A+ A-

Záróra után

Egy internet café-ban dolgozom, ahol a főnök fia az üzletvezető, aki nagyon helyes, és állandóan flörtöl a nőkkel. Szinte minden este másik lányt fektet meg. Lehet, hogy durva a kifejezés, de ez a megfelelő szó, mert minden alkalmat kihasznál a szexre, és mindezt a menyasszonya tudta nélkül teszi. Nem elítélni akarom őt, azon ámulok el, hogy milyen könnyen megy neki. Mindezek ellenére nagyon jó vezető. Talán a nőket is ezért tudja olyan jól irányítani, vagyis inkább manipulálni...
A fiúk kihasználják a lehetőséget, és ha nincs vendég az interneten lógnak. Természetesen jól ismerik az összes 18 év feletti oldalt. Ilyenkor még jobban fel vannak spannolva, egész éjjel jobbnál jobb szexuális ajánlatokkal halmoznak el minket a kolléganőmmel. Totál felizgatnak ezzel viselkedéssel, de eddig csak kinevettük őket, aztán csináltuk a dolgunkat tovább.
Nemrég a főnök fiával, Jocóval, és Ricsivel, egy másik pincérsráccal voltam a délutános. Már jóval fizu után jártunk, úgyhogy kevés vendég volt egész nap. A főnök telefonált, hogy előbb bezárhatunk, úgyis hétvége van.
Elkezdtem összeírni az esti leltárt.
Ahogy beléptem a raktárba, éreztem, hogy valaki van mögöttem. Szinte hallottam a lélegzetét, tekintete perzselte a tarkómat. Még levegőt is elfelejtettem venni egy pillanatig. Hirtelen megfordultam, és Jocó karjában kötöttem ki. Kajánul vigyorgott. Hátra akartam lépni, hogy ne legyek olyan közel, de egyik kezével megragadta a karom, és a hátam mögé a derekamhoz csavarta. Ugyanazzal a mozdulattal teljesen magához rántott. Vékony nadrágján keresztül éreztem, hogy nagyon fel van izgulva. Igen erősen tartott, felszisszentem a fájdalomtól. Rám hajolt, hogy lesmároljon, de elrántottam a fejem. A szabad kezével megfogta az állam, visszafordított, és lekevert egy hatalmas pofont. Nem is tudom, hogy a meglepetéstől, vagy a fájdalomtól, de egy kiáltás szakadt ki belőlem. Hirtelen rátapadt a számra, nyelvével szétfeszítette az ajkaimat. Olyan erősen csókolt, hogy szinte falta az ajkaimat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:25
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:40
Lehetne folytatni.
#2 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:26
nem rossz, de olyan érzésem van, mintha nem lenne itt vége a történetnek
#1 Törté-Net 2011. 11. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?