A+ A-

Szépségkirálynő nehézségei

Tikkasztó nyári hőség volt azon a szerdai napon, mikor ez a bizarr eset megtörtént Renátával. Abban a kávézóban ült barátnőivel, ahova már középiskolás korukban is jártak. Érettségi óta két év telt el, a lányok ugyanolyan szépek voltak, mint egykoron. Persze Renáta magasan fölébük emelkedett küllemével. Selymes fekete haja, csillogó kék szeme rendkívüli bájról tanúskodott. A teste ezzel ellentétben sokkal inkább nevezhető dögösnek. Feszes kebleit, előszeretettel hagyta szabadon, a popsijára a legszűkebb nadrágokat húzta, s a hosszú lábai előtt a férfiak tucatjai hevertek. Már fiatalon felfigyelt saját szépségére, s egy idő után megtanulta kiaknázni ezekből adódó lehetőségeit. Nagy sikerrel modellkedet, ami számára testhez álló feladat volt, mert nagyon szeretett pózolni. Tucatnyi diszkós kép, és egyéb házilag készített szexi fénykép készült róla. S azt is szerette, ha az utcán megnézik a testét. Ilyenkor nagyot nőtt az egója, s titkon belül még izgatta is a sok figyelő tekintet.
Az asztalnál a szokásos lányos témákról beszéltek, shopping, buli, pasik. Ez utóbbiakat előszeretettel beszélték ki. De a főtéma mégis Renáta szépségversenyes indulása volt. Nagy sikert ért el a versenyen, bekerült a legjobb harminckettő közé, ezzel a hírnév kapujába találta magát, amire mindig is vágyott. A barátnői sokszor alárendelték magukat Reni akaratának, és mindig keresték az elismerő szavait.
- Tényleg nagyon szép voltál - szólt Évi.
- Igen, szerintem te nyered meg az egészet, a többi lány nagyon csúnya - licitált rá Tündi.
- Köszönöm, nagyon cukik vagytok - jött Renátától a gyors válasz.
A kávézó teraszán foglaltak, helyet, s a mellettük elhaladó férfiak csorgatták a nyálukat, mikor megpillantották a lányokat. Azok vagy melleik kidomborításával feleltek vagy legyintéssel koptatták le a bámészkodókat.
- Reni, képzeld, kit láttam a múltkor - szólt Évi.
- Na kit?
- Emlékszel, az osztályból Lacikára? Arra a kis nyomi gyerekre? Még mindig olyan ragyás, mint akkor suliban volt. De sokszor megszívattuk szegénykét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 07:59
Nagyon gyenge.
#5 papi 2014. 01. 21. kedd 05:57
A kis naív
#4 Pavlov 2011. 10. 14. péntek 15:27
Harmatgyenge!
#3 Shavo 2011. 10. 14. péntek 07:39
Gyenge eresztés.
#2 fakutya 2011. 10. 14. péntek 05:37
gyengus..
#1 Törté-Net 2011. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?