A+ A-

Úgy gondolod?

Utoljára tíz évvel korábban találkoztunk, még az érettségi idején. Igaz, azután még többször szerveztünk osztálytalálkozót, Anita azonban egyikre sem jött el. A közösségi oldalakra sem regisztrált, így nem túlzás azt állítani, hogy köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, amikor felbukkant a tízéves érettségi találkozónkon, és egy pillanat alatt lerombolta a róla addig kialakított képet.
Anita eddig úgy élt az emlékezetemben, mint az osztály egyik legszürkébb egérkéje. Úgy emlékszem, nem volt különösebben jó tanuló, de leginkább az maradt meg bennem, hogy a négy évet gyakorlatilag ugyanabban a kopott, bő farmerban és abban a két-három kinyúlt, metálzenekarokat népszerűsítő pólóban járta végig. Nem ivott, nem cigizett, nem pasizott, és az iskolán kívüli összejöveteleinken sem jelent meg.
Szerencsére a kapcsolatok terén az élet soha sem volt hozzám mostoha, így önmagában nem szokásom hasra esni egy-egy csinosabb lány láttán. Természetesen megnézem őket, de nincsen arra késztetésem, hogy mindenáron megismerkedjem velük, és megpróbáljam az összeset az ágyamba csalogatni, önbizalom-erősítéssel ötvözött szexuális kielégülést keresve.
Már javában a vacsoránál tartottunk az érettségi találkozón, amikor Anita feltűnt az asztalunknál.
- Sziasztok, bocs a késésért, de a párom csak nemrég ért haza. És hát valakinek a gyerkőcökre is kell vigyáznia...
Felpillantottam a tányéromból, és hirtelen megállt a kanál a kezemben. Egy barackszínű miniruhába öltözött csodát láttam. Hibátlan alak, kellemesen domborodó formák, hosszú, világosbarna haj.
- Anita, te vagy az? - Tibi is csak ennyit tudott kinyögni, pedig már a gimnáziumban is ő volt az ügyeletes szívtipró.
- Én hát, most mit bámultok? - vetette oda könnyedén, és lehuppant az egyik székre.
- Megváltoztál...
- Úgy gondolod? - nézett rá kacéran, és nem törődve azzal, hogy még többen nem fejeztük be az étkezést, rágyújtott egy vékony cigarettára.
Tekintettel arra, hogy a közvetlen közelemben talált helyet, így akaratlanul is minden szót hallottam, amikor a lányok kifaggatták egymást. Így tudtam meg, hogy Anita hat éve ment férjhez, nem sokkal később pedig megszületett a kisfia. Két évvel később azonban elvált, jelenleg pedig már egy másik férfival él együtt, akitől van már egy másfél éves kislánya is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 10. 24. péntek 07:14
Nem lett rossz.
#2 papi 2014. 04. 18. péntek 04:53
Egész jó
#1 Törté-Net 2011. 07. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?