A+ A-

Szülinapi meglepi

Be kell vallanom, sokkal prűdebb vagyok a pasimnál. Ő mindig szeretne kísérletezni, de én mindig leszerelem odaadásommal az ágyban: semmi kedve engem különféle próbálkozásokkal lelombozni, amikor az egész testét végig csókolgatom, majd merevre szopom a férfiasságát. Viszont mikor azon gondolkoztam, mivel lepjem meg a szülinapjára, egyre nagyobb lelkiismeret-furdalásom lett, amiért nem a szex terén lepem meg, elvégre mindig nagyon hosszan bír döngölni, gyakran 3-4-szer hatalmasat élvezek, mire ő is elmegy. Na jó, nem mindig, csak, ha jó passzban vagyunk.
Szóval úgy döntöttem, megkérdezem a legjobb barátnőmet, van-e valami ötlete. Együtt nőttünk fel, és mindent elmondtunk egymásnak - hogy mikor vesztettük el a szüzességünket, mikor kivel hogyan mit csináltunk. Szinte tökéletesen ismertük egymás testét, pedig nem voltunk leszbikusok, de annyira megnyíltunk egymás előtt, hogy pontosan tudtuk, milyen melltartó kell a másikra vagy hogy milyen fazon áll jobban neki. Elmontduk egymásnak, hogy mit szeretett rajtunk az éppen aktuális pasink, sőt a közös kis délutánjainkon láthattuk is. De bármennyire is szeretnétek ti, srácok, soha nem voltunk együtt - egészen a pasim születésnapjáig.
Az este egész kellemesen kezdődött, a pasim nem sejtett semmit, bár kérdőre vonta, miért olyan huncut a tekintetem. Arra kértem, várjon rám az ágyban, méghozzá meztelenül. Amint becsukódott mögötte a hálószobaajtó, rohantam beengedni a barátnőmet. Amikor kinyitottam az ajtót, nem is szóltunk egymáshoz, meg ne halljon minket, de a szemén jól lehetett látni az izgatottságot, ahogyan biztos ő is kiolvasta az én szememből. Dideregtem izgalmamban, mégis tudtam, hogy még le kell vetkőznöm, addig a barátnőm a hálószoba bejárata mellett a falhoz simult - már meztelenül.
Amikor beléptem a hálószobába az ajtót tárva nyitva hagyva, teljesen kiszáradt a szám. Olyan voltam, mint egy szűzlány az első alkalom előtt. Azt terveztem, hogy hosszan, szexin, csábítóan levetkőzöm neki, de reszkedtem, és igen, türelmetlen voltam kicsit. De hogy megőrizzem a tervezettség látszatát, méltóságteljesen csúsztattam le a vállamról ruhám pántjait, és lassan, de rezzenéstelenül toltam le a ruhát a testemről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Pavlov 2011. 11. 11. péntek 06:46
Lehetett volna valami szép íve is a történetnek.
#1 Törté-Net 2011. 11. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?