A+ A-

Andi és Zoli 1. rész

A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy "csak úgy" látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?
- Persze hogy nem! Örülünk hogy itt vagytok!
A gyerekek a város túlsó végén "nyaraltak" a nagymamánál. Ilyenkor persze az első pár óra nagyon vidáman telik a gyerekek nélkül. Végre kedvem szerint válogathatok a DVD gyűjteményemből, nem kell félni tőle, hogy valamelyik kicsit kiveri a frász a kedvenc műfajom valamely remekművétől. (Horror, , Fantasy, krimi) Mell Gibson és Segal kedvére öldökölhet, törheti a csontokat, a gyerekek nem zavarnak. Nejem is boldogan húzódik be a kerti un. sanetli menedéket nyújtó árnyába kedvenc magazinjaival. Szóval vidáman telt a gyermektelenség első néhány órája. Andival, a feleségemmel már az első magányos órában végigkeféltük szinte az egész házat, így most már csak az ejtőzés maradt. Estig. Mert akkor aztán kezdenek hiányozni a kicsik. Olyan üres a ház nélkülük.
Szóval ezt az idillt zavarta meg a csengő hangja. De tényleg örültünk nekik. Annak ellenére, hogy elég sűrűn találkozunk, szóval nem afféle távoli barát. Igazság szerint csak néhány utcányira lakunk egymástól.
Zoltán, aki tudott a mi kis Péterrel alkotott hármasunkról, már többször is volt együtt a feleségemmel, és valami azt súgta, hogy most sem a sör miatt jött át. Ráadásul elhozta a nejét is. Jó kis esete lesz ez, gondoltam, és már mentem is a hűtőhöz, hogy igyunk valamit. Néhány sör és a lányok jóvoltából némi bor is elfogyott. Aztán ahogy az a kerti bulikon lenni szokott előkerült a bogrács. Szóval főtt a vacsora, fogyott a sör. Jól éreztük magunkat. Beszélgettünk, nevetgéltünk, ettünk, ittunk, afféle igazi nyári este kerekedett a látogatásból. Aztán szép lassan besötétedett, mi pedig behúzódtunk az étkezőbe, mert hát a szúnyogok...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 09. 13. vasárnap 06:46
NEM ROSSZ!
#4 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 18:39
Túlzásba vitte az író. Túl sok pia, nem hihető ezáltal a sztori. Max.5.
#3 fakutya 2011. 11. 9. szerda 12:11
gyenge. Részeg nők. Még jó h nem dobta ki a taccsot a farkára...
#2 gyuri0926 2011. 11. 9. szerda 07:52
Tudod azért nem feltétlenül az egészség őre az ánuszból , a szájba nyomni egyből . Inkább ne folytasd , annyíra nem jó ez , részeg nökkel.
#1 Törté-Net 2011. 11. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?