elkerült a nagy cégtől vidékre, így nem találkoztak évekig. Egyszer Sándor kapott egy nagyon jó állást, külön iroda titkárnővel. Az első munkanap belépve az irodába Incivel találta szembe magát, a nő még mindig csoda szép volt, vagy ha lehet még szebb, a harmadik x után is nagyon vonzó, szemet gyönyörködtető, csábos nő volt. Sándor mindig is csodálta, a mindig tökéletes alakú lányt, természetes barna bőrű és hajú lány szemeiből mindig sugárzott a boldogság. Most, hogy újra össze hozta őket a sors, egymás nyakába borulva üdvözölték egymást.
Az első nap nem sok feladat várt rájuk, csak az iroda berendezése, így volt idejük az eddig történtekről mesélni egymásnak. Inci sokat mesélt gyerekeiről, de valami feltűnt, a férfinek a párjáról nem sok szó eset, később azt is megtudta, hogy miért. A házasságuk vakvágányra tért, a férj hűtlensége miatt, és most válnak. Sándor nevetve mondta, ő még nem találta meg az igazit, bár nem kerülték el soha a nők, mégsem jutott velük el az esküvőig.
Ahogy teltek a napok a kis irodába valahogy újra kialakult köztük az a gyerekkori őszinte barátság. Sándor mesélt az aktuális barátnőiről, és sok mindenbe tanácsot is kért a lánytól. Inci közbe elvált és élte a magányos nők mindennapjait.
Amikor Inci lakást vett meghívta Sándort amolyan "lakás avató" vacsorára. A megbeszélt időre Sándor egy üveg bor társaságába érkezett. A vacsora végeztével a nappaliba beszélgettek, az elfogyott bor hatására egyre többször szóba került a szex is, nyíltan beszéltek a tapasztalataikról és vágyaikról. Inci feltett egy lemezt és táncolni szeretett volna, a férfi átölelte és magához szorította a nőt. Ahogy egymáshoz simulva táncoltak, egyre szenvedélyesebbé erotikusabbá vált táncuk. Sándor érezte a nő vonzalmát, ami kölcsönös volt érezte, hogy Inci egyre jobban simul hozzá és csípőjével úgy mozog, hogy egyre jobban felizgassa őt. Sándor simogatni kezdte partnere hátát, majd lassan lefelé haladva elérte a fenekét; ez nagyon jól esett a nőnek, mert lehunyt szemmel borult a vállára. Sándor lágyan belepuszilt Inci nyakába, a nő megborzongva emelte fel a fejét és nézett a férfire, s ugyan azt a tűzet látta benne, ami az övében is ott volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 10. 10. péntek 06:13
Tetszett. Hol van a folytatás?
#4 papi 2013. 08. 15. csütörtök 05:32
Nagyon jó
#3 Kaszkadör 2011. 11. 29. kedd 17:47
Szép,10 pont...
#2 gyuri0926 2011. 11. 28. hétfő 08:29
Csak Te ne folytasd , ez olyan amcsi happy and-s történet
#1 Törté-Net 2011. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?