A+ A-

A szomszéd néni segit

Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni, és rögtön meg is tetszett nekem 35 éves hosszú vörös hajú jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mikor beléptem a pubertásba és rájöttem, hogy a fütyim másra is jó nem csak pisilésre, (egy kis cinizmus magam felé) gyakran gondoltam már rá este lefekvés előtt. Gyakran néztem titkon vágyakozón mikor a lépcsőházban találkoztunk, utána hosszú órákig nem tudtam kiverni a fejemből a látványát. Amit talán még nem említettem, és ami a legjobb volt benne a szomszédunk volt.
Történt egyszer, 14 éves koromban, hogy egy késő tavaszi napon, éppen a barátaimhoz indultam le a gáthoz, amikor összetalálkoztam vele a lépcsőházban. Ő felfelé, én lefelé mentem. Egy farmerszoknya egy ing mély dekoltázzsal és egy hosszított kabát volt rajta na meg magassarkú cipő. Sose értettem, hogy képes valaki ennyi lépcsőt ilyen cipőben megmászni de örültem neki a látvány miatt köszöntünk egymásnak majd váltottunk egy két szót majd folytattuk utunkat. Lefelé menet nem tudom miért, de gondoltam egy merészet és amikor felém ért a lépcsőn felnéztem. Halvány remény volt, hogy láthatok valami érdekeset kamasz szememmel, de bejött. Éppen a lépcsőnek támaszkodva pihent egy kicsit és ahogy felnéztem megláttam a fehér bugyiját. A látvány annyira meglepett hogy teljesen lemerevedtem és csak néztem. Aztán egyszer csak el vette onnan a lábát és ott ahol pár pillanattal ezelőtt még a bugyiját láttam most a két egyenesen rám meredő kék szemét láttam. Annyira meglepett, hogy gyorsan elkaptam a fejem, és siettem lefelé mint valami megszeppent kis fiú. Másra sem tudtam gondolni az alatt a pár óra alatt amíg lent voltam a barátaimmal, mint Zsuzsa néni szép fehér bugyijára és a rám meredő hatalmas kék szemeire.
Aztán eszembe jutott, hogy ennek nem lesz jó vége, ha anyámnak elmeséli, és tudtam, hogy el fogja mivel jó barátnők voltak és esténként egy pohár tea mellett szokták megbeszélni az aznapi eseményeket. Néha én is ott szoktam lenni, mert szeretek velük beszélgetni, de ezután valahogy kételkedtem abban, hogy valaha is egy szobába kerülök Zsuzsa nénivel.
Este 7 óra felé értem haza. Az ajtó nyitásakor a gyomrom azonnal görcsbe rándult. Itt van "Zsuzsa néni" és anyámmal beszélgetnek. Nekem annyi gondoltam. Nem volt mit tenni, bementem hozzájuk, és illemtudóan köszöntem nekik. Mintha semmi sem történt volna. Ők kedvesen üdvözöltek, majd váltottunk pár szót. Mindkettőjük normálisnak tűnt, nem látszott rajtuk, hogy bajban lennék. Ezért Én is igyekeztem úgy tenni, mint akivel semmi érdekes nem történt egész nap. Aztán megkértek, hogy hagyjam őket magukra, mert női dolgokról akarnak beszélgetni. Elmentem a szobámba, és igyekeztem magamat lefoglalni valamivel. Aztán Zsuzsa néni elment, és én kimentem anyámhoz. El kezdtünk beszélgetni, és igyekeztem megtudni, hogy miről beszélgettek. Mivel édes anyám legfőbb bizalmasa voltam, ezért majdnem mindent mindig elmondott nekem. Kiderült, hogy Zsuzsa néni pasijáról volt szó. Mikor végeztünk megnyugvással konstatáltam, hogy Zsuzsa néni nem mesélte el kis lépcsőházi kalandunkat. Talán nem is látott meg, gondoltam vagy mázlim volt, ki tudja gondoltam megúsztam, és nekem egyelőre elég ennyi.
Másnap suliba menet lefelé a lépcsőházban találkoztam vele. Olyan volt velem, mint amilyen mindig lenni szokott. Kedves és érdeklődő. Én viszont borzasztóan zavarban voltam, és jó formán alig mertem rá nézni. Talán éppen ezért nem vettem észre, hogy a nézésében valami megváltozott. Elrobogtam a suliba, és teljesen megnyugodtam abban a hiszemben, hogy nem látott meg. Az élményt gyermekorom egyik legszebb emlékei közé, ha nem a legszebb emlékei közé soroltam. Később gyakran eszembe is jutott. Sose meséltem el senkinek a történteket, és örültem, hogy nekem van egy ilyen titkom. Közben hallgattam osztálytársaim beszélgetéseit a középsuliban az egyes lányokról, én pedig büszke voltam magamra, hogy 14 évesen fényévekkel megelőztem őket.
A Középiskolában a kirekesztettek csapatában játszottam, mivel az önbizalomhiányt nem igazán sikerült kinőnöm. Mire elkezdtem élvezni az általános iskolai tekintélyt kikerültem a suliból és a középiskola következett. Ahol az akkori negyedikesek avattak fel minket a szünetekben. Szerettem volna visszaadni nekik a kölcsönt, de ez a rendszer sajnos nem így működik. A mi sérelmeinket majd az abban az évben kezdő elsősökön töltöttük ki, ahogy az én 4-eseim is rajtunk az őket ért atrocitásokat. Ezért rögtön az első évben megfizettünk valami olyanért, amit a 8 évvel előttünk végzettek követtek el az akkori elsősökön vagyis a mostani 4-eseken. Ilyen a középiskola. Szereztem barátokat és hamar bandavezér lettem köztük hála különcségemnek és makacsságomnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (124 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2014. 12. 2. kedd 06:00
8P
#11 A57L 2014. 05. 23. péntek 06:11
Nagyon jó írás.
#10 norbert78 2012. 05. 24. csütörtök 10:23
szerintem nem rossz fiú koromba én is szeretem volna minden szomszéd asszonyt megdugni
#9 tenzin 2012. 04. 16. hétfő 17:11
ölette --> előtte
#8 Kecsa 2012. 04. 15. vasárnap 17:38
Nagyon aranyos...
#7 zsuzsika 2012. 04. 15. vasárnap 09:40
Nem rossz,de sorozatos kefélésnél a végén már nem is jön ki geci.
#6 genius33 2011. 07. 14. csütörtök 16:00
Folytatást!!! smile Aranyos sztori.
#5 Peet 2011. 07. 8. péntek 22:17
Bántja a szemem, a sok helyesírási hiba :S
#4 sztbali 2011. 07. 8. péntek 12:07
Szerintem legyen folytatása.
#3 joozsi 2011. 07. 8. péntek 10:08
Szerintem is volt, de a folytatás elmaradt.
#2 Olvasó 2011. 07. 8. péntek 07:16
Ez már mintha lett volna...
#1 Törté-Net 2011. 07. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?