Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban 2. rész

Szavazás átlaga: 7.1 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2011. szeptember 23.
Hossz: 12 579 karakter
Elolvasva: 1 217 alkalommal
Miután hatalmasat élveztem kéz – és nyelvjátékától, kimondhatatlanul jó volt ott pihegni drága főnököm karjaiban, hallgatni a lélegzetét és a szívverését, valamint magamba szívni a bőre és a parfümje bódítóan kellemes, férfias illatát. Hozzásimultam, és lehunyt szemmel adtam át magam az érzésnek azt kívánva, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat.
Ő szorosan, szinte védelmezve ölelt, mint aki érezte, hogy most egy kicsit elillant belőlem az erő, és igyekezett támaszt nyújtani. Legjobban talán úgy tudnám leírni, hogy ettől a határozott, mégis gyengéd ölelésétől végtelen nyugalom járta át az egész testemet és lelkemet egyaránt. Lassan alábbhagyott a remegésem, és kezdett kitisztulni a fejem is. Az időérzékem teljesen kikapcsolt, fogalmam sincs, hogy meddig állhattunk így összefonódva, de pár percig egész biztosan.

Mikor némileg új erőre kaptam és magamhoz tértem az általa okozott gyönyör kábulatából, egy nagyon picit elhúzódtam tőle, de mindössze csak annyira, hogy a szemébe nézhessek. Őszintén mosolyogva és hálás tekintettel néztem bele azokba a játékosan csillogó, mélykék szemeibe.
– Hogyan viszonozzam én ezt neked? rebegtem csábos, búgó hangon.
Bár nagyon is volt róla elképzelésem, de tőle akartam hallani.
– Szeretnéd viszonozni a kedvességem? Akkor most te is kényeztess engem egy kicsit, jó? vágta rá szinte azonnal és egészen fellelkesedve, huncut kis mosollyal a szája szélén, sőt még cinkosan rám is kacsintott.
– Hát persze...
Se nem akartam, se nem is tudtam volna mást vagy ennél többet mondani, mert mire ezt is kimondtam, szinte egy másodperc leforgása alatt helyet cseréltünk, és már ő állt az asztalnál, én pedig vele szemben, de nem ült rá, csak nekitámaszkodott a lap szélének.

Ismét szorosan hozzásimultam, mert nagyon jó érzés volt, ahogy a meztelen bőrünk minél nagyobb felületen érintkezett, majd középen végigsimítottam az egész felsőtestén, a nyakától indulva a mellkasán át egészen a hasáig. Kezem ott megállt az övcsatján, és ő vette a célzást, hogy ebben a segítségét várom, mert már oldotta is ki, melyet követően farmerja halkan suhogva a bokájáig csúszott. Izgalmát le sem tagadhatta volna, mivel duzzadó szerszámának körvonalai tökéletesen kirajzolódtak a testhezálló, sötétszürke boxeralsóján.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. december 15. 08:00
#5
De szívesen lennék a főnököd! Gratula, szép írás.
1
a
A57L
2016. október 6. 06:55
#4
Ez nekem nem.
1
f
feherfabia
2016. január 30. 05:42
#3
Nagyon tetszett!
1
Shavo
2011. szeptember 24. 22:39
#2
Jó.
1
T
Törté-Net
2011. szeptember 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1