A+ A-

Szombat reggeltől vasárnap reggelig 3. rész

Eltelt a következő pár óra. Szállítók hozták a piákat, jött a személyzet. Kezdtünk hangolódni az esti bulira. Pultos csajok is befutottak. Mindegyik jó hangosan, hatalmas mosollyal köszönt. Akit megdöntöttem az azért, amelyiket még nem az probált bevágódni. Jó hírem volt a lányoknál. A kidobókkal szoktunk portyázni közöttük.
Van egy új lány, talán három hete dolgozik itt. Kitti. 22 éves. Gyönyörű fekete hosszú haj, kék szemek, formás, izmos alak, nem túl nagy mellek, olyan tenyérnyi de kemény, ha nekiszaladnék biztos betörne a fejem.
Őt hajkurászom már amióta elkezdett itt dolgozni, de semmi eredmény. Kidobók is próbálgatják elkapni de nekik se jött össze. Most is próbáltam jópofa lenni, de csak udvarias mosoly volt a válasz. Csajom puffogott közben irodában, mert persze mindent hallott.
Elkezdődött a buli, jött a nép rendesen. Kinyalt hülyegyerekek, ki és becsípett csajok, pár nagymenő a kirakatba való ribancával, csak egy ilyenbe ne nyúljak bele. Befutott a tulaj is pár homokos díszfasszal. Maradtak vagy két órát aztán mentek is tovább. Gondolom valahol már szopják egymást. Olyan meleg a tulaj, hogy szinte süt. Amikor elkezdtem itt dolgozni, nálam is bepróbálkozott, de gyorsan a helyére raktam. Azóta tudja, hogy még kezet se kell fognia velem, elég ha köszön.
Telt az idő, hülyítettem a csajokat, kaptam pár telefonszámot, amit két lépés után hajítottam is el. Csajom a pultot támasztotta, beszélgetett ezzel-azzal, vihorászott Kittivel, hajtotta el a pasikat. Rendesen sikerült bepiálnom. Hajnal 4 felé jön Kittike, hogy kellene neki a raktárkulcs, mert kifogyott valami pia a pultból. Még részegen is felismertem, hogy ez remek alkalom.
- Szerelmem, megyek veled segítek kihozni.
- Maradj csak, megoldom. Járni is alig tudsz olyan részeg vagy.
- Ne viccelj állok én rendesen ha kell.- közben megfogtam a seggét és odahúztam. El is engedtem egyből, mert egy akkora maflást kaptam, hogy a cigifüstöt is lenyeltem.
- Azért nem kell durvulni, itt a kulcs szivi.
Hát nem tudtam haragudni rá. Meg kell kapnom valahogy. Megyek utána. Megáll a pultnál és a csajommal beszélget vidáman, majd pár perc múlva elindulnak a raktár felé.
Állok kikerekedett szemekkel, mint egy értelmi fogyatékos. Mikor feldolgoztam a látottakat, eszeveszetten rohantam az irodába a pótkulcsért. A raktár az intézmény hátulsó részén, nem forgalmas helyen van. Várok még 5 percet, majd óvatosan kinyitom a raktárajtót.
Nem tudom, hogy sikerült ennyi idő alatt behülyíteni a barátnőmet, bíztos az alkoholt is segítségül hívta, de mikor bementem elég gyönyörű kép tárult elém. Az ágyon ül a csajom kigombolt blúzban, szétterpesztett lábakkal, előtte térdel Kitti póló nélkül melltartóban, nadrágban, a feje a csajom szoknyája alatt. Hát ezért nem sikerült a bugyijába bújnom. Leszbikus a drága. Egyre jobb ez a buli.
- Mi a szar folyik itt?- adom a szigorút.
Ijedten pattant fel mind a kettő.
- Édesem ne haragudj meg...
- Te kussolj, veled később számolok. Kitti te munkaidőben vagy. Mi a szart csináljak veled?
- Kérlek ne küldj el, nagyon kell a meló.
Megfordulok és bezárom az ajtót úgy, hogy a kulcsot benne hagyom.
- Picim, engem meg lehet győzni. Folytasd amiben megzavartalak. De én mondom mit hogyan csináltok.
- Jól van, te vagy a főnök, de van egy kikötésem. Engem nem dughatsz meg.
- Persze-persze, ne magyarázz. Vesd le a nadrágodat és térdelj vissza. Nyald ki rendesen a punciját a csajomnak.
Gúnyos mosollyal a szája szélén, lassan letolta a nadrágját. Közben végig a szemembe néz. Szép fekete tanga volt rajta. Visszatérdelt és folytatta a csajom kényeztetését. Az a kis lotyó élvezte a helyzetet, nyögdécselt folyamatosan.
Leültem egy rekeszre, és gyönyörködtem a látványban. Faszom már állt, mint a cövek.
- Most vetkőztesd le és a seggét is nyald ki.
Lekerül az összes ruha a csajomról. Kitti nyelve felfedezi az egész testét, végül a puncija és a feneke között jár egyre gyorsabban. Csajom a saját mellét markolássza, közben egyre hangosabban zihál. Leszbikus kis boszorkány közben hátranyúl a puncijához és elkezdi símogatni magát.
- Veszed el a kezed. Akkor nyúlsz magadhoz ha megengedem. Dugd az ujjad ennek a ribancnak a pinájába.
Sértődötten rámnéz, de szót fogad. Középső ujját a nyíláshoz teszi, lágyan betolja és elkezdi ujjazni finoman.
- Keményebben csináld és rakd be a mutató ujjadat is neki. Bírja.
Két ujjal könnyedén jár ki be. A nyelvével a csiklónál játszadozik.
-Még egyet dugj fel.
Csajom már folyamatosan síkoltozik az élvezettől.
- Még egyet. Használd a másik kezed is. Azt a seggébe rakd.
Négy ujj a pinájában, egy a seggében zakatol, a nyelve meg csiklóját izgatja. A punci csak úgy spriccel ki ahogy elélvez a kis lotyó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:55
Nagyon jó.
#2 sikamika 2011. 11. 7. hétfő 19:52
grat remélem lesz folytatás 10 pont
#1 Törté-Net 2011. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?