A Vágy

Szavazás átlaga: 3.81 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2011. július 8.
Hossz: 10 103 karakter
Elolvasva: 4 960 alkalommal
Teljes mértékben a fantázia szüleménye. Egy fantasztikus lány ihlette.
Köszönöm Diácska, a sok fantasztikus, boldog estét.
Az elmúlt napok eseményei, a közelgő tavasz és az általad, belőlem előhozott állat alkotta meg együttesen a következő történetet, vágyat. És mert szereted ki hozni belőlem az állatot, hát legyen e történet a büntetés érte.  És mivel ezúttal számomra ismeretlen terepre visz az út, kérlek, nézd el nekem, ha néhol nem felel meg a valóságnak és így nem történhetne meg. Bár pironkodva bevallom, nagyon nagy hatással van rám, de csak feltevés, ami csak rajtad múlna, hogy megtörténik-e.
Hosszan csókolnám édes ajkaid, nyelvemmel szétfeszíteném ajkaid és átfúrnám nyelvem, kutakodva keresném tiéd és őrülten kergetném körbe. Majd áthívnám számba egy kis visszavágóra. Bekapnám édes kis nyelved és finoman játszanák vele. Közben lassan felhúznám a felsőd és egy pillanatra abba hagyva nyelvünk csatáját le is venném rólad. Megsimogatnám hátad, végig siklana kezem lefelé és élvezettel simogatva masszíroznám popsikád. Felhúznám kis szoknyád és bársonyos bőröd érintené kezem, visszakalandozna kezem és kikapcsolnám a kis kapcsot és levenném a börtönt gyönyörű melleidről. Végig csókolnám nyakad, majd lefelé indulnék és körbe csókolnám halmocskáid. Bekapnám kis bimbócskád és nyelvemmel masszíroznám, közben a másikat kezemmel kényeztetném, míg másik kezemmel még mindig popsikádat simizném. Oda vezetnélek az ágyhoz és levenném a kis szoknyád és lehúznám kis csipke bugyikád is. Leültetnélek az ágy szélére, letérdelnék formás combjaid közé és újra melleid csókolnám, körbe, majd beszívnám számba előbb az egyiket, majd a másikat, játszanák velük. Majd lassan elindulnék lefelé, téged pedig, finoman lefektetnélek. Végig csókolnám hasikád, egészen le, kis rügyecskédig. Őt kikerülném és tovább haladnék formás lábacskádon, végig. Hol csókolgatnám, hol nyelvemmel cirógatnám. Aztán vissza fel, majd végig a másikat is, térdednél kicsit elidőzve, majd combocskád belső oldalán nagyon lassan felfelé, közben éreznéd, ahogy forró lélegzetem perzseli bőröd. Majd visszaérve kis barlangodhoz előbb egyik szirmocskád nyalnám végig, majd a másikat. Aztán apró kis nyelvcsapásokkal lentről felfelé haladva rügyecskédhez érnék. Kicsit megsimizném nyelvem hegyével, majd újra kis nyelvcsapásokkal végig nyalnám finom kis husid. Majd rügyecskédre rászívnám számat és egy hosszú nyelves csókot adnék neki. Most fentről haladnék végig a nyelvemmel, majd mikor odaérek, kicsit mélyebben belenyalok forrón lüktető húsodba. Kicsit széthúzom szirmocskáid és most már a kinyílt husid is végig nyalom. Cikázik a nyelvem a finom húsodon és megint bele nyalok a kis barlangodba. Kis csepp gördül végig a gáton és megáll a picikéden. Nem bírom ki, muszáj szét nyalnom, végig húzom a nyelvem picikéden, át a gáton, végig kis husidon, majd rügyecskédet simizem nyelvemmel.
Most kört formálok a nyelvemből és körbe fogom vele rügyecskéd és úgy pörgetem a számban. Mivel reszketni kezdesz, abba hagyom és elindulok nyelvemmel lefelé, bele nyalok mélyen husidba, még egyszer, majd újra és újra. Most bedugom a nyelvem, amennyire csak tudom, és ott mozgatom bent. Közben a lélegzetem kis rügyecskéd perzseli. Kihúzom nyelvem és tovább indulok lefelé, most a gátat csókolom és nyelvem ismét picikédhez ér. Kicsit körbe simizem vele és mivel elég nedves már, visszatérek barlangocskádhoz nyelvemmel, és ujjammal simizem tovább picikéd. Ujjam hegyével simizem körbe-körbe, nyelvem belefúrom forró kis husidba, mélyen beléd dugom nyelvem és benned fickándozik tovább. Most kihúzom és elindulok felfelé, újra megcsókolom rügyecskéd, majd tovább haladok felfelé hasikádon. Melleidet is körbe csókolom és megcsókollak, átdugom nyelvem a szádba, még érzed rajtam kis barlangocskád édes ízét. Nyakad csókolgatom, és kicsit visszább húzódok, majd előbb az egyik, majd a másik lábad is a nyakamba veszem és az ágyra támaszkodva, elkezdem botom odadörzsölni husidhoz, mivel már türelmetlen vagy megfogsz és bele irányítasz kis husidba. Épp csak a fejét nyomom bele forrón lüktető húsodba, picit megmozgatom ki-be, közben a szemedbe nézek. És közelről suttogom neked:
– Felkészültél? Most kegyetlenül meg foglak baszni! – és lassan, de határozottan elkezdem beléd nyomni magam, érzem, ahogy feszítelek, ahogy megyek beléd, egyre jobban szorítasz. Teljesen beléd bújok, tövig magamévá teszlek.
Bent megállok, jól esik érezni, ahogy szorítasz. Visszahúzom egészen a fejéig, majd szemedbe nézve újra tövig beléd nyomom. Benned vagyok, mélyen elkezdek aprókat mozogni, épp csak egy picit előre-hátra. Fantasztikus, ahogy szorítasz. Most hosszabban kezdek mozogni, ütemesen döfködöm kicsi szűk lyukacskád. Érzem, ahogy minden egyes lökésnél felnyársalom forró kis húsod. Közelről a szemedbe nézve, látom arcodon mit érzel, az még erősebb lökésekre késztet. Elkezdek teljes hosszával mozogni benned, egészen fejéig kihúzom és mélyen vissza. Most kicsit lassítok és csak a bejáratot dolgozom meg, éppen csak pár centit mozgok benned. Szinte csak a fejével. Mivel erősebben kezdesz nyögdécselni, ez megint felajz, és újra kezdek hosszabban mozogni kis forró barlangodban, és a következő lökéssel újra tövig benned vagyok, golyóim neki vágom picikédnek. Csattogva csapódnak picikédnek minden egyes lökésnél. Mivel látom megadtad magad az akaratomnak, szólok is:
– Gyere, most hátulról akarlak! – Kihúzom belőled és finoman lesegítem lábacskáid és elbűvölten nézem, ahogy gyönyörű popsid felém fordítva várod, hogy behatoljak barlangocskádba. Fejét neki dörzsölöm a bejáratnak majd kicsit beléd nyomom. Megfogom csípőd és ráhúzlak a dorongomra, ismét érzem a forró szorításod. Annyira jó. Elkezdek mozogni benned, most még csak lassan.
Megfogom újra csípőd és gyorsítok. Most megint végig mozgok benned, a szorító forrón lüktető husikádba. Érzem lassan végem lesz, annyira fantasztikus vagy, hogy nem fogom sokáig bírni. Most már erősen lököm beléd magam, vadul. Már csak az számít, hogy jó mélyen, erősen dugjalak. Érzem, ahogy kitörni készül belőlem a forró magma. Kirántom husikádból a botom és csípődnél fogva megtartalak, és erősen neki nyomom picikédnek a fejét és bele lövöm az első adagot édes kis rózsaszín rozettácskádba. Ahogy síkosodni kezd a belefröcskölt forró fehérségtől, elkezdem bele nyomni botom. Újabb adagot lövök bele picikédbe és beljebb is nyomom magam, feje már teljesen bent van, megint fröccsenek és újra beljebb nyomom magam. Megint lövök, és már nyomakodok is beljebb. Nagyon szorítasz, de isteni finom érzés. Beljebb akarok menni, magamévá akarom tenni picikéd is. Lassan, nagyon lassan elkezdek beljebb hatolni, be az ismeretlenbe, a misztikus forró szűk mélységbe. Elkezdek kisebbedni, és már nem olyan könnyű felnyársalnom édes kis hátsód, de annyira szorítasz, és ahogy kicsit mozgatni kezdet popsikád újra visszatér a lélek a dorongomba. Megállok és élvezem, ahogy dagad a farkam kis hátsódban, lassan újra kemény lesz, elkezdek mozogni picikédben, lassan vigyázva. Mesésen finom, ahogy szorítod a farkam, érzem, ahogy feszítve nyársallak fel minden lökésnél. Elkezdem lassú ütemmel magamévá tenni édes popsikád. Minden egyes lökéssel kicsit mélyebbre jutva, már majdnem teljesen tövig benne vagyok picikédben. Még pár lökés és neki nyomódik hasam formás popsidnak. Megállok mélyen benned és élvezem forró szorításod. Kicsit elkezdek mozogni mélyen benned, farkam már pattanásig dagad az erős izgalomtól, ahogy az ismeretlen finomságot magamévá teszem. Előre hajolok és megfogom melleid és felhúzlak magamhoz, egyik kézzel melleid simogatom, másik kézzel hasikádnál fogva tartalak. Nyakadba csókolok, majd füledbe is bele csókolok, majd nyalogatni kezdem kis fülecskéd, közben elkezdek mozogni finom kis szűk picikédben. Most már nem szorítasz olyan nagyon, ezért bátrabban kezdem el dugni kis popsikád, élvezettel mozgok benned, annyira jó, érzem, szinte majdnem összeroppantod a farkam fejét. Csodálatos érzés, érzem nem sokára vége is, lassan elkezd bizseregni a belsőm. Érzem, ahogy elindul a forró láva belőlem, hogy bele robbanjon szűk popsidba. Még néhányat mozgok benned, csípődet fogva tövig beléd nyomom farkam és nagy erővel robbanok bele kis szűk popsidba, egészen a mélyébe élvezek. Még mindig tövig benned tartva lövöm beléd az utolsó cseppeket. Lassan elkezdek zsugorodni, érzem, ahogy picikéd összehúzódik, ahogy zsugorodok. Lassan kihúzom forró kis szűk popsidból erősen zsugorodó farkam, felsegítelek és hálásan csókollak.
– Köszönöm Neked ezt a fantasztikus élményt! – Felveszlek a karomba és kiviszlek a fürdőbe, hogy együtt lezuhanyozzunk. Karomba zárlak a zuhany alatt és finoman megfürdetlek. Lágyan simogatva mosogatom selymes bőröd, megcsókollak, és ajkaid közé suttogom: – Még sosem éltem át ilyen csodát! Megfordítalak, hátulról hozzád simulok, most hasikád és melleid mosogatom, dörzsölgetem, élvezettel simogatom a tusfürdőtől sikamlós bársonyos bőrű melleid. Nyakad csókolgatom és füledbe súgom, mennyire tetszel nekem és mennyire imádlak.
Kérlek, ne haragudj rám, ha ezzel most túllőttem a célon. De én még sosem részesültem ilyen kegyben, csak elképzelni tudom, milyen lehet. És Te már többször is írtad, hogy már csak az orrodon és a füleden vagy szűz, hát nagyon beindult a fantáziám tőled. És bevallom, nem tudom, hogy kell vagy, hogy lehet nekifogni, hogy ne okozzon fájdalmat a szerelmünknek. De ez most itt, csak egy kiéhezett fantázia szüleménye. Ne haragudj, ha elrontottam!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 3.81 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 20. 14:32
#9
Harmat gyenge.
1
Andreas6
2018. január 7. 07:05
#8
Talán megbocsájtja. Tényleg elrontottad.
1
t
t.555
2017. november 27. 05:02
#7
Egész jó!
1
z
zsomberos
2017. január 20. 15:07
#5
Elmegy
1
a
A57L
2014. május 17. 05:49
#4
Egynek elmegy.
1
p
papi
2013. augusztus 26. 13:08
#3
Nem rossz
1
d
drinti
2011. augusztus 8. 14:16
#2
Nagyon gáz ez is.
1
T
Törté-Net
2011. július 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1