A+ A-

Wellness hétvége 1. rész

Tavaly Novemberben történt az, amit most megosztok veletek.
Nagyon hideg volt már az idő, mikor feleségemmel (hívjuk Őt most is Andreának) elutaztunk egy kisváros Wellness szállójába egy hétvégére.
Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Nekem munkaügyben úgyis oda kell utaznom, mért ne csaphatnánk egy görbe hétvégét.
A gyerekek Mamánál, unokatesóknál. Kettesben mentünk, és egész úton, sőt már hetekkel az elutazás előtt az járt a fejemben, hogy mekkorákat fogunk kefélni a szobánkban. Csak azt sajnáltam, hogy Zoltán és a felesége, Zsuzsa nem tudtak velünk jönni.
Sokáig úgy volt, hogy négyesbe utazunk, de nekik sajna közbejött valami, így csak ketten mentünk. Pedig, gondoltam, négyesben mekkora lett volna. Nagyon sokszor voltunk már együtt négyen. Andrea rendszeresen kefél Zolival, illetve rendszeresen dugjuk meg Andit Zolival ketten. Andi imádja, ha egyszerre több manus kényezteti.
De ez most elmarad. Csak kettesben vagyunk. Így sem lesz rossz. Andi vidáman csacsogott az autópályán, hogy majd mi mindent kell megnézni. Hová kell elmenni feltétlenül. Van egy nagyon híres cukrászda, ahol világbajnok ezüstérmes a pisztácia fagyi - olvasta a neten - és hogy pont most van a szomszéd faluban a nemtom’ milyen fesztivál és hogy kik fognak fellépni... és csak 8 km re van a kegytemplom, ami 900 éve épült.
- Nem is figyelsz - mondta kicsit sértett hangon.
- Dehogyisnem Cica! Csak ezt már minimum kétszázszor megbeszéltük, és pontosan tudom, hogy a templom freskóit 91-ben restaurálták, mikor festés közben észrevették, hogy a mittudomén hány réteg meszelés alatt a kupola freskókkal díszített. Csak elbambultam.
- Hát akkor ne bambulj! 140-el megyünk, te meg bambulsz. Marha jó! Álmos vagy? Megállunk egy kávéra?
Néhány kilométer után egy benzinkútnál megálltunk.. Mivel bent nem lehetett dohányozni, kijöttünk a kávéval és az épület háta mögött, egy kissé szélvédettebb helyen ittuk meg a kávénkat. Közben beszélgettünk, és elmondtam neki, hogy iszonyatosan kívánom Őt, és hogy alig várom, hogy odaérjünk. Erre megcsókolt. Nagyon mohón, vágyakozóan. Éreztem, hogy Ő sem bánná, ha már ott lennénk. Nekinyomtam Andi hátát a falnak és a pulóver alatt megmarkoltam az egyik mellét. Ezt imádta! Ha méretezni kéne a melleit, azt mondanám, hogy egy tízes skálán talán 3-as. Nem nagy, de én imádom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2011. 10. 11. kedd 02:02
hát sok a szoveg semmi lényeg . . ..
#4 Pavlov 2011. 10. 5. szerda 19:32
Vontatott...
#3 gyuri0926 2011. 10. 5. szerda 07:41
Ebben csak grupi nincsen , tudom , hogy első rész , tudom kell bevezetés , de ze kicsit hosszú és unalmas
#2 Shavo 2011. 10. 5. szerda 00:21
Lehetne jobb is.
#1 Törté-Net 2011. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?