A+ A-

Időtlen szerelem

A hosszú évekkel ezelőtt kezdődő történetem elején senki, de legfőképpen én nem gondoltam, hogy úgy alakulnak az események, amelyek elvezettek odáig, ahol most, 6 évvel később vagyok. Minden megváltozott, amikor belépett Ő az életembe a középiskola 3. osztályában.
17 évesen az embernek nagy álmai vannak, és azt gondolja, hogy megválthatja a világot. Ezzel én is pontosan így voltam. Mióta az eszemet tudtam, mindig orvos akartam lenni. Nem érdekelt sem a család gondolata, sem a szerelemé, csak az, hogy minél jobb állásban minél több pénzt kereshessek. A vallásos hátterű családom elérte az, hogy az érzelmek nagytöbbsége kiirtódjon belőlem és mindenféle érzést bűnnek éljek meg- ezzel egy állandó lelkifurdalásba kergetve saját magam-. Bár próbálkoztam a lányoknál, valahogy sosem jött össze, hogy pár éjszakánál több legyen akárkivel is. Szívtelen, önző és soviniszta lettem, aki semmibe vette a női nemet.
2005. szeptember 1-jén aztán minden megváltozott. Az iskolában még mindenki a nyári élményekről sztorizgatott és senkit sem érdekelt, hogy bejött az osztályfőnökünk egy aranyos, megszeppent, alacsony, szőke hajú "kislánnyal". Egyedül én figyeltem fel rá és ahogy a összenéztünk, azonnal "berobbant " köztünk a légkör. Természetesen már aznap bepróbálkoztam nála, de mindannyiszor elhúzódott.
Teltek múltak a hónapok és egyre jobban megismertük egymást Bettivel, aki abban az évben költözött vissza Magyarországra a szüleivel. Kiderült, hogy az első látásra nagyon szende és szűzies kislány valójában egy "vadmacska", aki imád bulizni, hódítani és egyáltalán élni. A mentalitásunk hasonlósága miatt hamar közeli barátok lettünk. Az együtt töltött idő alatt sokan szekáltak minket, hogy mennyire összeillenénk, de valahogy nem alakultak úgy a dolgok, hogy a kezdetben meglévő tüzet életben tudjuk tartani. Nem telt el úgy nap 3 év alatt, hogy ne vesztünk volna össze vérre menően, de pár perc alatt mindig ki is békültünk. Mi voltunk a tökéletes "pár". Én próbáltam volna komolyabbra fordítani, de részegen és sötétben történt pettingnél tovább sosem jutottunk. Túl büszke volt, hogy beismerje; tetszem neki, pedig tudta, hogy mennyire kívánom őt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 05. 4. csütörtök 02:23
Szép,érzelmes írás.
#8 zsuzsika 2014. 10. 10. péntek 07:27
Jó.
#7 listike 2014. 10. 10. péntek 07:05
Nagyon szép befejezés.
#6 Kex07 2011. 11. 20. vasárnap 09:43
Ha valaki szívtelen, önző és soviniszta, akkor csak azzal törődik, hogy a saját vágyait kielégítse, magasról téve arra, hogy az ellenkező nemű jelölt mit akar. Szerintem ez érthető bárki számára.
5 évig jártunk középiskolába. Nyilván hallottál róla, hogy jó pár éve már 5 éves képzések vannak, 0. nyelvi előkészítő évvel. Jelen esetben a 3. osztály 11.-nek felel meg, de az 5 év miatt a 11. nem az utolsó előtti, mint a normál képzésekben. 11, 12, 13= 3 év.
A pofozós résszel igazad van, azt akartam írni amire te kijavítottad.
Az utolsóra nem reagálok. Régen lehettél fiatal.
#5 pappamacii 2011. 11. 20. vasárnap 08:06
Szép lenne.. de túl sok az ellentmondás, főleg az elején.
Ha valaki "szívtelen, önző és soviniszta", akkor miért természetes, hogy már másnap bepróbálkozik egy épphogy megismert lánynál.
Időzavar: meddig is jártátok a középiskolát?
A 3. osztályban lépett be az életedbe, majd a következő három évben nap mint nap összevesztek, vére menően... Szép lehetett (volna)!
Ez akárhogy is nézzük, hat év. Nem részletezném tovább...
In flagranti: "Egy jó nagy pofonnal köszöntött, aztán még eggyel, hogy ne maradjak adósa." Most akkor ki kit pofozott??? azért kaptál még egyet, hogy ne maradj adósa?! nyes DD
És ezek a 18 szavazónak nem tűnnek fel smile ))
Még valami: a "2x" és a "7x" akkor is rettenetes, ha a többi igaz lenne.
Nulla pont.
#4 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:10
szép a történet,és az életben az unokák megszületésekor megenyhülnek a nagymamák / ez személyes tapasztalat/..sok sikert kívánok nektek...
nálam is 10 pont
#3 sztbali 2011. 11. 18. péntek 16:09
Minden elismerésem. Megy a 10 pont.
#2 Képészmérnök 2011. 11. 18. péntek 01:07
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
#1 Törté-Net 2011. 11. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?