A+ A-

Éva

Ahogy teltek az évek egyre többször gondoltam rá. Akkoriban, az iskola befejezése után, futószalag mellett dolgoztam, és nem igazán törődtem a lányokkal. Azaz törődtem volna, csak ők nem foglalkoztak velem!
Nem jártam discoba sem, és minden más "dőreségtől" is óvakodtam.
Egy nyár eleji, éjszakás műszakban történt, hogy először felfigyeltem a fiatalasszonykára. A másik szalagon dolgozott, és néha oda - oda pislantva, találkozott tekintetünk. Talán hetek is elteltek, mire sikerült bátorságot szereznem hogy rá is mosolyogjak! Utána ment minden gyorsan.
Először csak váltottunk néhány szót a folyosón, amikor mindenki kiment levegőzni, majd már tudatosan sikerült "találkoznunk". A munka során minden 2 órában biztosítottak negyed óra pihenőt. Ez kellett a szemnek, mert a szalag mellett dolgozva, a forrasztás gázai bántották. Ezekben a negyed órákban sikerült elbújnunk a munkatársak szeme elöl. Ő fedezte fel, hogy a 3. Emelet után már csak a tetőkijárat van, és a lift melletti helység ajtaja zárható is.
Tehát rendszeressé vált, hogy oda bujtunk. Az első alkalmakkor még a csókolódzás, és egymáshoz simulás volt a csúcs. Lassan engedtem fel. Ő tapasztalt volt, én szűz. Hihetetlenül tudott csókolni. Ha most rágondolok is merevedésem van. Az anyukájának elmesélte, hogy mi történt vele. Az anyja azt mondta neki: lányom, minden rendes nőnek van szeretője. Gyertek ide hozzám a lakásra, és akkor az a hülye férjed nem fogja megtudni. Engem úgyis utál, ide legfeljebb csak telefonál, de sohasem fog feljönni.
Így találkoztunk abban a kis lakásban. Az első szeretkezés nagyon izgalmas volt, de sehogy sem tudtam elélvezni. 3 - 4 órán át dugtunk. Vadul estünk egymásnak. Először a szokott pózban húzott magára, utána beleült, és végül hátulról, fogadott magába.
Végig nyöszörgött, vonaglott, ahogy elélvezett pedig rángatódzva elterült, és sikított, ahogy a torkán kifért.
Nekem még nem volt soha ilyen élményem, ezért először elriasztott. A második alkalom 2 nappal később volt. Délutános műszakunk volt, és így már reggel 8 órakor ott voltam az anyja lakásánál. Ő érkezett, majd anyukája elment, én pedig a megbeszélt jelre, az ablakhoz állt, felmentem. Már az ajtóban egymásnak estünk. Lehúzta rólam a nadrágot, azonnal vele együtt szinte letépte rólam az alsógatyám is. A már ágaskodó farkam magától csusszant a szájába. Csodálatos érzés volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 03. 27. csütörtök 10:34
Nagyon jó volt.
#2 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:34
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?