A+ A-

Szombat reggeltől vasárnap reggelig 3. rész

Eltelt a következő pár óra. Szállítók hozták a piákat, jött a személyzet. Kezdtünk hangolódni az esti bulira. Pultos csajok is befutottak. Mindegyik jó hangosan, hatalmas mosollyal köszönt. Akit megdöntöttem az azért, amelyiket még nem az probált bevágódni. Jó hírem volt a lányoknál. A kidobókkal szoktunk portyázni közöttük.
Van egy új lány, talán három hete dolgozik itt. Kitti. 22 éves. Gyönyörű fekete hosszú haj, kék szemek, formás, izmos alak, nem túl nagy mellek, olyan tenyérnyi de kemény, ha nekiszaladnék biztos betörne a fejem.
Őt hajkurászom már amióta elkezdett itt dolgozni, de semmi eredmény. Kidobók is próbálgatják elkapni de nekik se jött össze. Most is próbáltam jópofa lenni, de csak udvarias mosoly volt a válasz. Csajom puffogott közben irodában, mert persze mindent hallott.
Elkezdődött a buli, jött a nép rendesen. Kinyalt hülyegyerekek, ki és becsípett csajok, pár nagymenő a kirakatba való ribancával, csak egy ilyenbe ne nyúljak bele. Befutott a tulaj is pár homokos díszfasszal. Maradtak vagy két órát aztán mentek is tovább. Gondolom valahol már szopják egymást. Olyan meleg a tulaj, hogy szinte süt. Amikor elkezdtem itt dolgozni, nálam is bepróbálkozott, de gyorsan a helyére raktam. Azóta tudja, hogy még kezet se kell fognia velem, elég ha köszön.
Telt az idő, hülyítettem a csajokat, kaptam pár telefonszámot, amit két lépés után hajítottam is el. Csajom a pultot támasztotta, beszélgetett ezzel-azzal, vihorászott Kittivel, hajtotta el a pasikat. Rendesen sikerült bepiálnom. Hajnal 4 felé jön Kittike, hogy kellene neki a raktárkulcs, mert kifogyott valami pia a pultból. Még részegen is felismertem, hogy ez remek alkalom.
- Szerelmem, megyek veled segítek kihozni.
- Maradj csak, megoldom. Járni is alig tudsz olyan részeg vagy.
- Ne viccelj állok én rendesen ha kell.- közben megfogtam a seggét és odahúztam. El is engedtem egyből, mert egy akkora maflást kaptam, hogy a cigifüstöt is lenyeltem.
- Azért nem kell durvulni, itt a kulcs szivi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:55
Nagyon jó.
#2 sikamika 2011. 11. 7. hétfő 19:52
grat remélem lesz folytatás 10 pont
#1 Törté-Net 2011. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?