A+ A-

Hármasban

Idáig a fiúszexben csak két kalandom volt. Bi pasi vagyok, és a mérleg nyelve a nők oldalára billent, de nem állok ellent a férfiak kísértésének sem. Persze csak óvatosan, megbízható, ismert fiúkkal mentem bele a mókába. Néhány hónapja azonban összejött egy hármas társaság, minek tagjaként azóta gyakran élem át a hímneműek okozta gyönyöröket. A kezdetet írom most le a következő sorokban.
A munkahelyemen a szüneteket szabad netezéssel töltöm, és gyakran látogatok meg meleg oldalakat egy kis vizuális élményért. Egy ilyen alkalommal a kíváncsiság becsábított egy chat - szobába, ahol épp egy szimpatikus fiatal helyi srác is partnert keresett, elsősorban kölcsönös orálra. Izgalomba jöttem és írtam neki. Soha nem csináltam még ilyet, nagyon izgultam. Kiderült, hogy helye és ideje is lenne délelőtt egy kis ismerkedésre. Közben a bejelentkezésemre üzenetet kaptam egy 30 - as aktív férfitől, aki délelőtt szexelni szeretne velem. Vele is levelezni kezdtem, és kiderült, hogy a fiatal sráccal már megismerkedtek, de nem jött össze, mert mindketten aktívak. Kis szünet után azt javasolták, hogy találkozzunk, és beszéljük meg személyesen. A hármas gondolatára teljesen elvesztettem a kontrolt tetteim felett és főnökömtől kilépőt igényeltem a délelőtt hátralevő részére, majd a sráccal időpontot egyeztettem. Megállapodtunk, hogy semmi nem lesz kötelező a találkán, majd elindultam. Remegett kezem - lábam az úton, elkapott a gyomorideg és a józan ész még próbálkozott, hogy ez nem jó, de én csak lépkedtem tovább.
A köztéri szobornál egy fiatalos, sportos, deres hajú 30 - as pasi és egy húszas, nagyon szép fiú várt. Rövid bemutatkozás után a fiatalabb a lakására invitált bennünket kötetlenebb ismerkedés reményében. Kezdtem oldódni, és elhatalmasodott rajtam a kíváncsiság. Milyen lehet a testük, a farkuk? A lakáson italt kaptunk, majd beszélgetni kezdtünk a vágyakról. Hamar elengedtem magam, őszintén beszéltem én is a fiúszexről. Ettől a meglepő nyíltságomtól, és hogy elfogadnak, nagyon vágyakozni kezdtem a szexre, ahogy érzésem szerint a többiek is. Mire észbe kaptam volna, felpörögtek az események, és a tettek mezejére léptünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:50
Gyenge.
#4 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:57
Nekem nem jött be.
#3 v-ir-a 2013. 04. 15. hétfő 22:11
kicsit sűrű, de tetszett smile
#2 xxxyyy 2011. 09. 5. hétfő 18:04
találkoznék én is a két sráccal... smile
#1 Törté-Net 2011. 07. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?