Gondolatok a könyvtárban avagy egy nem hétköznapi dugás történet

Szavazás átlaga: 6.43 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2011. október 7.
Hossz: 6 428 karakter
Elolvasva: 1 012 alkalommal
Még harmadikos gimnazista koromban történt, kora ősszel, amikor még mocskosul meleg volt az idő és izzadtam, akár egy ló. A délutánomat a könyvtárban kellett töltenem, egy nevesincs, elfeledett magyar író műveiből kellett összefoglaló esszét írnom.
Mondanom sem kell, hogy baromira untam a dolgot. A szépirodalmi részleg legeldugottabb szegletében kutakodtam a megfelelő könyvek után. Senki sem volt a közelben, csak az utca zajai szűrödtek be. Gondolataim elkalandoztak. Az osztálytársnőmre gondoltam, Verára, akitől szinte egész nap állt a farkam, mivel egy előttem lévő padban ült és állandóan hátra felé forgolódott. Pont az a típus volt, akit imádtam. Szőke haj, hatalmas mellek, formás, markolni és harapni való pompás fenék. Rengetegszer vertem már ki, miközben rá gondoltam.

Kezemben a könyvvel azon kaptam magam, hogy duzzadó farkam kényelmetlen pozícióban töltötte ki alsógatyámat. Nem voltam egy jóvágású gyerek, nem is rajongtak értem a lányok, de arra büszke voltam, hogy társaimat messze felülmúltam 19 cm-es méretemmel. Nem volt óriási, viszont nagy és vastag. A könyvet a polcra téve a nadrágomba nyúltam és igazgatni kezdtem a szerszámom. Észbe kaptam, hogy egyedül vagyok. Alkalom nyílott egy kis kikapcsolódásra. Verára gondolva megmarkoltam a farkam és masszírozni kezdtem. A szemem behunytam, de ösztönös riasztórendszerem veszélyt jelzett. Kinyitottam a szemem. Vera állt mellettem, arcán széles mosollyal.

Képtelen voltam szólni. Ő, pedig láthatóan nem akart. A kezében lévő Jókai kötetet finoman a polcra helyezte, majd ugyanazzal a kezével megragadta a farkam és az azt markoló kezem a farmeron keresztül. Mini farmerszoknyát és világoskék topot viselt, keretbe foglalva napbarnított hasát, ami szinte csábított arra, hogy fürge nyelvemmel végignyaljam.
Domborodó mellei fantasztikus dekoltázst eredményeztek. Vera közelebb lépett hozzám és mélyen a szemembe nézett. A kezemet kihúztam a nadrágomból, mire ő masszírozni kezdte a farkam. Ezután megragadta a sliccem és lehúzta. Tudtam mi következik, és ezt egy elégedett mosollyal nyugtáztam. Vera viszonozta.

A lány lassan leguggolt. Pillanatok alatt kigombolta a farmerom és az alsógatyámba nyúlt. Keményen megragadta és előhúzta a farkam. Láthatóan meglepődött a méretén. Körbenyalogatta duzzadó, vörös makkom, majd szerszámomat teljesen a szájába vette. Ütemesen, fejét előre-hátra mozgatva, egyre gyorsulva kényeztetett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 7. 14:56
#7
Mint egy novella.
1
p
papi
2013. december 24. 09:48
#5
Jó történet röviden.
1
v-ir-a
2011. október 8. 19:58
#4
szeretem az ilyen jellegű fantáziálásokat...persze nem nagy szám, de mégis aranyos, ahogy álmodozik a csajsziról🙂
1
Pavlov
2011. október 7. 21:22
#3
Legalább jó a helyesírása.
1
Shavo
2011. október 7. 01:00
#2
Nem nagy szám.
1
T
Törté-Net
2011. október 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1