A+ A-

Záróra után

Egy internet café-ban dolgozom, ahol a főnök fia az üzletvezető, aki nagyon helyes, és állandóan flörtöl a nőkkel. Szinte minden este másik lányt fektet meg. Lehet, hogy durva a kifejezés, de ez a megfelelő szó, mert minden alkalmat kihasznál a szexre, és mindezt a menyasszonya tudta nélkül teszi. Nem elítélni akarom őt, azon ámulok el, hogy milyen könnyen megy neki. Mindezek ellenére nagyon jó vezető. Talán a nőket is ezért tudja olyan jól irányítani, vagyis inkább manipulálni...
A fiúk kihasználják a lehetőséget, és ha nincs vendég az interneten lógnak. Természetesen jól ismerik az összes 18 év feletti oldalt. Ilyenkor még jobban fel vannak spannolva, egész éjjel jobbnál jobb szexuális ajánlatokkal halmoznak el minket a kolléganőmmel. Totál felizgatnak ezzel viselkedéssel, de eddig csak kinevettük őket, aztán csináltuk a dolgunkat tovább.
Nemrég a főnök fiával, Jocóval, és Ricsivel, egy másik pincérsráccal voltam a délutános. Már jóval fizu után jártunk, úgyhogy kevés vendég volt egész nap. A főnök telefonált, hogy előbb bezárhatunk, úgyis hétvége van.
Elkezdtem összeírni az esti leltárt.
Ahogy beléptem a raktárba, éreztem, hogy valaki van mögöttem. Szinte hallottam a lélegzetét, tekintete perzselte a tarkómat. Még levegőt is elfelejtettem venni egy pillanatig. Hirtelen megfordultam, és Jocó karjában kötöttem ki. Kajánul vigyorgott. Hátra akartam lépni, hogy ne legyek olyan közel, de egyik kezével megragadta a karom, és a hátam mögé a derekamhoz csavarta. Ugyanazzal a mozdulattal teljesen magához rántott. Vékony nadrágján keresztül éreztem, hogy nagyon fel van izgulva. Igen erősen tartott, felszisszentem a fájdalomtól. Rám hajolt, hogy lesmároljon, de elrántottam a fejem. A szabad kezével megfogta az állam, visszafordított, és lekevert egy hatalmas pofont. Nem is tudom, hogy a meglepetéstől, vagy a fájdalomtól, de egy kiáltás szakadt ki belőlem. Hirtelen rátapadt a számra, nyelvével szétfeszítette az ajkaimat. Olyan erősen csókolt, hogy szinte falta az ajkaimat.
Akartam is szabadulni a satuszerű szorításból, meg nem is.
Ahogy rángattam magam, hogy szabaduljak, az ölem egyre jobban nekifeszült dudorodó farkának. Én csodálkoztam a legjobban, mikor úgy éreztem, hogy talán élvezem, amit velem csinál, azt hogy ilyen durva, és szinte megaláz, hogy figyelembe sem vesz, és érvényesíti rajtam az akaratát.
Pillanatnyi tétovázásomat kihasználva elkezdte gyömöszölni a melleimet, nagyon durva volt, nyöszörögtem a fájdalomtól. A karom is kezdett zsibbadni a szorítástól. Potyogtak a könnyeim miközben elfúló hangon kérleltem, hogy engedjen el... Mélyen a szemembe nézett, elvigyorodott, és közölte, hogy még nem végzett velem, és addig innen sehova nem megyek, amíg ő azt nem mondja, hogy mehetek... A következő pillanatban letépte az ingemet, akkora erővel, hogy a gombok szanaszét repültek a raktárban. Örömmel konstatálta, hogy nem hordok melltartót, bár szerintem ezt már régen tudta. Elkezdte nyalogatni és szopogatni hetykén meredező mellbimbóimat. Erősen, agresszíven csinálta, mégis kellemes borzongás futott végig rajtam, nagyon élveztem. Amikor viszont megharapott, hangosan felsikítottam.
Olyan furcsa fény villogott a szemében, hogy komolyan megijedtem.
Nyílott az ajtó, és megkönnyebbültem, hogy Ricsi majd segít rajtam, kiszabadít ebből az abszurd helyzetből. Ám nem így történt...
Tényleg Ricsi állt az ajtóban, és tényleg segíteni jött, csak nem nekem, hanem Jocónak. Összevillant a tekintetük, és láttam, hogy összhangban vannak, éreztem, már nem először tesznek ilyet. Ricsi a hátam mögé állt, a derekamig feltolta a miniszoknyát, amiben dolgoztam, a tangámat pedig egy mozdulattal letépte. Csókolgatni és harapdálni kezdte a fenekemet, keze pedig besiklott a combjaim közé. A puncimból szinte csöpögött már a nedvesség, annyira fel voltam izgulva, közben pedig folyamatosan könyörögtem, hogy engedjenek el, és ne csinálják ezt velem.
Ujjai besiklottak a csiklómhoz, és finoman dörzsölgetni kezdték, majd egy hirtelen mozdulattal felnyúlt a puncimba. Ki-be húzogatta az ujjait, mintha a dákója lenne. Annyira izgalmas, és új volt, amit csinált, hogy alig kaptam levegőt az élvezettől. Csak pár hónappal ezelőtt veszítettem el a szüzességemet, és még nem volt részem ilyen kényeztetésben.
Mikor már nagyon lucskos volt a keze, elkezdte bekenni a hátsó felemet is. Megijedtem, hogy talán seggbe akar dugni, de csak simogatott és nyalogatott nagyon sokáig. Közben úgy beszéltek rólam, mintha ott sem lennék, ez is nagyon izgató volt. Semmibe vettek, és mégis élvezetet okoztam nekik. Szexuális segédeszköz, egy tárgy voltam...
Az egyik srác elölről csókolt, harapott és simogatott, a másik hátulról kényeztetett, a testem megfeszült az élvezettől, és azt kívántam, hogy soha ne hagyják abba. Közben pedig szenvedtem a fájdalomtól, ami a karomba hasított, és a harapások helyén lüktetett, potyogott a könnyem, nyöszörögtem, hogy hagyják abba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:25
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:40
Lehetne folytatni.
#2 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:26
nem rossz, de olyan érzésem van, mintha nem lenne itt vége a történetnek
#1 Törté-Net 2011. 11. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?