A+ A-

Paola és a póker 1. rész

Írta: kotori
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. szeptember
Csendes délutánom volt az irodában. Az utolsó megbeszélésem elmaradt, a főnökeim konferencián voltak. Semmi sem történt, és bár végezhettem volna némi papírmunkát, eléggé ki voltam fáradva. Úgy döntöttem, inkább bejövök korábban a jövő héten. Nem gondoltam, hogy a barátnőm, Paola otthon lesz, úgyhogy amikor kinyitottam lakásom ajtaját, meglepetten hallottam a tévét. Gondoltam, meglepem, de amikor a szobába kukkantottam, ő lepett meg engem.
A tévében pornó ment; egy csinos, fiatal lány szájában táncolt egy fasz; néhány pillanat múlva a pasi kihúzta, és szép adag spermát engedett a lány arcára. Paola nem tudta, hogy mögötte állok, úgyhogy teljesen beleélte magát, úgy nyögött és sóhajtozott. A tévé már másik jelenetet mutatott; megint egy szexi kis ribanc száját pakolta egy hatalmas fasz. A jelenet végén megint a színésznő szájára került a nagy adag sperma. Paola megint felnyögött, és valami csattogó hangot is hallottam. Lejjebb pillantottam: a barátnőm vidáman ujjazta magát. Elegáns kosztümszoknyája felcsúszott a derekára, a tangája pedig le volt tolva egészen a térdéig. Legszívesebben ott helyben szétkúrtam volna, de teljesen elnyűgözött ez a látvány, úgyhogy az erekcióm dacára csöndesen figyeltem.
Paola mindig is szenvedélyes faszszopó volt. Bár nagymenő céges ügyvédként dolgozott, az ágyban kifejezetten szerette, ha uralkodnak rajta. Ki tudja, lehet, hogy éppen azért, mert a "kinti" világban olyan erős és domináns fellépésű volt, jólesett neki otthon a szenvedély tárgyává válnia. Ami nekem tökéletes is volt; a szexuális életünket én irányítottam, és ő örömmel elégített ki engem. Nem mintha ő nem vette volna ki a részét az élvezetekből: általában sorozatban élvezett el.
A tévében újabb jelenet kezdődött, hasonló volt az előzőekhez, de ezúttal amikor a lány megkapta az arcára az adagját, megfordult, és már jött is a második farok, aztán a harmadik. Paola egyre szaporábban vette a levegőt, egyre mélyebbeket nyögött. Benyúlt a táskájába, és kivett egy nagy, natúr falloszra hasonlító dildót, egy kicsit simogatta magát, aztán feltolta magának a műfaszt. Azt hittem, szét fogja vele kúrni magát, de amikor már jó nedves volt, kihúzta, és szopogatni kezdte. A tévében a lány éppen a harmadik adagot kapta az arcára, aztán a negyediket, és Paola feszülten figyelte, miközben a száját dugta a dildóval, és a csiklóját simogatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 11. 1. kedd 15:52
Köszönöm!
#8 sipospista 2016. 10. 29. szombat 20:08
Szuperjooo
#7 cscsu50 2016. 04. 17. vasárnap 11:24
kezdetnek jó
#6 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:40
Nem rossz.
#5 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 20:34
A folytatásban lesz majd a pókerparti, így már világos lesz a cím.
#4 jeeeha 2011. 09. 20. kedd 17:35
Poker? vagy esetleg majd a folytatasba?Jokis tortenet.
#3 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 15:29
Van bizony smile
#2 gyuri0926 2011. 09. 20. kedd 07:37
Van ilyen
#1 Törté-Net 2011. 09. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?