A+ A-

A szállodai szoba

Majdnem két hét telt el azóta, hogy láttuk egymást és azóta csak telefonon tudtunk beszélgetni, de most végre újra kettesben voltunk. Csak ő és én egy kis szállodai szobában, ahol nem kellett attól tartanunk, hogy bárki is megzavar bennünket. Ahogy beléptünk egymásnak estünk. Forró csókokkal halmoztuk el egymás száját, arcát, nyakát - aztán ő lassan kibontakozott az ölelésemből. A kezét a mellkasomnak támasztotta, úgy tartott egy kis távolságot. A szemembe nézett:
- Várj! Előttünk az egész éjszaka. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. - Mi tagadás, számomra így is az volt, de nem sürgettem, hiszen másnap délig miénk volt a szoba. Mikor látta rajtam, hogy kicsit sikerült lehiggadnom hátat fordított és bement a fürdőszobába. Néhány pillanat múlva már hallottam is a víz csobogását. Ekkor vettem észre, hogy úgy állok az ajtó mellett, mint akinek földbe gyökerezett a lába. A csomagokat eltettem az útból, levettem a cipőmet, odaléptem az ajtóhoz és lassan lenyomtam a kilincset. Már várt rám.
A zuhanyból langyos víz csordogált, ő pedig fehérneműben állt velem szemben az apró mosdónak támaszkodva.
- Előtte szeretném, ha megfürödnénk! - Hozzám lépett, elkezdte kigombolni az ingemet. Nem mozdultam. Azt akartam, hogy minden ruhámtól ő szabadítson meg. Az alsónadrágomnál megfogtam a kezét és finoman eltoltam - ha ott is megérint képtelen lettem volna megállni. Miután ott álltam meztelenül, péniszem kétséget kizáróan közvetítette felé gondolataimat, ő is kilépett csipkés fehér bugyijából, majd hátat fordított nekem, jelezvén, hogy a melltartó eltávolításának gyönyörét nekem tartogatja. Szembe fordult velem, átölelt és finoman a víz felé terelt. Bőrömön éreztem a hideg vízpermet kellemes érintését. Szinte izzott a testünk a ránk váró éjszaka gondolatától, de visszafogtuk magunkat. Puha szivaccsal lemostuk egymás testét, majd törölközés nélkül visszamentünk a szobába. A langyos zuhany után szinte fejbevágott a szoba levegője, de ő nem hagyott időt nekem arra, hogy ezt szóvá is tegyem. Hátulról átölelt, finoman karmolgatni kezdte a mellkasomat és a hasamat, amitől libabőrös lettem. Amint egyre lejjebb haladt úgy vált érintése mind finomabbá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 06. 13. szombat 06:05
Elég jó!
#3 zsuzsika 2015. 02. 2. hétfő 08:52
Nekem azért nem jött be annyira.
#2 tiborg 2012. 06. 22. péntek 06:21
Erdekes,elvezetes stilus ez a szemelyes leiras,bondhatnam komentalas.
#1 Törté-Net 2011. 07. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?