A+ A-

Akkor és Most

- Te mikorra teszed a kapcsolatunk kezdetét? - kérdezte szerelmesen felém fordulva, az előbb átélt orgazmustól még homályos szemekkel.
- Mert én azt hiszem Ausztriában indult pár éve, ahogy együtt szaunáztunk... - folytatta és mellemre hajtva a fejét jelezte várja a válaszom.
- Én sokkal előbbre... - kezdtem neki, majd hirtelen váltva csak ennyit mondtam kissé közönségesen
- El sem hiszed milyen barami rég meg szerettelek volna már dugni. Láthatóan egy kicsit csodálkozott válaszomon, de már kérlelt is:
- Na, mesélj!
- Tudod... - kezdtem neki egy kissé vontatottan - ... ahogy hozzátok költöztem..., jó néhányszor volt, hogy mi ketten mentünk el otthonról később..., mert a hugod délelőttös volt. Ilyenkor... - folytattam tovább - ... nem tudom visszarémlik-e évtizedes távlatokból? Mindig Te mentél el először zuhanyozni..., s mikorra végeztél, én már a konyhában főztem a kávét... - álltam meg egy kicsit.
- Szóval mikor bementél a fürdőbe és zubogni kezdett a víz, én gyorsan kijöttem a szobánkból, elindítottam a kávéfőzőt, majd leskelődtem a kulcslyukon..., és amikor magadra vetted a köntösöd, akkor gyorsan visszamentem a konyhába, mintha nagyon tevékenykednék..., így a fürdőszobából kilépve láthattad..., mennyire figyelmes vagyok, mert kávéval fogadlak. Ahhoz persze nem volt bátorságom... - folytattam, szinte levegőt sem véve - ..., hogy az irántad is!!! érzett vágyaimnak tanújelét adjam..., hogy nyíltan kikezdjek veled..., de azért próbáltam körülményesen, olyan, véletlennek tetsző dolgokat tenni, amelyekből esetleg..., kis szerencsével..., bármi kibontakozhatott volna... - lassítottam egy kicsit és Ő ezt kihasználva máris kérdezett
- Mesterkedéseidre nem emlékszem. Rémlik minden, amit mondtál..., de az nem, miket tehettél...
- Háááát..., például úgy igazgattam a köntösömet, hogy egy-egy óvatlan mozdulatnál elővillanhasson a fütyim... és esetleg meglásd..., mint ahogy Te is, akaratlanul, láttatni engedted többször is puncid, izgató, fekete bozontját... - majd, mivel hirtelen eszembeötlött, így folytattam tovább - ...ja, meg az, ahogy az ablak előtt állva kortyolgattad a kávét..., háttal állva nekem... és a napfény átvilágította a fehér köntösödet..., még most is látom magam előtt: kis terpeszben állsz..., és a szőrpamacsod átsejlik a ruhán keresztül...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 03. 21. szombat 06:07
Nagyon össze vissza írás! 6P
#7 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:37
Nem tetszett.
#6 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:53
10p
#5 papi 2013. 08. 8. csütörtök 14:57
Nem rossz
#4 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:04
Szerintem jó lett!
#3 v-ir-a 2012. 01. 18. szerda 22:33
hmm....érdekes
#2 Pavlov 2011. 11. 16. szerda 17:33
Jaj de idegesítő az a sok pont! ... ... ... Jaaaaj!
#1 Törté-Net 2011. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?