A+ A-

A gyorskajáldában

- Na, jó,15 centissel is megelégszem! - válaszolta a lány, és hamiskás mosolyával kivillantotta a fehér fogsorát, és egy picit a nyelve hegyét is. Az éppen ügyeletes srác beszélte le a 30 centisről, merthogy azt úgyse lenne képes bekebelezni.
A srác kissé zavartan, de elnéző mosollyal állt neki a kenyér felvágásának. A lány, aki rendelt, átsétált a pult túloldalára, a srác mellé. Szabad bejárása volt: ő is ott dolgozott, akárcsak a srác. Vagy másfél fejjel volt alacsonyabb a magas szál legénynél, hosszú, göndör haja pedig hatalmas bogjaként hívta fel magára a figyelmet: érdekes színéről a srác sose tudta eldönteni, vörös vagy szőke. A lány arca minden esetre hajlamos volt a szeplősödésre.
Amikor a lány elkezdte rendezgetni a húst a kenyérben, a lány óvatosan mellé osont, szinte az oldalához bújt, úgy búgta a srácnak:
- Nagyon szexi, amikor egy férfi készít ételt.
A lány pontosan tudta, hogy a srác régóta vágyik rá, és a srác is jól tudta, hogy a lány ezt tudja róla, hiszen már próbálkozott nála. Nem kapott éppen egyenes elutasítást, de már hónapok óta évődtek anélkül, hogy egy arcpuszinál közelebb jutott volna a srác a csajhoz. Viszont azt is mindketten tudták, hogy a lány akkor hozta zavarba a srácot, amikor csak akarta. Ettől is rögtön elpirult, vékony teste még vékonyabbnak, előre dőlt tartása kicsit talán még görnyedtebbnek tűnt
Amikor pedig az oldalához simult a lány, nem tudott még zavartabb lenni, csak pénisze vált rögtön annyira meredtté, amennyire egyennadrágja csak engedte. Amikor a zöldségeket kezdte pakolni a szendvicsbe, egy pillanatra lenézett a lány testére: az egyenblúz szégyentelenül sok kigombolt gombjára, ami kicsi, de formás mellét gyönyörűen kiemelte.
Miközben a srác összeállította a szendvicset, a fejében egyre inkább összeállt, hogy eljött az idő. A lány ugyanis folytatta a hízelgést:
- Szörnyen fel tud izgatni, ahogy dolgozol. Nagyon érzékenyen nyúlsz hozzá. De a 30 centishez is. - Közben pedig lehúzta a fiú sliccét, belenyúlt a gatyájába, megmarkolta a merev péniszt, masszírozta, elővette, a kezében még nagyobbra és keményebbre nőtt. A lány azt hitte, már elérte végső állapotát, de valójában még váratott magára.Rettentően selymes volt a keze, de közel nem olyan selymes, mint egy vagina bensője, amit a fiú igaz csak egyszer, de már megismerhetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 12. 7. szombat 09:14
Egész jó
#3 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 01:02
ha hónapokig évődött a lány a sráccal, mindig ott a kérdés, miért pont most ??? mivel erre sosincs válasz..nem is kell nyes
végülis egész jó kis sztori
#2 Pavlov 2011. 11. 16. szerda 17:51
Jelentős előrelépés látható az előző történetedhez képest! Tippelhet? Ugye a Subway-ben, szendvicsevés közben jutott eszedbe az alapötlet?

Jó kis tüzes szexet fabrikáltál a kollegiális sablonból. Viszont az elírásokra vigyázz! "Mire felárt", ilyenekre gondolok. Hagyd pihenni az írást egy napot, utána friss aggyal sokmindent hozzá tudsz tenni, vagy ki tudsz húzni belőle.

Ígéretes tehetség vagy! Várom a következő történeted!
#1 Törté-Net 2011. 11. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?