A+ A-

Kicsi Tina bajban van

Kicsi Tina bajban van.. azaz Én. Hehe. Nem meglepő. Már megint. Nem tudom mit is csináljak. Nyűgös vagyok. De persze örülök is, képzeld megkérték a kezem és én igent mondtam. De úgy szívből igazán. Igen! Jó bár nem ez az első eset, hogy ilyen történik velem és én akkor is igent mondtam, de abból azután nem lett semmi. Jahh... kicsit szeleburdi lány vagyok. Nahh jó a lány kerüljön idéző jelbe. "Lány"... szóval megkérték a kezem és azonnal rózsaszín angyalkákat láttam a fejem körül repdesni és persze csokis tej folyt aranyló kis csapokból amerre csak jártam vattacukor cipőimben. (Ne próbáljátok elképzelni milyen az csak ez jutott eszembe) Végül 3 év után most hogy visszagondolok itt volt már az ideje. Visszagondolok? Ó... Ó.. ó - visszagondol és kicsi Tina bajba kerül. Miért? Miért? Miért?... wooááá... bocsika már jobban is vagyok. Te is észrevetted, ha magamon kivűl kerülök, nem azt írom, hogy én, hanem hogy kicsi Tina? Áhhh biztosan így menekülök tudat alatt a felelősségtől. Vagy nem? Tessék?.. jahh hogy honnan van a kicsi Tina elnevezés? Anyukámtól. Mindig így hívott. Bár pufók kislány voltam - inkább kicsi bálnának hívtam voltam magam, de Ő nem. Az én anyukám kicsi Tinának hívott mindig, még akkor is mikor legszívesebben a kurva szót is hozzátette volna. Kicsi Tina te kurva! Áhh.. nem az én anyukám nem ilyen. De lényegében... jahh hogy illet vagy illik e rám a fentebb használt jelző? Erre nem válaszolok. De szeretnék megmaradni a kicsi Tinának. Legalább neked. Jahh amúgy köszi hogy itt vagy. Cupp meg pussz is érte. Hogy hová? Igen oda.. vagy ahová szeretnéd. Hová szeretnéd? Majd írd meg, rendben? Csak ne olvassa a feleséged - párod - szeretőd - hihi. Kicsi Tina teeeee... kurva... De szóval tényleg, köszi hogy itt vagy. Meséljek magamról, beszélgessünk? Szeretek dumcsizni és örülök, ha megoszthatok veled ezt azt, mert legalább az idő is telik nahh meg lehet megfejtjük a világ nagy titkait. De ha nem az sem baj. Hogy mi van az én titkaimmal? Azt szeretnéd fejtegetni? Hátttttt.. jó azt is lehet. Szóval férjhez megyek. Igen férjhez.. eddig nem mondtam, de most mondom. Jövő hó 25 - én.
Február ahha. Nem tudom hogy ezt mikor fogod olvasni de még remélem hogy előtte. Meséljek magamról valamit ugye? Hát az nekem sosem ment túl jól, erről mindig az önéletrajz írás jut az eszembe. Annak is a vége - személyes információ - képességek? Tudja valaki hogy mit kell ide írni?.. Valamit mindig írtam. De most Tina megembereli magát és kitárulkozik csak neked: a hajam fekete.. nem nincsenek nagy melleim, vékony vagyok két kicsi cicivel (köszi, Anya!) és elég magas ahhoz, hogy ülve nyalogassam a holdat. Bocsi, ha nem vagyok az eseted... Hogy én Fiús? Basszz.. köszi.. Kedvesen ismerkedsz. Remélem, a feleséged jól van... Szóval.. nahh most hol is tartottam mielőtt beszóltál? Megvan igen. Szóval azon túl, hogy földig ér a lábam.. Hehe.. volt egy srác aki imádta a lábaimat De szó szerint. A lábam volt a fétise szegénynek. Eleinte persze izgatott igen.. De minden szexet ezzel a nyáltengerrel kezdeni? Áh sok lett egyszerre. Jahh igen mert tudni kell, hogy nem igazán szeretem, ha valami van a bőrömön, nem szeretem, ha összenyálaznak, lefröcskölnek vízzel vagy éppen szurokban és tollban fürdetnek. Ez utóbbi azért elég ritka. Mi az, amit még nem szeretek? Krumplis tészta, vagy ha mindenáron seggbe akar dugni valaki aki szex istennek, hiszi magát és minden praktikát bevet annak érdekében, hogy elélvezzek és mikor ez megtörténik akkor látom a szemében hogy büszke magára. Sosem rontanám el a kedvét azzal hogy nem amiatt hanem annak ellenére tudtam elélvezni amit csinált. Nagy különbség ugye? Majd kérdezd meg a párodat.. hihi, jó csak viccelek. Persze tudom Te jó vagy az ágyban. És mindig kielégíted a feleségedet vagy az éppen aktuális partneredet. Jobb is ha így hiszitek. De most emiatt nem haragszol ugye?.. hmmm????????? lécci neee... Inkább témát váltok akkor és még egyszer bocsi. Hogy ha az én párom is ilyen akkor minek megyek hozzá? Mert szeretem. Igen, ez a titok nyitja. Mindig kielégít e? Nem. De hát mindig minden nem jöhet össze. Wáá asszem 'kicsit jobban érzem magam hogy beszélgetünk. Szóval nagyjából bemutatkoztam és akár mesélhetnék is tovább magamról. Kezdem azzal, hogy mi is van most. Itt élek a párommal az alföldön egy kis házikóban, eszünk, iszunk dolgozunk és kefélünk. Ő nem szereti ezt a szót - kefélünk - de én sokat beszélek csúnyán - pedig nem neveltek így.
Nem, nem titok hol dolgozom - Tecsóban - ebből érted és nem csináltunk talán ingyen reklámot sem nekik. (Ugye szerkesztő bácsi?) Szóval ott megtalálsz drága. Néhány dolog még eszembe jutott amit el kell mondanom és ha azután sem hagysz itt akkor köszi és rátérhetünk a titkaimra. Persze beszélhetünk a szexről.. ahhah.. ahha. Szóval lehet csalódást okozok neked drága, de el kell mondanom, hogy sem nem rontottak meg,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 06:50
Kb. három perc után rájöttem, hogy én ezt nem bírom végigolvasni. "Dumcsizásnak" biztos jól hangzana, leírva nem!
#7 feherfabia 2015. 11. 19. csütörtök 06:07
Nagyon kusza és gyenge!
#6 listike 2013. 12. 10. kedd 13:18
Ez meg mi a franc volt!
#5 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:41
Nem nagy durranás
#4 Pavlov 2012. 03. 29. csütörtök 20:07
Hosszú és tördeletlen!
#3 XXIII.István 2012. 03. 29. csütörtök 18:46
Könyörgöm! Mondja már meg valaki, hogy a "jahh" meg a "Nahh" szócskák vajon milyen nyelven íródtak...mert, hogy a magyarban ilyenek nincsenek azt bizton állíthatom!!!
#2 Rinaldo 2012. 03. 29. csütörtök 08:44
Lehetne jobb is.
#1 Törté-Net 2012. 03. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?