A+ A-

Hálószoba fantomja

Régen volt már, hogy megismerkedtem korábbi barátnőmmel, Szilvivel. Ő akkor volt 19 éves, én 23. Igazán helyes, kedves lány volt, mosolygós arc, nőies, de nem telt vonalak, formás mellek, vállig érő fekete haj. Nem volt sem topmodell, sem világszépe, de nem is vágytam soha arra. Az a néhány kiló plusz a mérlegen többszörösen kompenzálva volt azzal, hogy kedves volt, szeretett, na és igen nyitott volt az ágyban is.
Sokat szeretkeztünk, az akkori körülmények miatt mindig náluk, a szobájában halk, lány zenére, hangulatos félhományban, ezt nagyon szerettük mindketten. A lakás elrendezése olyan volt, hogy még akkor is felszabadultan szexelhettünk, ha az egész család otthon volt. A család, akikkel hamar megismerkedtem, úgyhogy ez a kapcsolat egy harmonikus, megszokott mederben csordogált.
Na és ott volt Szilvi öccse, a 16 éves Tomi. Szerette, ha nem "Tomizzuk", mert ő már "Tamás" volt, nagy gimis, akire több plusz kiló rakódott, mint nővérére, de ezt némi arroganciával és távolságtartással próbálta ellensúlyozni. Persze én is mackó voltam (vagyok), szóval ki vagyok én hogy ezt felrójam neki. Tomival is jól megvoltunk, de sosem neveztem barátomnak vagy bizalmasomnak. Mígnem...
Mígnem egy hétvégi estén, amikor szüleik nem voltak otthon, Szilvivel ismét a testi szerelemnek rendeltük alá a sötétedés utáni órákat. A kellemes zene és a félfokozaton világító lámpa csodálatos környezetet teremtett, hamar levetkőztettük egymást, és kézzel, szájjal csókoltuk, izgattuk egymást, ahol csak tudtuk. Végigpusziltam finom, nőies testét, élveztem frissen csupaszra borotvált puncijának illatát, lassan és gyengéden közlekedtem erogén zónái között, amennyire tudta, persze ő is ezt tette.
Már igencsak fel voltunk izgulva, és javában szeretkeztünk, Szilvi lehunyt szemmel nyögdécselt, és élvezte a helyzetet, amikor én a szobaajtó felé néztem, és láttam, hogy áll ott valaki. Az ajtóban egy olyan vastag üveg betét volt, amin keresztül csak homályosan lehetett látni, de az alak kivehető volt. Az ajtó résnyire nyitva volt, és a sötétben is szinte láttam a kikerekedett szemeket. Tudtam, hogy Tomi az, hiszen más nem volt a lakásban. És tudtam, mit csinál, mert még a ritmikus mozgását is fel lehetett ismerni. Szilvi öccse kukkolt minket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 09. 22. csütörtök 08:47
Nem tetszett.
#4 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:19
Egész jó
#3 gabriel1981 2011. 11. 3. csütörtök 13:19
Hogy fura az nem kifejezés, de főleg másnap a szemébe nézni. smile
#2 v-ir-a 2011. 11. 2. szerda 18:53
elég furi szitu lehet az ilyen...és milyen jó, h velem hasonló sem történhetett meg smile
#1 Törté-Net 2011. 11. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?