A+ A-

Az a NAP 6. rész

Ő már a tűzhelynél tüsténkedett mikor felébredtem. A puha takaró alól kibújtam és máris záporoztak a kérdéseim. Szerettem volna megtudni mennyi az idő, mennyit aludtam, no meg azt is, hogy mi lesz a kaja. Kiderült, hogy már nyolc óra is elmúlt. Vagyis jó két órát aludtam. Mögé léptem, átöleltem a derekát és a hátához simulva néztem milyen szakavatott mozdulatokkal rendezgeti el a tepsiben a csirkehúst meg a zöldségeket. Majd kis fűszert ráhintve egy alufóliával letakarta és már tette is a meleg sütőbe.
- Na, ez nem soká' kész. - mondta elégedetten, miközben felém fordulva átöleltük egymást. Ő már korábban magára vett egy pólót és az alsónadrágját is.
- Tudsz adni egy polót nekem is? - kérdeztem - ... mert kaja előtt gyorsan lezuhanyoznék...
- Hát persze - válaszolta és már lépett is oda az egyik szekrényhez
- ... ez jó lesz? - kérdezte, ahogy felém nyújtotta egyik polóját. Bólintottam helyeslőn és bementem a fürdőbe. Gyorsan pisiltem egyet és már álltam is a zubogó víz alá. A sült ínycsiklandó illata terjengett mikor kijöttem a fürdőszobából. Előbb még arra gondoltam én is magamra kapom a bugyimat, mert talán így lenne helyénvaló, azoban a combközépig érő poló miatt ezt később már nem tartottam oly fontosnak. Ő már megterített és épp egy bort nyitott.
- Kérsz valami erősebb italt étvágygerjesztőnek? - kérdezte, s mivel bólintottam egy üvegből máris töltött kis pohárkákba pálinkát. Büszkén hangsúlyozta, hogy ez bizony hazai. Koccintottunk majd felhörpintettük a tényleg finom zamatú italt.
- Meddig tudsz marani? - kérdezte, de válaszomat meg sem várva folytatta
- Reggelig?
- Éjfél körül el kell mennem - kezdtem - 0 óra 20 perckor lesz az utolsó vonatom... és tudod, azt igértem otthon, hogy fél kettőre legkésőbb hazaérek... Közben kész lett a sült és elkezdtünk enni. Vacsora után odaléptem hozzá és így szóltam:
- Arra gondoltam... - kezdtem, majd vállait megfogva, székestül kicsit hátrabillentettem és közben azt kérdeztem:
- Szabad? Jól látható volt rajta a meglepődés.
- Én nem táncolok... - válaszolt hirtelen, nevetve, én pedig már tettem is át egyik lábam a combjai felett, hogy ülébe ülhessek. Az ülébe huppanva átkaroltam a nyakát, Ő lágyan megfogta a derekamat és egy forró csókban összeforrtak ajkaink.
- Mire gondoltál? - kérdezte miután a jóleső csókból ajkaink egy kissé eltávolodtak.
- Hát arra... - kezdtem kicsit vontatottan - ... tudod? - kérdeztem zavartan, de Ő értetlenséget tettetett.
- Hát arra... - kezdtem neki újra, nem akarva kimondani azt, ami nyilvánvaló.
- Mire??? - kérdezett vissza minduntalan.
- Hát arra, hogy órák óta már nem dugtunk..., és épp ideje lenne... - törtem meg végül titokzatosságomat közönségesen.
- Nem hát..., mert elaludtál... - válaszolta és cinkosan kacsintott - ... pedig én... - próbálta folytatni, de én is a szavába vágtam
- Mit pedig te? Talán te nem szunyókáltál édesdeden? Kis csönd lett.
- Éééén? - kérdezett vissza meghökkenve, majd folytatta
- ... én bizony nem..., csak nem akartam rátámadni egy védtelen kislányra... Inkább őriztem az álmát..., meg betakargattam... Nem tudtam eldönteni, hogy igazat beszél-e vagy sem, de később kiderült csak viccelt, mert persze Ő is elaludt és jó idő múlva arra riadt, hogy fázik, akkor takart be és bújt még be mellém egy kis időre, hogy felmelegedjen. Ekkor már tényleg nem aludt el újra és mivel én pedig nem mutattam jeleit az ébredezésnek, úgy döntött fel kel és csinál valami kaját. Tehát nem akart álmomban meglepni, pedig az is igen izgalmas lehetett volna. Egyre hosszabban és hevesebben csókolóztunk már. Fenekemet hátrébb toltam a térdei felé, hogy testünk egy kicsit eltávolodjon és egyik kezemmel befurakodtam az ölébe. Lágyan megmarkoltam merevedő péniszét, majd így szóltam:
- Ki kellene engednünk szegénykét..., ... mert már nagyon várják ám idekint... - és már helyeztem is testsúlyomat a talpaimra, hogy kicsit megemelkedve engedhessem neki az alsónadrág letolását. Combjai közepétől már én húztam tovább, hogy az a földre hullhasson, ahogy előbb egyik, majd másik lábát megrázta egy kicsit. Visszaültem az ölébe, így már a meztelen ágyékunk simult izgatón egymáshoz. Csókcsatánk közben előre-hátracsúsztattam ölemet a combjain, hogy szeméremszőrzetem lágy cirógatásával mind merevebbé tegyem hímvesszőjét. Ez egész gyorsan sikerült is, mert egyszer, csípőm térde felé történő hátramozdításakor, peckesen ágaskodva csapódott hasának a kökemény farka és ahogy testéhez közel csúsztam ismét, ölünkbe lepillantva már szinte nem volt eldönthető kihez is tartozik az. Egyre csak csókolóztunk tovább. És öleltük, simogattuk, masszíroztuk egymást. Ő a polóm alá nyúlva markolászta kebleimet, én merev faszán csúsztattam végig néhányszor hengert formáló tenyeremet. Megint forrósodni kezdett a levegő körülöttünk. A rajtunk lévő polók már szinte lekívánkoztak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 29. kedd 07:28
Nagyon jó!
#5 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:31
Jó kis történet.
#4 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:57
10
#3 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:39
Remélem még nincs vége
#2 Shavo 2011. 09. 26. hétfő 00:30
Jó.
#1 Törté-Net 2011. 09. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?