A+ A-

Laura ébredése 16. fejezet

Laura két napig alig tudott járni. Kész szenvedés volt, amikor ki akart menni a fürdőszobába. Betegszabadságot vett ki, és ideje nagy részét az ágyban töltötte, újra átélve az élményeit és próbálva elfeledni a testébe maró fájdalmat.
Most már legalább tudom, milyen egy igazi, vad döngetés - gondolta. - Öt-hat férfival sem lehet sokkal rosszabb. Azok ketten olyanok voltak, mint egy kisebb hadsereg. De legalább senki sem mondhatja rám, hogy leszbikus lennék. Mindkétszer elmentem. Aztán engedtem őket is elélvezni a számba és a melleimre.
Mindazonáltal az egész egyszerűen borzalmas volt. Még most is kirázta a hideg, ha visszagondolt rá. Ezek tényleg meg akartak ölni azzal, hogy halálra dugnak, ugye? - kérdezte magától. Alig tudta elhinni, hogy keresztül ment ezen az egészen. Az egész célja azonban mégsem valósult meg.
A harmadik napon, amikor a teste már kezdett gyógyulni, a gondolatai ismét Rina köré összpontosultak. És a kibírhatatlan fájdalom is visszatért a szívébe. A fizikai fájdalmat annak a tudatnak a lelki fájdalma követte, hogy már soha többé nem tarthatja a karjaiban a lányt, nem csókolhatja meg, sosem ölelheti át, miközben mindketten átélik életük legvadabb orgazmusát.
Aznap este, épp csak vacsoraidő előtt, amikor a csengő megszólalt, nem reménykedett semmiben. Úgy nyitotta ki az ajtót, hogy semmi különösre nem várt. Meg sem fésülte a haját és csak egy öreg, foszlott köntöst húzott magára. És ki más állhatott volna az ajtó előtt, mint Rina.
Laura nem tudta megállni, hogy halványan elmosolyodjon.
- Ez már kezd a szokásoddá válni, nem? - mondta erőtlenül.
- Vacakul nézel ki. - válaszolta Rina.
Hosszú, kényelmetlen csend borult rájuk.
- Szóval, csak itt állunk és csevegünk, vagy esetleg szeretnél bejönni? - öltött Laura pókerarcot.
Rina anélkül lépett be, hogy egy szót is szólt volna, és szembe fordult Laurával.
- Nem viccelek. Pocsékul nézel ki. Mi történt veled?
Laura megpróbálta elbagatellizálni a dolgot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 10. szombat 12:51
Jó.
#2 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:54
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 08. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?