A+ A-

Tamás

Sokszor táncoltak ők együtt, először csak "muszájból". A mindig foglalt vállalkozó rábízta barátnőjét legjobb barátjára, akkortájt négyesben szoktak randizni, így egyáltalán nem volt feltűnő a dolog. A helyzet akkor lett kellemetlen, mikor a segítőkész barát szakított párjával. Pedig Péter azután is gyakran megkérte, hogy menjen el randizni helyette, játssza el, hogy pont arra jár, míg ő megérkezik. Persze Csilla nem volt hülye, és gyorsan rájött, hogy Tamás nem véletlenül sétálgat arra azokban a percekben. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy észrevegye Péter nem szereti, ha jelentene neki valamit ,biztos nem a barátját küldené a találkozókra. Meg is mondta Péternek, hogy ez így nem mehet tovább, de a fiú mindig kimagyarázta magát, a lány pedig maga sem tudta miért, de megbocsátott. Nem érzett igazán szerelmet a fiú iránt, de azért nagyon kedvelte, a kevés idő, amit együtt töltöttek kellemesen telt el.
Ma is megígérte a srác, hogy pontos lesz, de Csilla már szinte számított rá, hogy megcsörren a telefonja és Péter elmagyarázza, hogy miért késik. Nem kellett sokat várnia. A lány nagyon dühös lett, nem igaz, hogy még a saját születésnapjára sem tud pontosan megérkezni. Így nélküle kezdtek el bulizni, mindenki tudta, hogy pár óra késéssel majd megérkezik.
Tamás látta Csillán, hogy milyen csalódott. Rengeteget készült erre a bulira, mindent maga szervezett. Lassan lépkedett a lány felé, szinte nem is látta a többieket, csak Csillát nézte. Gyönyörű volt. A lány egy széken ült, arcai kezei közé temette, úgy tűnt mintha sírna. A fiú odalépett hozzá, megérintette a vállát, a lány összerezzent, majd felnézett. Mosolygott, de Tamás nem tévedett, arca könnyes volt.
- Jössz táncolni ? - érdeklődött mosolyogva.
A lány csak bólintott egyet, szívesen táncolt vele. A többiek már javában szórakoztak, kicsit sem zavarta őket, hogy az ünnepelt nincs ott. Megfogta Tamás kezét, aki maga után húzta a "tömegbe". Szorosan magához rántotta a lányt, aki egy kicsit meg is lepődött. De nagyobb volt a meglepetés, amikor Péter simogatni kezdte.
- Hagyj békén! Kérlek hagyd abba! - ismételgette a lány tánc közben.
A fiú keze olyan helyekre vándorolt, ahová egyáltalán nem lett volna szabad. Erősen magához szorította a női testet, miközben kezei sem maradtak tétlenek. Lassan, érzékien simizte a gömbölyű, formás popsit, a mellettük táncolók sem vették észre, de valójában nem is figyeltek rájuk. A kellemes félhomály, a zene pedig mintha csak cinkosai lettek volna a puhatolózó ujjaknak.
- Hagyd abba, kérlek ne bánts Te is ! - mondta a lány.
- Nem gondolod komolyan, én soha nem bántanálak ! Nem veszed észre, hogy mennyire kívánlak? - folytatta Tamás nem éppen nyugodtan.
- Most már elég! - sziszegte Csilla Tamás arcába, majd fel rohant az emeletre, a szobájába.
Tamás csak bámult utána, utálta, hogy Péter csak kihasználja a lányt, de valójában azt sem értette, hogy Csilla miért hagyja. Először hülyének érezte magát, mikor szótfogadva barátjának elment a randikra. De mostanra már érezte, hogy szereti a lányt. Imádta csodálatos szemeit, száját, de nőiességét csodálta leginkább. Mindig minden helyzetben igazi nőként viselkedett.
Pár perc után úgy döntött Csilla után megy, lopózva surrant fel az emeletre. Bekopogott az ajtón, de nem jött válasz, párszor még megismételte, végül benyitott. A lány az ágyon feküdt, és sírt, folytak a könnyei.
- Menj innen ! Nem akarok Veled beszélni!
- Pedig pár napja még meg is csókoltál! Vagy már elfelejtetted? - érdeklődött Tamás.
- Leitattál! - vágta vissza Csilla.
- Két pohár borral? Ámítsd csak magad, hidd el, ha jólesik, de szerintem magadnak is hazudsz. - lett egyre idegesebb a fiú.
De nyugodtan ordítozhattak egymással. Senki sem hallotta.
- Szerinted Ő jobban szeret?
- Menj el! - kiáltotta a lány.
Megpróbálta Tamást kituszkolni az ajtón, nem sok sikerrel. A fiú bevágta az ajtót, és megragadta a lányt, magához rántotta, és megcsókolta. Érezte a könnyek sós ízét, de azt is észrevette, hogy Csilla viszonozza a csókjait, sőt a lány már a nadrágján matatott. A nadrágon keresztül simogatta férfiasságát, érezte, hogy a srác mennyire kívánja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 4. szerda 05:19
Egynek elmegy.
#3 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 09:05
Közepes.
#2 v-ir-a 2011. 10. 5. szerda 21:38
ezt hosszabban is elolvastam volna, részletesen, és nem csak a szexre gondolok....amúgy várom a folytatást
#1 Törté-Net 2011. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?