A+ A-

Angie Sunshine - A szülinap

- Angie! Öt perc múlva kezdés! - Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal - ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.
A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér, műszempilláim végén csillogó strassz kövek, műkörmeim feketék. Fehér füst vesz körül, a zene misztikus, a dobok egyre erősödnek, érzem, hogy libabőrös lesz a hátam az izgalomtól. Ekkor kezdek el lassan, nagyon lassan mozogni a csípőmmel. Köröket és nyolcasokat csinálok, megfordulok és lehajolok, így mindenki láthatja az átlátszó ruhámon keresztül a gömbölyű vonalaimat. A legizgalmasabb és a legerotikusabb, ha nem mutatsz meg mindent, csak sejtetsz. Ha a lányaim táncolnak fenn a színpadon, mindig felizgat, amikor így láthatom őket.
Amikor megfordulok, leereszkedik fentről az első rúd elém, és beilleszkedik a fém tartójába a padlón. Az egyik lábamat felteszem rá, hátrahajolok és megfordulok a rúd körül. Pattanásig feszülnek az idegek, kezdem a vállamról óvatosan lejátszani a ruhát, érzem magamon a főnök éhes tekintetét. Egyre lejjebb és lejjebb csúszik a ruhám, a zene bedurvul és pont abban a pillanatban, ahogy leesik a könnyű anyag, minden sötétségbe borul és csönd lesz. Ők nem tudják, de a két másik rúd mögöttem szintén leereszkedik, Nicky és Amy kilépnek a színpadra. Mindkettőjükön fekete-piros fehérnemű, rajtam fekete, formára ugyanolyan, mint az övék. A szőke Nicky ma igazán bombázó, hullámos haját feltűzték kontyba, amiből rakoncátlanul kiszabadultak a tincsek. Amy pedig félhosszú kócolt hatású vörös hajával, mint egy vad kis cica. Ekkor indul be a zene, fények fel és berobbanunk. A koreográfia tökéletes, igazi show tánc, salsa mozdulatok, csábos pillantások, imádom ezt csinálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2016. 02. 28. vasárnap 07:50
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 08. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?