A+ A-

Szex a Mátrában

A történet nem kitalált. Velem történt meg néhány évvel korábban annál, amit az Egy éjszakás kaland cím alatt már megírtam. Azért adom közre ezeket a megtörtént eseteket, mert annyi év után jól esik felidézni és újra átélni a fiatalkori szexuális élményeket.
Frissen végzett diplomásként kerültem első munkahelyemre, egy nagyvállalat Műszaki Osztályára, tucatnyi férfi és néhány nő közé. Fiatal voltam, csinos és még szűz (de ezt az új kollegáim persze nem tudták). A férfiak persze azonnal megkísérelték a "friss hús" - hoz, aki én voltam a számukra, közel férkőzni.
Nem voltam sem szégyenlős, sem sértődékeny, értettem a sikamlós vicceket, tréfákat, a felém irányított kétértelmű ajánlkozásokat, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadtam. Nem voltak sértőek vagy kellemetlenül tolakodók ezek a kísérletek, de nem lehetett nem észrevenni. Egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire buknak rám a férfiak, de azt a bizonyos három lépés távolságot sikerült betartanom. A hatás kedvéért gyakran szándékosan, az akkor divatos mini szoknyában jelentem meg az irodában. A férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek combjaimra, a szoknya alól ki-kivillanó bugyimra, a melleimre, főleg akkor bámultak, amikor direkt nem viseltem melltartót, hogy a ringó melleim látványával ingereljem őket. Az összes férfi közül Gábor volt a legkitartóbb és számomra a legszimpatikusabb. Gábor, nagyon jóképű megnyerő modorú férfi volt, nyolc évvel idősebb nálam és nős létére, közismerten nagy szoknyavadász volt. A vállalat sok nőjét fektette már le, akik közül nem egy nyíltan vallotta, hogy fantasztikus az ágyban. Kollégáktól visszahallottam, hogy Gábor egy alkalommal kijelentette: "nem adom fel, meglátjátok, egyszer még Bella bugyiját is lehúzom"
Amikor megtudták, hogy férjhez megyek, az érdeklődés irántam rohamosan csökkent.
Gábor is visszavett a tempóból, és hamarosan jó barátok lettünk. Nagyon megkedveltem őt
Teltek az évek és mire harminc éves lettem már volt két gyerekem. Amikor a szülések után visszamentem dolgozni, alakomon alig látszott, hogy szültem, csak egy kicsit teltebbek lettek az idomai. A férfi kollégák ismét legeltetni kezdték rajtam a szemüket, MILF lettem számukra, vagyis a "kefélni való anyuka".
Különösen Gábor, aki közben az osztály vezetője lett, kezdett ismét ostromolni engem. Nem haragudtam rá, volt bennem annyi női hiúság, hogy hízelegjen nekem az igyekezete. Tulajdonképpen egyre jobban tetszett nekem és egy idő után izgatni kezdett, hogy vajon milyen lenne lefeküdni vele. Ahogy mondani szokták: egyszer mindennek eljön az ideje. Mint a legtöbb házasságban, nálunk is bekövetkezett egy válságos időszak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tiborg 2011. 10. 29. szombat 00:07
Kituno..........(el)elveztem.....
#5 v-ir-a 2011. 10. 12. szerda 23:28
én nem "ájultam el" tőle, sztem tök szokványos történet, mégha igaz is,persze a megszokott 2-3 gyerek után is tökéletes alakkal és feszes bőrrel, és a pasiknak extra mérettel, rövid időn belüli többszöri ejakulácioval együtt...
#4 kattila57 2011. 10. 12. szerda 13:21
csodálatos aleirás és a fogalmazás KÖSZÖNÖM Kattila57
#3 tiborg 2011. 10. 12. szerda 07:25
igazhitu vagy leanykam, irasod tiszta es hiheto.(8)
#2 Shavo 2011. 10. 12. szerda 00:18
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 10. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?