A+ A-

Paola és a póker 2. rész

Írta: kotori
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. szeptember
Másnap reggel elkezdtem kidolgozni Paola első bukkake partijának tervét. Munkahelyi srácokat nem avathattam be, ők már túl jól ismerték Paolát a céges világból, oda lenne az anonimitás. Viszont a pókeres haverok pont jók lesznek. A következő parti két hét múlva lett volna, így lett elég időm mindent megtervezni. Foglaltam egy lakosztályt a belvárosban, és mindenkivel felvettem a kapcsolatot. Máskor is tartottuk már hotelszobában az összejöveteleinket, úgyhogy ez nem keltett gyanút.
Először Henry Willist értem el, egy hatalmas fekete férfit, aki az Egészségügyi Hivatalnak dolgozott; bár régen mozdult már ki az íróasztala mellől, azért elég jó karban tartotta magát. Egy ügyvéd, Eddie Chong is ráért, kedvezően fogadta az új helyszín ötletét. Jimmy Doyle tanfelügyelő volt Bronxban, Hector Lopez pedig bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvéd. Egyikőjüknek sem árultam el, mi vár rájuk.
Amikor mindenki visszajelzett, már estére járt az idő. Éppen befejeztük a vacsorát, és leültünk a nappaliban. Elkezdtem vázolni Paolának a tervet.
- Öt pasi - mondtam. - Öt fasz, csak neked!
Paola megremegett.
- Tetszik az ötlet, ugye?
A csajom bólintott. Leírtam neki a srácokat.
- Úgy tervezem, hogy mindenki kipróbálja majd a szádat. Ezt nagyon fogod szeretni.
Láttam, hogy erre Paola bimbói megkeményednek.
- De a puncidat és a seggedet nem hagyom. Azok az enyémek. A szádat nem bánom, sőt, még a melleidre is ráélvezhetnek. Jó lesz így?
- Nagyon jó - mosolygott Paola.
*
Délben érkeztünk a hotelbe. Aznapra szabaddá tettük a délutánunkat, kellemesen megebédeltünk, elfelejtettük a napi gondokat, és vártuk az esti kalandokat.
A lakosztály hálószobából, fürdőszobából és egy nappaliból állt, ahová a pókerpartihoz asztalok és székek voltak készítve. Rendeltem italokat a minibárba, meg néhány szendvicset.
Paola szerelését én választottam ki, ezt kellett viselnie a konzervatív szürke kosztüm és a fehér selyemblúz alatt.
- Nyisd ki - adtam át neki a csomagot, amit gondosan állítottam össze egy fehérneműboltban. A legkisebb bugyi volt benne, amit csak találtam, tulajdonképpen egy kis fekete háromszög a punci elé, és három zsinór. Volt egy hasonló anyagú melltartó: két kis fekete háromszög, amik éppen csak a bimbóira voltak elegek. Direkt választottam feketét, hogy jól látsszanak a ruhája alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Pavlov 2016. 11. 1. kedd 15:53
Köszönöm, bóknak veszem!
#3 sipospista 2016. 10. 29. szombat 20:22
Kemenyy
#2 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:39
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2011. 09. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?