A+ A-

Az a NAP 5. rész

- Valami masszázs krémeket meg olajakat említettél az előbb - kezdtem, de meg sem várta a folytatást a szavamba vágott
- Akarod, hogy megmasszírozzalak? - kérdezett.
- Tudod... - kezdtem
-... most, hogy egálban vagyunk folytathatnánk akár így is... - vártam egy kicsit -... tisztalappal..., - majd így fejeztem be körülményes mondtatomat
-... a fürdés után még stliszerű is.
- Milyen egál? - kérdezett vissza, egy kis értetlenséget tettetve.
- Milyen, milyen? - kérdeztem én is vissza, majd folytattam tovább
-...én élveztem háromszor..., te élveztél háromszor...
Bement a fürdőszobába és egy dobozzal tért vissza, letette maga elé az asztalra, leült és kezdte bemutatni a készletét. Tubusok, üvegcsék és fiolák kerültek elő, s mindegyikhez tartozott egy-egy kimerítő tájékoztató. Komoly érdeklődést tanúsítva hallgattam elbeszélését egyik-másik szer emberi szervezetre gyakorolt hatásairól.
- Honnan tudsz ennyi mindent - vágtam közbe egy lélegzetvételnyi szünetbe.
- Kurva sokat olvasgattam mindenféle titkosnak mondott, távolkeleti bölcseleteket, no meg, kerítettem rá alkalmat, hogy módszeresen ki is próbáljam mindet.
- Itt van például ez a krém - kezdte és hosszasan arról beszélt, hogy leginkább értágító hatása miatt, valami elképesztő módon képes a szexuális vágyat felkorbácsolni. Az előjáték során kell vékonyan bedörzsölni egymás testébe, nem hagyva ki a nemiszerveket sem és gyors felszívódása után amint hatni kezd, minden érintés robbanásszerű, velőtrázó, szünni nem akaró impulzust eredményez. Egy ilyen baszásnál szinte megváltás lesz az elélvezés és valahol természetes, hogy mindkét fél ájultan álomba szenderül. Amikor azonban felébrednek, mintha újjászülettek volna olyan határtalan boldogság árad szét a testben.
- Vagy itt van ez a kence - mutatott egy folyadékot tartalmazó fiolát, aminek cseppnyi párlata olyan bódulatot eredményez, hogy már-már öntudatlanul adja át magát az azt beszippantó az őt megkefélni akaró számára. Érdekes, hogy ezt nők és férfiak egyaránt használják. Hisz van azért az úgy, hogy az ember lánya egy félszegebb fiúcskára vett szemet, aki még ráadásul esetleg mamlasz is, de amint beleszippant a kipárolgó szerbe minden gátlásától megszabadulva, már nem menekül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 29. kedd 07:20
Egész kellemes!
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:30
Egész jó írás.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:57
10p
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:37
Tök jó
#1 Törté-Net 2011. 09. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?