A+ A-

Mint egy álom...

Fél éve voltunk együtt, egy nálam 10 évvel idősebb férfivel, amikor először lefeküdtünk. Nekem az volt az első alkalom...
Egy este értem jött kocsival, és elvitt magával a Budapest környéki házához. A meleg, lámpafényes, késő nyári estén egy romantikus sétát tettünk a kihalt utcákon. Már szinte mindenki aludni ment, csak a város centrumában voltak nyitva a szórakozóhelyek az olyan korú fiatalok számára, mint én. Mi nagy ívben elkerültük ezeket a helyeket, és a csendesebb, sötétebb utcácskákban suttogtunk egymás fülébe szerelmes szavakat.
Lassan véget ért a séta, és én meleg, erős kezét fogva léptem be otthona kertkapuján. Végigmentünk az apró kavicsokkal teleszórt kis ösvényen, és az ajtóban megálltunk. Ő rám nézett jégkék szemeivel és ezt kérdezte:
- Mit szólnál, ha még egy kicsit kiülnénk a kertbe beszélgetni? Vagy fáradt vagy, és szeretnél már aludni?
- Persze, jó ötlet! Ne aggódj! Nem vagyok még fáradt. Szeretnék minél tovább fennmaradni veled.
- Akkor hozok ki pár kerti széket. Mindjárt jövök.
- Várj! Inkább üljünk egy pokrócra. Az meghittebb - javasoltam kissé félénken.
- Ahogy akarod - felelte elmosolyodva.
Azalatt a pár perc alatt, míg a házban volt, én körülhordoztam tekintetemet a kerten, mely sokkal sötétebb volt, mint az utca, mert a lámpák fényét kitakarták a magas fák, így téve a kertet még sejtelmesebbé, varázslatosabbá. Ijesztő és hívogató is volt egyszerre. Az egész helyet édes csend ölelte körül, amelyet csak néha tört meg egy- egy csaholó kutya, vagy a tücskök ciripelése... Éreztem, hogy ma végre megtörténik az, amire már oly régóta várok...
Hirtelen egy fölém tornyosuló alak szakította meg a gondolatmenetemet... Hóna alá tette a pokrócot, és két kezébe fogta arcomat. Egyre jobban közeledett felém az árny. Szívem hevesen vert és epedezve vártam a végkifejletet. Puha, célratörő ajkai végre hozzáértek az enyémhez és gyöngéden elkezdett csókolni. Teljesen a falhoz szorított, de ez egyáltalán nem zavart. A nyakát simogattam, és egyre szenvedélyesebb nyelvcsatába kezdtünk. Pár másodpercig fegyverszünetet tartottunk, majd újra egymást csókoltuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2013. 12. 20. péntek 16:30
Tetszett.
#1 Törté-Net 2011. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?