A+ A-

Szeretem, ha megdugnak

17 éves voltam, amikor először kerültem ágyba egy pasival. Érdekeltek a férfiak, de szerettem a lányokat is. A srác 24 éves volt. A konditeremben ismerkedtünk meg, ahová különben nem sokat jártam, mert nem igazán volt ambícióm, ráadásul vékony, lányos alkatom sem felelt meg ennek a sportnak.
A konditerem zuhanyzójában cumiztatott meg, tövig nyomta a farkát a számba, és addig dugta, amíg elélvezett. Sírva mentem haza, szégyelltem magam, de két nap múlva ismét ott voltam, vártam, hogy végezzen. Berángatott újra a zuhanyzóba, és megengedte, hogy újra leszopjam. Többé nem találkoztunk, kerültem a konditermet és nem tartottam a kapcsolatot a sráccal. de kerestem valami hasonló kapcsolatot. Így kerültem egy internetes partnerkereső oldalra, ahol több pasival is megismerkedtem.
Egy idő után azonban úgy éreztem jó volna találni egy megbízható, stabil partnert, esetleg olyan párt, ahol a pasi szereti a passzív, nőies srácokat. Nem jártam sok sikerrel. Végül egy nap kaptam egy érdekes levelet egy pártol. Mindketten férfiak voltak. Az egyikük, József, azt írta magáról, hogy 44 éves, elvált, biszexuális, a másikuk, Imre valamivel idősebb volt, 46 éves, szintén bi. Imre nem volt független, családja volt és nagyon fontos volt számukra a diszkréció, aminek én külön örültem. Nem szerettem volna, ha ismerőseim, barátaim, netán a családom megtudja, hogy szeretem a pasikat, bár ennek elég kicsi volt az esélye, mivel csak nemrég éltem Budapesten és még elég kevés embert ismertem. Néhány internetes csevegés után megérettem, hogy egy fiatal, passzív srácot keresnek, épp olyant, mint én, és szeretnének egy stabil, barátságon és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot. Szimpatikusnak tűntek, bár zavart egy kicsit a nagy korkülönbség és az a tény, hogy ketten voltak. Ennek ellenére érdekelt a dolog, kíváncsi voltam milyen lehet két pasival.
Végül létrejött a személyes találkozás is. Mindketten nagyon vonzónak és kulturáltnak tüntek. Talán Imre egy kicsit ideges volt, amit megértettem, de megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, köztünk marad a dolog, nekem is fontos a diszkréció.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:22
Egynek elmegy.
#3 gaborthefirst 2013. 04. 29. hétfő 01:30
Szerintem is jó! smile
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:32
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2011. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?