A+ A-

Édes álom

Pilláim lassan csukódnak... érzékeim kezdenek eltompulni... lebegek az ébrenlét és álom határán. A nap, mely imént még az ernyő alól kilógó lábam bőrét pirongatta, hirtelen a látóhatár szélére kerül. Érzem még melegét, de tüze már nem éget, csak szememet szurkálja lassan halványuló sugaraival. Alattam a forró homok lassan átváltozik... egy autó ülése... egyik kezem a kormányon... a másik kezedet fogja még. Oldalra fordítom fejem, s a kép lassan áll össze tudatomban. Ott ülsz mellettem, és látom, ajkaid szavakat formálnak. A hang csak lustán követi a képet... elmém nehezen fogja fel a kérdést:
- Hová megyünk?
Nem tudom, hogy kimondom - e a választ vagy csak a fejemben születik meg, de mosolyod megnyugtat e felől. Néhány perc múlva befordulok a mozi melletti többszintes parkolóházba és felhajtok a legfelső szintre, ahol csak néhány autó parkol a fülledt félhomályban. Beállok egy oszlop mellé, ahová fáradt lámpák fénye alig jut el. Leállítom a motort és lassan egymásféle fordulva, ajkunk összeér. Szeretnélek lágyan csókolni, de érzem rajtad a vágyat és ez türelmetlenné tesz engem is. Faljuk egymás szájat és már a kezem is elkalandozik, először csak a nyakad fogom meg és húzlak közelebb magamhoz, a fogaink összekoccannak, ahogy próbálunk elmerülni egymásban, minél mélyebben. Miközben nyelvünk kéjes csatát vív, a válladat, karodat simogatom, majd megfogom a csodálatos cicidet, alányúlok, kicsit megemelem. Könnyű nyári ruha van rajtad, melltartó és egy kis tanga. A te kezed sem tétlen és a rövidnadrágom száránál bekúszik alá, megérinti a már ébredező farkamat. Az én kezem is lejjebb vándorol, először csak ráteszem az öledre. A kéjtől belenyögsz a számba és kissé megemeled az alsótested, hozzányomva azt a kezemhez. Erre én kissé felbátorodom és csak úgy ruhán és bugyin keresztül tenyeremmel elkezdem simogatni a puncikádat, miközben a te sem állsz meg és először csak egyszerűen a markodba fogod, majd lágyan markolászni kezded a férfiasságomat. Egész tenyerem az öledre simul, és úgy izgatom lassan és erősen nyomva, s te az ülésen hátradőlve élvezed. Föléd hajolok és szádat csókolom, de már a nyakad fele veszem az irányt, s fogaimmal óvatosan harapdálva araszolok lejjebb. Érzem rajtad, hogy nagyon várod már, hogy a szám elérje célját, s a nyakad hátrafeszítve felkínálod éhes számnak gyönyörű melleidet. Ruhán keresztül simogatom számmal a csúcsát, de ez már neked kevés. A kezeddel odanyúlsz, s először kigombolod a ruhád két felső gombját, majd a melltartóból is kiemeled a melled,s a tenyeredben tartod, mint a gyermeket szoptató anya, hogy mohó ajkam könnyebben hozzáférjen.
S én kihasználva a lehetőséget, először csak körbe puszilgatom a bimbót, majd saját éhségemet csillapítva, először csak az ágaskodó rügyecskét szívom be, de egyre mohóbban, egyre többet, s számat oly nagyra nyitom, amennyire csak lehet, hogy minél többet birtokba vehessek a finom, lágy husikából. Annyira izgat, hogy a kezedben a fegyverem teljesen megduzzad, és nem sok kell hozzá, hogy a tenyeredbe lőjem tejemet. De nem akarom elsietni, ezért nadrágon keresztül ráteszem a kezem a tiédre, hogy ne mozgasd. Közben az enyém sem tétlenkedik és most már három ujjam simogatja lábad közét. Téged is egyre jobban magával ragad a hév és többet akarsz. Jobb kezeddel elengeded a melledet, - de nem baj, mert a szám biztosan tartja - lenyúlsz a ruhád alá és elkezded lehúzni a bugyidat.
Én is segítek a másik oldalon húzva lefele a fehér kelmét, s te kicsit megemeled a popódat, hogy könnyebb legyen a művelet. S mikor a térdeden átbukik a kis tanga, már egyikünk sem törődik vele, az lecsusszan a bokád köré, a kocsi padlójára. Közben én visszatérek a simogatásodhoz, te pedig a fejemet húzod a kezeddel magadhoz még közelebb, de már jobban nem tudod, mert tele van a szám, az orromon alig kapok levegőt, de földöntúli élvezettel szívogatom a gyönyörű melledet. Ahogy jobb kezem lábaid közt egyre hevesebben csúszkál le - föl, a ruhán keresztül érzem, ahogy átnedvesedik a szövet. A három ujjamból a középsőt egyre jobban behajlítom, és érzem, ahogy a lukacskádból szivárog a nedű. Minden mozdulatnál, mikor hozzáérek a bejárathoz, te egyre feljebb emelkedsz, hogy minél könnyebb útja legyen kezemnek, s hogy a tenyerem jobban dörzsölje a már megnövekedett csiklódat! Ahogy az ujjam lefelé mozog, már nem tud átsiklani barlangod felett, hanem a vége becsusszan egy kicsit a bejáratába. Aztán a következő mozdulatnál is, de a ruhád megfeszül, útját állva a teljes behatolásnak. Egy pillanatra abbahagyom, hogy egy egészen kicsit feljebb húzzam a ruhádat, majd folytatom ott ahol abbahagytam. Már a szövet sem akadály és az ujjam félig becsusszan a hüvelyedbe, mire te felsikkantasz. Nem tudom, hogy a meglepetéstől, hogy a ruhádat is begyűrtem a lukacskádba vagy mert annyira jó érzés, de nem is kell gondolkodom tovább ezen, mert fojtott hangon megszólalsz:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 13:37
tetszett...
#1 Törté-Net 2011. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?