A+ A-

Grill Party

Elterveztük, hogy megünnepeljük a nyári napfordulót, mert ilyenkor jön a jó idő lehet menni nyaralni a haverokkal bulikba járni és persze szép nőket nézegetni. Így tehát a barátaimmal elterveztük, hogy kimegyünk az egyik barátunk hétvégi házához és ott ünnepelünk egy kicsit egy grill party - val egybe kötve.
Elkövetkezett a várva várt este. Mi már kimentünk délután 3 - 4 óra körül, hogy kicsit elrendezzük a terepet és behűtjük a söröket és a borokat. Kapcsoltunk egy kis zenét és elkezdtük a pakolást. Másfél óra alatt megvoltunk vele és közbe lecsúszott 3 - 4 sör is ebben a melegben. Nem tudtuk, hogy mikor jönnek a lányok és a barátnők, így hát elkezdtük a faszenet beizzítani és rá tenni a húsokat, hogy mire kiérnek a hölgyek addigra pont kész lesz minden kaja. Fél óra múlva megérkeztek a lányok és elkezdődött az vacsora. Ők hoztak mindenféle salátát meg kenyeret, na meg persze üdítőt mondván ők nem isznak alkoholt.
A vacsora végeztével már egész jó hangulatba kerültünk a barátaimmal és elkezdtünk nosztalgiázni. A lányoknak is megtetszett a dolog és így ők is be tudtak kapcsolódni a beszélgetésbe. Mivel hamar megitták az üdítőket így kénytelenek voltak elkezdeni ők is bort és sört inni. Amint megitták az első két pohár bort mondták, hogy hangosítsuk fel a zenét. Persze ez nem volt akadály és így elkezdtünk velük táncolni és flörtölni.
Volt ott egy lány aki már nagyon régóta tetszett nekem és korábban már próbálkoztunk is, hogy majd akkor járunk de nem volt semmi komoly akkoriban. Ám de a mai este folyamán...
Mivel ő is megitta a maga részét így már ő is egyre jobban rávolt hangolódva az estére velem együtt. Táncoltunk egy lassú számra és közbe elkezdtünk kicsit beszélgetni.
- Örülök, hogy újra látlak. Még mindig gyönyörű vagy.
- Köszönöm szépen. Te is megváltoztál egy kicsit. De persze jó értelemben.
- Ennek örülök.... - feleltem és lecsúsztattam a kezem a fenekére, amit nem is nagyon vett észre de nekem felemelő érzés volt megfogni a fenekét abban a vászonnadrágban, ami rajta volt, mert mindig is erre a nőre vágytam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 08. 12. szerda 06:38
Nem nagy szám!
#4 listike 2014. 06. 22. vasárnap 05:41
Szép álom.
#3 sztbali 2011. 07. 16. szombat 15:59
Kicsit rövvid, de azért jöhet a folytatás.
#2 gyuri0926 2011. 07. 15. péntek 10:28
És hol volt a Grill Paety ?????????????
#1 Törté-Net 2011. 07. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?