A+ A-

Repülős kaland

Munkám során rengeteget utazok egyik fölrészről a másikra. Tartós kapcsolatom nincs, mivel a távkapcsolatnak nem vagyok a híve, ellenben amikor van egy kihagyhatatlan alkalom, akkor arra rámozdulok. Ilyen alkalom volt a legutóbbi utazásom során is a repülőn.
Félúton járhattunk, amikor felébredtem. Pont arra jött egy nagyon csinos légi utas kísérő és mivel úgy megittam volna, egy jó bort megkértem hozzon egy pohárral. Tíz perccel később meg is jelent a csodás hölgy. Akkor vettem észre milyen szép lábai vannak és, hogy milyen jól áll neki az uniformis, a hátrafogott gyönyörű, hosszú fekete haja már csak kedves ráadása volt az összképnek.
Ahogy odaért hozzám és kitöltötte volna az italom, hirtelen megbillent a gép és persze végiglocsolta az ingemet. Azonnal törölgetni kezdett egy pincérkendővel, de rászóltam, hogy inkább ne, mert csak szétkeni. Felajánlotta, hogy a számukra fenntartott pihenőkabinból hoz egy törülközőt és megfelelő szereket.
Amíg távolt volt összeszedtem magamat, de mivel a mosdó foglalt volt így utána mentem, hátha arrafelé is van csap. Nem is csalódtam, mert a függöny mögött ott volt a hölgy és épp készítette elő a szereket. Én bementem és levettem az ingemet majd elkezdtem takarítani és miután kész voltam a hölgy felé fordultam.
- Igazán sajnálom uram, hogy ez történt!
- Ugyan semmi probléma nincs, előfordul az ilyen.
- Most látom, hogy a nadrágja is olyan lett. Ki kellene azt is tisztítani mielőtt megszívja magát.
- Igaza van, ha nem zavarja akkor leveszem ezt is.
- Nem, nem zavar.
Miután levettem a nadrágomat elkezdtem pucolni, és amíg takarítgattam hátra pillantottam és jobban szemügyre vettem a leányzót. Tényleg csodálatos volt és már magamban a fantasztikus fenekét dicsértem. Természetesen ez az alsó tájamra is hatással volt de nem vettem róla tudomást csak akkor amikor a lány felé fordultam
- Te jó isten! mondta
- Ó igazán sajnálom, nem figyeltem oda.
- Igazán zavarban vagyok, nem is tudom, hogy mi mondjak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 03. 4. kedd 17:44
Tetszett.
#3 A57L 2014. 01. 7. kedd 06:23
Nem rossz.
#2 gyuri0926 2011. 07. 20. szerda 08:21
a kezével masszírozni kezdte a prosztatám helyét.

Miért a helyét elvesztetted ? Hülyeség az egész és teljesen valószerűtlen.
#1 Törté-Net 2011. 07. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?