A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 2. rész

Egy darabig még ott álltam az öcséimmel folytatott dugás után, a gecijük még mindig szivárgott a fenekemből és a szuper-érzékeny puncimból. Tudtam, hogy még többet akarok belőlük. Nem hagyhatjuk abba, soha! Ez volt a legjobb alkalom, amibe részem volt, és az öcsémék voltak, akik ezt tették velem.
A lábaim igazán gyengék voltak, és fájtak a sok térdeléstől, lovaglástól, ugrálástól, úgyhogy gyorsan a fürdőbe mentem letisztálkodni. Csináltam egy meleg fürdőt, és belecsúsztam a kádba. Csak áztattam magamat, miközben a puncim és fenekem normálisra szűkült össze. Istenem, mennyi érzés volt!
Egy fél órás pihenés után, felkeltem, magam köré tekertem a törülközőmet és egyenesen a szobámba mentem. Ki voltam merülve. Levettem a törülközőt, és arccal előre az ágyba zuhantam, rögtön álomba is merülve. Természetesen az álmom is a szexről szólt, arról, amit én és az öcsémék tettünk és tehetünk még. Gondolom nyögdécselhettem és mocoroghattam, mert a következő dolog, amire emlékszem, annyi, hogy valaki a fülembe suttog és megnyalja a fülcimpámat. Arra ébredtem, hogy az öcsém, Jeff azt suttogja a fülembe, hogy máris megint mennyire kíván engem, és milyen dögös és szexi voltam. Rögtön felizgultam!
Jeff a fenekemhez dörgölte farkát, én meg olyan hangosan nyögtem fel, hogy azt hittem az egész ház meghallotta! A következő pillanatban Jeff felkelt rólam, és a fenekemet a levegőbe emelve, kutya-pózba kényszerítve. Végre vethettem egy pillantást az órára, és láttam, hogy még csak 2 órát aludtam!
Jeff széthúzta a fenekemet, és elkezdte nyalni a popsimat. Még soha nem nyaltak ki ott, de istenem, egyszerűen remek volt! Életem legnagyobb orgazmusát éltem át! Nyalogatta a popsi lyukamat, ki-be dugva a nyelvét bennem. Még hangosabban nyögtem, és még többért könyörögve toltam rá a fenekemet a nyelvére. Nagyon jól csinálta, tudtam, hogy nem először csinálhatja. Hamarosan másodszor is elélveztem. Azelőtt még sosem volt anális orgazmusom, de most már elmondhatom, hogy volt, és váó, jó!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 3. szombat 05:57
Kemény kis történet.
#6 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:45
Közepes!
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:45
KO.
#4 tenzin 2012. 08. 22. szerda 01:09
ok
#3 Kaszkadör 2011. 11. 29. kedd 17:38
Nekem miért nincsen ilyen lány testvérem?
#2 sztbali 2011. 11. 28. hétfő 18:08
Nagyon jó. Jöhet a többi rész is.
#1 Törté-Net 2011. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?