A+ A-

Nikolett 1. rész

Harmadikosok voltunk a gimiben, amikor Nikolett az osztályunkba került. Gyorsan összebarátkoztunk. Egyikünk sem volt leszbikus, mégis igen gyorsan egymásba habarodtunk. Leginkább fiús alkata, rövidre nyírt vörösesbarna haja, kislányos melle és csillapíthatatlan szexéhsége tetszett. Niki - ahogy az osztályban nevezték - annyira ki volt éhezve a szexre, hogy bárhová mentünk, azonnal fölszedett magának egy pasit, hogy lefeküdjön vele. Emiatt aztán én nem Nikinek hívtam, hanem Quickinek, ami a szexlexikon szerint egy gyors, spontánul összejött numerát jelent valami tiltott vagy szokatlan helyen.
Szexelni akkor kezdtünk egymással, amikor éppen mindketten facérak voltunk, s mivel szülei éppen elutaztak hétvégére, meghívott, hogy aludjak nála. Mivel egyedül voltunk a lakásban, a hálószoba is üres volt, s így szülei franciaágyában aludtunk. Jobban mondva nem aludtunk, hanem először is kényelmesen elhelyezkedtünk a nappaliban, bekapcsoltuk a DVD-lejátszót és megnéztünk egy pár izgalmas női pornófilmet. A kéjsóvár Quickinek egész gyűjteménye volt ezekből, s nem is titkolta, hogy ha éppen nem volt pasival, elalvás előtt szinte minden nap ezeket nézte a szobájában lévő DVD-lejátszón maszturbálás közben.
Ahogy már mondtam, egyikünk sem leszbikus, de azért már csókolóztunk egymással egy párszor. Mást azonban még nem csináltunk ez előtt az éjszaka előtt. Most persze tudtam, hogy ezúttal többről lesz szó.
Amikor Quicki megunta a pornófilmeket, azt mondta, vetkőzzek le, ő pedig bement a szobájába. Mire én bugyira vetkőztem és ruháimat leraktam a fotelbe, ő is visszajött, de nem meztelenül, hanem legnagyobb meglepetésemre egy ódivatú, bokáig érő, illedelmes hálóingben. Én felhúzott térdekkel, zavartan ültem az egyik fotelben, de ő kézen fogott és behúzott a hálószobába.
- Ülj le ide! - mutatott az ágy végében álló fotelre.
Aztán hanyatt vetette magát a bevetett ágyon, és szó nélkül csípőjéig felhúzta hálóingét. Ekkor pirultam el először, mert láttam, hogy nem volt rajta bugyi. Azt is ekkor láttam először, hogy puncija simára volt borotválva. Egyetlen szőrszál se volt rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 03. 30. vasárnap 13:13
Egész jó
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:15
Elég jó.
#4 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 05:44
Nagyon jó!
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 12:37
És hol tekinthető meg az a film?
#2 Orfeus 2012. 03. 8. csütörtök 20:17
Asszem látam azt a filmet amiből a kép van smile
#1 Törté-Net 2011. 07. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?