A+ A-

Tamás

Sokszor táncoltak ők együtt, először csak "muszájból". A mindig foglalt vállalkozó rábízta barátnőjét legjobb barátjára, akkortájt négyesben szoktak randizni, így egyáltalán nem volt feltűnő a dolog. A helyzet akkor lett kellemetlen, mikor a segítőkész barát szakított párjával. Pedig Péter azután is gyakran megkérte, hogy menjen el randizni helyette, játssza el, hogy pont arra jár, míg ő megérkezik. Persze Csilla nem volt hülye, és gyorsan rájött, hogy Tamás nem véletlenül sétálgat arra azokban a percekben. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy észrevegye Péter nem szereti, ha jelentene neki valamit ,biztos nem a barátját küldené a találkozókra. Meg is mondta Péternek, hogy ez így nem mehet tovább, de a fiú mindig kimagyarázta magát, a lány pedig maga sem tudta miért, de megbocsátott. Nem érzett igazán szerelmet a fiú iránt, de azért nagyon kedvelte, a kevés idő, amit együtt töltöttek kellemesen telt el.
Ma is megígérte a srác, hogy pontos lesz, de Csilla már szinte számított rá, hogy megcsörren a telefonja és Péter elmagyarázza, hogy miért késik. Nem kellett sokat várnia. A lány nagyon dühös lett, nem igaz, hogy még a saját születésnapjára sem tud pontosan megérkezni. Így nélküle kezdtek el bulizni, mindenki tudta, hogy pár óra késéssel majd megérkezik.
Tamás látta Csillán, hogy milyen csalódott. Rengeteget készült erre a bulira, mindent maga szervezett. Lassan lépkedett a lány felé, szinte nem is látta a többieket, csak Csillát nézte. Gyönyörű volt. A lány egy széken ült, arcai kezei közé temette, úgy tűnt mintha sírna. A fiú odalépett hozzá, megérintette a vállát, a lány összerezzent, majd felnézett. Mosolygott, de Tamás nem tévedett, arca könnyes volt.
- Jössz táncolni ? - érdeklődött mosolyogva.
A lány csak bólintott egyet, szívesen táncolt vele. A többiek már javában szórakoztak, kicsit sem zavarta őket, hogy az ünnepelt nincs ott. Megfogta Tamás kezét, aki maga után húzta a "tömegbe". Szorosan magához rántotta a lányt, aki egy kicsit meg is lepődött. De nagyobb volt a meglepetés, amikor Péter simogatni kezdte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 4. szerda 05:19
Egynek elmegy.
#3 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 09:05
Közepes.
#2 v-ir-a 2011. 10. 5. szerda 21:38
ezt hosszabban is elolvastam volna, részletesen, és nem csak a szexre gondolok....amúgy várom a folytatást
#1 Törté-Net 2011. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?