A+ A-

Egy sikátor története...

Egy eldugott kis sikátorban a lány a fiú fülébe suttogott, majd egy forró, szenvedélyes csókot váltottak egymással, mire a férfi észrevett az utca túloldalán egy hangulatosan kivilágított motelt. A szavaktól felfűtött pár átkocogott az utcán egymás kezét fogva, egymásra mosolyogtak, és kivettek egy szobát. A lány az ajtónak döntötte a fiút, majd kezével belemarkolt annak fenekébe. Észrevették, hogy a nagydarab mogorva arcú motelalkalmazott kinézett utánuk, és "már megint egy fiatal pár jött akciózni" fejjel mérgesen bólogatva nézte őket. A lány még közelebb bújt kedveséhez, majd bementek a szobába. Végignézték azt, a reklámtábla halványan villogó fénye és az utca sárgás neonfénye szűrődött csak be a sötétítőn keresztül vöröses fénnyel árasztva el a helyiséget.
Megálltak az ágy végénél, a lány gyengéden az ágyra lökte a srácot, aki karjait a feje mögé téve nézte végig, ahogy a lány megszabadult a ruháitól, folyamatosan dobálta lefelé magáról a ruhadarabokat. A férfi élvezettel szemlélte a lány ténykedését, aki ezek után ráhajolt, és a felsője alá nyúlva végigsimította a felsőtestét. Egy csókot lehelt a srác ajkaira, miközben egyenként gombolva ki a gombokat szabadította meg az ingétől. A gombok szorításától megszabadulva, a férfi ingét kihajtva láthatóvá vált annak izmos felsőteste, a lány a kezeivel végigsimította azt, majd lágy csókokat lehelt a nyakára, kulcscsontjára, mellkasára, és szép lassan folytatta az útját lefelé. Az övéhez érve kicsatolta azt, kirántotta a nadrágból, majd hetykén a háta mögé vetette. Lassan kigombolta a nadrágot is. A férfi, hogy segítse párját, enyhén megemelte a csípőjét, így a nadrágjától is megszabadíthatta. Ekkor finoman végigkaristolta a srác combjait, éppen hogy csak érintve azokat. Ráült az egyik combjára, majd ajkaikat ismét egymásba fonva váltottak heves csókokat, miközben a lány a kezével a srác bokszerén át a meredező férfiasságát izgatta. Közben a srác kezei a lány formás kebleit barangolták be.
A lány a srácot az ágyra visszadöntve leszállt a combjáról, és a lábai közé térdelt. Alsóneműjétől is megszabadította, majd párja péniszét finom tapintással a kezébe vette, nyelve hegyével teljes hosszában végighaladt rajta, végül finom ajkai közé vette azt. Hol nyelve hegyével kényeztette, hol pedig szájába helyezve izgatta társa egyre duzzadó hímtagját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 5. vasárnap 06:53
Nagyon rövid.
#2 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:28
Kicsit rövid :(
#1 Törté-Net 2011. 08. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?