Szombat reggeltől vasárnap reggelig 3. rész

Szavazás átlaga: 7.75 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2011. november 7.
Hossz: 13 322 karakter
Elolvasva: 893 alkalommal
Eltelt a következő pár óra. Szállítók hozták a piákat, jött a személyzet. Kezdtünk hangolódni az esti bulira. Pultos csajok is befutottak. Mindegyik jó hangosan, hatalmas mosollyal köszönt. Akit megdöntöttem az azért, amelyiket még nem az probált bevágódni. Jó hírem volt a lányoknál. A kidobókkal szoktunk portyázni közöttük.
Van egy új lány, talán három hete dolgozik itt. Kitti. 22 éves. Gyönyörű fekete hosszú haj, kék szemek, formás, izmos alak, nem túl nagy mellek, olyan tenyérnyi de kemény, ha nekiszaladnék biztos betörne a fejem.
Őt hajkurászom már amióta elkezdett itt dolgozni, de semmi eredmény. Kidobók is próbálgatják elkapni de nekik se jött össze. Most is próbáltam jópofa lenni, de csak udvarias mosoly volt a válasz. Csajom puffogott közben irodában, mert persze mindent hallott.

Elkezdődött a buli, jött a nép rendesen. Kinyalt hülyegyerekek, ki és becsípett csajok, pár nagymenő a kirakatba való ribancával, csak egy ilyenbe ne nyúljak bele. Befutott a tulaj is pár homokos díszfasszal. Maradtak vagy két órát aztán mentek is tovább. Gondolom valahol már szopják egymást. Olyan meleg a tulaj, hogy szinte süt. Amikor elkezdtem itt dolgozni, nálam is bepróbálkozott, de gyorsan a helyére raktam. Azóta tudja, hogy még kezet se kell fognia velem, elég ha köszön.
Telt az idő, hülyítettem a csajokat, kaptam pár telefonszámot, amit két lépés után hajítottam is el. Csajom a pultot támasztotta, beszélgetett ezzel-azzal, vihorászott Kittivel, hajtotta el a pasikat. Rendesen sikerült . Hajnal 4 felé jön Kittike, hogy kellene neki a raktárkulcs, mert kifogyott valami a pultból. Még is felismertem, hogy ez remek alkalom.
– Szerelmem, megyek veled segítek kihozni.
– Maradj csak, megoldom. Járni is alig tudsz olyan vagy.
– Ne viccelj állok én rendesen ha kell. – közben megfogtam a seggét és odahúztam. El is engedtem egyből, mert egy akkora maflást kaptam, hogy a cigifüstöt is lenyeltem.
– Azért nem kell durvulni, itt a kulcs szivi.
Hát nem tudtam haragudni rá. Meg kell kapnom valahogy. Megyek utána. Megáll a pultnál és a csajommal beszélget vidáman, majd pár perc múlva elindulnak a raktár felé.

Állok kikerekedett szemekkel, mint egy értelmi fogyatékos. Mikor feldolgoztam a látottakat, eszeveszetten rohantam az irodába a pótkulcsért. A raktár az intézmény hátulsó részén, nem forgalmas helyen van. Várok még 5 percet, majd óvatosan kinyitom a raktárajtót.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.75 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 11. 16:52
#4
Élményes írás.
1
a
A57L
2013. november 20. 05:55
#3
Nagyon jó.
1
sikamika
2011. november 7. 19:52
#2
grat remélem lesz folytatás 10 pont
1
T
Törté-Net
2011. november 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1