A+ A-

A megvalósult képzelet

Az ágyban feküdtünk egy csodálatos szeretkezés után. Átkaroltam Biankát, simogattam gyengéden a hátát és a gömbölyű fenekét. Bianka szorosan hozzám bújt, szemembe nézett és azt mondta - nagyon szeretlek.
- Én is nagyon szeretlek, kedvesem - válaszoltam, felemeltem fejemet a párnáról és megcsókoltam őt.
- Elégedett vagy velem? - kérdezte Bianka. - Már mint úgy értem... az ágyban. van valami, amit nem úgy csinálunk, ahogy szereted? - Van olyan fantáziád, amit még nem próbáltunk ki? - folytatta a kérdést.
- Bi, Te vagy a legcsodálatosabb, nő a földön. Mindig arra bátorítasz, hogy elmondjam a fantáziáimat, és Te mindig segítesz megvalósítani azokat. Nem hiszem, hogy valamiben is hiányt szenvednék. - válaszoltam.
- Csak biztos akartam lenni, hogy az én Kedvesem semmiben sem szenved hiányt. Nem szeretném megérni, hogy valami kiscsaj után nézzél, hogy megfűszerezd a nemi életünket. - mondta Bianka, és jobban hozzám bújt. Én is visszatettem a fejem a párnára és azon gondolkoztam, amit Bianka mondott. Biankának különleges érzéke van, hogy megérezze az én tikos vágyaimat. Nem csak passzívan engedte, hogy megvalósítsam a képzeletemben bujkáló vágyaimat. Aktívan részt kért belőlük és nagyon izgatóvá varázsolta őket. Nem hiszem, hogy van még egy olyan nő a földön, akiben ennyi érzékiség lakozik. aki annyira izgatóvá tudja tenni az életem. Visszagondoltam arra a számtalan kalandunkra, amit együtt egymásért éltünk meg.
Emlékszem, alig voltunk egy éve együtt, amikor észrevettem, hogy Biankát rendkívülien foglakoztatja, hogy megértse a férfiakat és azoknak a nemi vágyait. Éppen ezért a mi nemi életünket is nagyon feldobta.
Névnapján elvittem őt egy romantikus vacsorára. Befejeztük az étkezést és élveztük az italainkat. Bianka megszólalt - Feltehetek egy kérdést neked?
- Persze, drágám. Hiszen tudod bármit, kérdezhetsz tőlem. - válaszoltam.
Bianka, halkan kérdezte - Gyakran szoktál maszturbálni?
- Mit? - kérdeztem, meglepetten.
- Tibi, ez teljesen normális dolog. Csak azt akartam tudni, hogy milyen sűrűn csinálod. - válaszolt, meglepetésemet látva Bianka.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 05. 17. szombat 05:50
Jó történet.
#6 listike 2014. 02. 24. hétfő 13:06
Nagyon jó.
#5 East West 2005. 09. 20. kedd 14:40
Barcsak mninden no ilyen lenne! Vagy lehet hogy mind ilyen csak elo kellene csalogatni beloluk?;-)
#4 Egy csaj 2002. 06. 11. kedd 18:32
Nagyon király!!! 10 pont
#3 iktegyan 2002. 03. 23. szombat 19:53
Nemcsak az a jó benne, amitől már párszor elélveztem, hanem az is tetszik, hogy ez a törté-net a házastársi szeretetre is ösztönöz a fantáziadús szex mellett.
#2 Wolly 2002. 02. 27. szerda 09:21
Csúcs. Tiszta meredt voltam. KIRÁLY
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?