A+ A-

A meglepetés

A kedd ugyanúgy kezdődött Marcie - nak mint általában. Felébredt,nyújtózott egyet majd a hátára fordult. Azt fontolgatta visszafordul és tovább alszik, de aztán eszébe jutott, hogy a suli végetért erre a nyárra.
- Hmmmm - mormolta. Erre a gondoltra elmosolyodott. Ez azt jelenti, hogy egész nap ülhet a medencénél és lógázhatja a lábát.
"Nem várjunk csak" - ötlött eszébe anya mondott valamit a bevásárlásról. "Na ez még belefér.
Marcie felkelt és megvizsgélta magét a falitükörben."Egész jó egy 16 éves lánytól" - mondta magának. A lába hosszú és sima és éppen elkezdett barnulni is. "Egész barna leszek nyár végére". A feszes melleivel is meg volt elégedve de leginkébb a mellbimbóit szerette. Vékony de annál hoszabb, hegyes bimbói voltak. Finom halvány rózsaszínben tündökölt és olyan érzékeny volt. Finoman megcsippentette és kicsit megcsavarta őket. Szinte azonnal feszes és kemény lett az érintésre. Megfordult és a válla felett nézegette a fenekét. "A legszebb részem" - gondolta. A kezei finoman végigsimítottak a fenekén miközben azt képzelte egy férfi kezei matatnak rajta. Kicsit széthúzta a fenekét és szemügyre vette a rózsaszín lukat.
Kicsit ciki lenne, ha tudnák mennyire szeret játszani magával, ott lent. Lement a fürdőszobába, hogy gyorsan lezuhannyozzon. Belépett a zuhany alá és megnyitotta a meleg vizet. A víz kellemesen meleg volt és kellemes érzésekkel töltötte el. Elkezdett mosakodni. Kezébe vette a szappant és elkezdte magát beszappanozni. Nem tudta megállni, hogy ne játszon magával egy kicsit. A keze lecsúszott az puncijához, ami még alig szőrösödött, és elkezdte azt is beszappanozni. Két ujját becsúsztatta a résbe és elkezdte simogatni magát. Finoman mozgatta az ujjait fel és le. A másik kezét is beszappanozta és lecsúsztatta a fenekéig. Finoman benyomta a lukba. Az ujjai a pinájaban és a fenekében fantasztikus gyönyört adtak neki. Kicsit felkiáltott ahogy elélvezett. Kilépett a víz alól. Úgy gondoltaleborotválja magát. Elővette a borotvát és leborotválta a lábát és a hónalját. Lenézett a puncijára és elkeztde borotválni a bikini vonalát.Folytatta a combjai belső felével és a szemérem dombja feletti területtel. Csak egy kis háromszöget hagyott a göndör szőrből. Egy picit habozott aztán folytatta. Az anyja is borotválta a szeméremdombját és ő mindig is ki akarta próbálni milyen lehet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (145 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2017. 11. 4. szombat 07:54
szeretem magam én is vibrátorozni... 7p
#9 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:13
Egész jó írás.
#8 tyúkanyó 2008. 12. 28. vasárnap 18:08
Engem is nagyon felizgatott. Van valahol folytatása?
#7 Lilla 2006. 04. 2. vasárnap 18:38
Milyen anya az ilyen? Szerintem ez borzalmass
#6 A Hegylakó 2003. 10. 17. péntek 21:38
szerintem sincs sok köze az S/m-hez, de azért nem rossz.
#5 Cic Imre 2003. 05. 15. csütörtök 09:23
Ez megintcsak rossz kategóriában van. Semmi köze az S/M-hez.
#4 eBg 2003. 05. 3. szombat 15:03
Csak tudnám mi ebben az s/m. Talán az, higy egy boltban elverik a lányt, az meg pervezió, hogy az anya, csak így, hirtelen vallatja a lányát, nem is akármilyen pozícióban. Szerintem szar.
#3 Cyberilla 2002. 06. 30. vasárnap 22:52
Ez eddig a legszebben és legizgatóbban megfogalmazott történet!Örületesen felizgatott!!!Gratula!
#2 D.T. 2002. 02. 1. péntek 10:56
Nagyon jó és izgató
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?