A+ A-

Trojka

Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának.
Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette.
- Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. - vallotta. - Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni!
Már rég elejtettük, hogy jó lenne hármasban, de csak beszédtéma maradt. Ábrándoztunk, majd elvetettük. Mindkettőnknek teljesen jó volt kettesben egymással. De csak izgatta a fantáziánkat. Azért sem jöhetett létre, mert nem volt olyan harmadik, aki megfelelt volna.
Mára megváltozott a helyzet, mivel hosszú ideje nem találkoztam Beával, és közben megismerkedtem Pannival. Nem mindig volt ugyan a viszonyunk kiegyensúlyozott, de azért jól megvoltunk. Kicsit prűd volt, de ahogy idomult hozzám, lehetett vele is a trojkáról ábrándozni.
Mindaddig ábránd is maradt, amíg újra nem találkoztam Beával, s újból fel nem lángolt a régi vágy. Mindenképpen meg kellett ejtenünk ezek után egy hármas találkozást, ahol mindenki tudott a másik múltjáról, vágyairól.
A beszélgetés először kicsit nyögve nyelősen indult, vontatottan, szégyenlősen, de hamarosan mindhárman felengedtünk. Igazi jó poén volt, amikor a becsomagolt vibrátort átnyújtottam Beának. Először csak élcelődtünk, hogyan is kell használni. Beszéltünk róla, de hamarosan nem bírt magával, szoknyája alá nyúlt vele, bekapcsolta, és öléhez érintette.
Arcára volt írva, milyen óriási kéjt érzett. A látvány rögtön felpörgetett bennünket, ölelkeztünk és hosszú forró csókban olvadtunk össze.
Bea ledobálni ruháit magáról. Természetesen, csak úgy fél kézzel, hogy a vibrátorral végig kontaktusban maradhasson. Pillanatok alatt meztelenre vetkőzött.
- És ti...? - tette szóvá.
Szinte felszólítania sem kellett minket vad gyorsasággal dobáltuk le ruháinkat, segítettünk egymás ruhadarabjainak lefejtésében. Most már mindhárman meztelenek voltunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 11. vasárnap 17:54
Jó volt.
#4 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:11
Egész jó.
#3 papi 2013. 06. 29. szombat 13:15
Nem rossz
#2 v-ir-a 2013. 06. 17. hétfő 22:02
" Az élvezet pillanataiban észre sem vettem, hogy a lassan magához térő Bea lejjebb csúszott, a vibrátort seggembe nyomta." nehezen hiszem el, hogy ezt nem vetted észre smile
#1 Törté-Net 2011. 11. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?