A+ A-

Gruppen a víkendházban

Géza és Gazsi talán a véletlenek játékának köszönheti - amiben persze benne volt az alkalom keresése és megtalálása is - a következő baráti szexbe torkolló találkozásukat. Történt, hogy Gazsi egyik közeli barátja, aki hosszabb külföldi útra ment, rábízta a gyönyörűen megépített és berendezett víkendháza felügyeletét, azzal, hogy bármikor, ha kedve tartja, csak használja. Ez egy konyha, szalon és több szobás házikó volt a benti medencéhez bárpult, szauna és kis hidegvizes medence tartozott, kint a parkban pedig egy úszómedence is volt. Gazsi már másnap megbeszélte Gézával, hogy a hétvégét ott töltik feleségeikkel együtt. Igaz, hogy már inkább télbe hajlik az ősz, mondta, de annál jobban fog esni egy kis szaunázás és más etye - petye a kandalló tüzénél.
Így is történt. Mire a vendégek megérkeztek, mármint Géza és Éva, már minden el volt készítve a bulira. Sárika egyszál törülközőben, Gazsi egy lepedőbe csavarva várta őket.
- Tegyétek magatokat kényelembe valamelyik szobában, és remélem nincs ellenetekre egy kis szaunázás így az elején, hisz cidri van kint - mondta Gazsi. Óh ez szupi lesz! - kiáltott fel Évike és néhány perc múlva, hasonló öltözetben, mint barátaik már viháncolva mentek a szaunába. Ott több szinten lehetett heverészni, ücsörögni, de ők egymás mellé ültek és cseverésztek. Aztán, kis idő múltán, Éva a hanyagul derekára eresztett törülközőt ledobva indult lehűteni forró, verejtéktől csillogó formás meztelen testét. Csípője ringása, formás seggének játéka olybá tűnt, mint a paradicsomi Éva visszavonhatatlan játéka Ádámmal.
- Te ez lefogyott, nem? - bökte meg Gazsi Gézát. Kicsit, - mondta az, és látta a tüzet barátja szemében amint azt asszonya látványa felajzotta.
- Gyere, mártózzunk meg mi is haverom, és már kajtatott is a nő után Gazsi, miközben barátjának tovább áradozott Évike tomporáról, csipőjéről és combjairól. Na, na - mondta Géza, el ne süljön itt a faszod mindjárt az elején a puszta látványtól.
- Ugorj gyorsan a hideg vizes gödörbe! Ekkor jött ki hozzájuk Sárika anyaszűlt meztelenül olyan csábos mosollyal, hogy most meg Géza fasza kezdett ágaskodni, no zsupsz ugrott máris a hideg vízbe barátja után.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:11
A történet menete monoton egyhangú 3 pont.
#8 listike 2014. 05. 11. vasárnap 17:02
Tetszett.
#7 papi 2014. 05. 9. péntek 04:56
Egész jó
#6 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:02
Nem rossz.
#5 v-ir-a 2011. 11. 5. szombat 18:41
nekem kissé túl sok volt, hogy így elsőre ennyi mindent bevállaltak....ebből is látszik, nem volt még ilyen helyzetben az író / ámbár lehetnek kivételek/
#4 Pavlov 2011. 11. 3. csütörtök 16:41
Eléggé ordináré, és tele van helyesírási hibákkal.
#3 gyuri0926 2011. 11. 3. csütörtök 13:23
Inkább ne folytasd !
#2 Shavo 2011. 11. 3. csütörtök 01:52
Jó, jöhet a folytatást, de homó ne legyen benne, lezbi lehet.
#1 Törté-Net 2011. 11. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?