A+ A-

Szombat este

Várjuk a következő idegent;)
Eljött végre a szombat este. Kivoltam már éhezve egy kis kikapcsolodásra. Vártam már, hogy végre önfeledten táncolhassak a testem a zene ütemére ringjon.
Nagy gondal öltzöködtem figyelve minden részletre és hogy kedvesem is jol lássa minden ruha darabomat. Rövid kis szoknyát választottam hozzá egy sexis combfixes harisnyát ne kelljen bajlodni harisnya levéttel ha végre egymásnak eshetünk. Felülre egy merészen kivágott felsőt választottam ami jól kihangsúlyozza formás nagy mellemet. Akartam hogy tánc közben ne tudjon másra gondolni mint arra hogy a kedvenc ruhadarabjai vannak rajtam amiböl annyira szeret kibontani és közben hatalmas gyönyörökhöz jutatt.
Már a gondolattol, hogy mi lesz a buli után ahogy vadul egymásnak esünk és vad szeretkezésbe kezdünk benedvesedtem. Kicsit ittunk is hogy még jobban hozzá járuljunk a laza hangulathoz, épp csak egy kicsit, hiszen tudom ha többet iszom iszonyatos vágy fog el hogy kedvesem minél hamarabb érintsen izgasson vadul nyalja a puncimat érezzem az eres duzzadt farkát.
Ezekkel a gondolatokkal készülödtem. Mint ha csak nekem zenéltek volna a buliba latinos zene szólt. Rögtön táncba is kezdtem, hagytam hogy a testem a zenével együtt hullámozzon. Párom rögtön szembe fordult velem és finoman magához húzott. Öltözékem megtette hatását. Éreztem ahogy a vágytol keményre duzzadt a farka, izgatta a csiklomat ahogy hozzám nyomta, gondolatba már szinte felnyársalt vele. Iszonyatos vágy kapott el hogy még erössebben hozzá nyomjam a már lüktető puncimat, éreztem ahogy a nedvesség szivárog a puncimból. Egyre vadabbul táncoltunk, közel voltam az orgazmushoz amikor páromat egy ismerös elhívta.
Ott maradtam a táncparketten egyedül felizgulva. Nem álltam meg táncoltam tovább hiszen vitt a vágy tovább. Nem sokáig táncoltam egyedül éreztem ujra vissza jött a kedvesem. Most finoman hátulrol közelitett éreztem a kökemény farkát. Szinte felnyársalta a popsimat. Vad erös lökésekkel tudatta velem a popsimat is kívánja, remegtem már a vágytól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:59
Nem rossz.
#4 sztbali 2011. 11. 15. kedd 19:11
Egy nagy semmi. Ez nem élvezhető.
#3 Pavlov 2011. 11. 15. kedd 07:07
"tólta"? "szét repesztett"? "iszonyatos gyönyör"? Te leérettségiztél magyarból?
#2 joozsi 2011. 11. 15. kedd 04:42
Nulla nincs?
#1 Törté-Net 2011. 11. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?