A+ A-

Egy pár párkapcsolatai 2. rész

Az első részt azzal fejeztem be, hogy kivonultunk a konyhába. Természetesen mind nagyon szomjasak voltunk és rácsaptunk az üdítőkre. A Frissítők elfogyasztása után elvonultunk a fürdőszobába lezuhanyozni, aztán ismét a konyha. Nóri előszedte a hűtőből az előre elkészített frissensültet, salátákat és a sütit. Nekiláttunk a falatozásnak, közben Jánossal beszélgettünk, na meg a lányokat értékeltük, melyik milyen ügyes a szexben.
Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a lányok eltűntek, csendben hallgatóztunk és a háló felöl halk, kéjes nyöszörgést halottunk. Csendben a háló ajtajához osontunk, benyitottuk annyira hogy, mindketten belássunk. A két lány a francia ágyon, feleségem Nóri hanyatt fekszik lábai széttárva és térdben megemelve, Heni, a lába között hason fekve nejem csiklóját szívogatja, nyalogatja. Közben kezeivel előrenyúlva a nagy melleit markolássza, Nóri lehunyt szemekkel nyögdécsel egyre szaporábban. Aztán kezeivel megfogja Heni fejét, a puncijához szorítja és csípőjével vadul kőrözni kezd annak száján. Heni sem rest, nyelvét nyáltól és punci létől lucskos hüvelyébe nyomja amilyen mélyen csak tudja. Ekkor Nóri teste hirtelen megfeszül, majd remegni kezd, közben hörögve a fejét dobálja aztán, egyszer csak elernyed a teste, kezeivel a hajába túr. Aztán felnéz és a közben mellette fekvő, őt simogató Henit magához húzza, átöleli és forrón szájon csókolja. Egy ideig így maradnak, vadul csókolózva, aztán Nóri hirtelen átfordítja Henit, hogy az kerül alulra. Nejem lejjebb csúszik és bekapja Heni ágaskodó mellbimbóját, nyelvével köröz rajt, miközben vadul szívja, ettől hallani Heni is lázba jön, szemeit lecsukva nyöszörög. Közben Nóri bal kezével lenyúl a lába közé és meg keresi ágaskodó csiklóját, aztán punci létől nedves ujjával körözni kezd rajt.
Ettől Heni egyre hangosabban nyögdécsel és kezeivel társa fejét simogatja, Nóri, hallva fokozódó izgalmát, két ujjával nedvektől síkos punci vágatába csúszik, majd a hüvelyébe nyúlva elkezdi azt tágítani. Mikor érzi hogy már elég tág, lejjebb csúszik Heni lába mellé, jobb kezével oldalra nyúlva megkeresi az odakészített tubust. Bal keze ujjait is kihúzza Heni tág puncijából, letekeri a kupakot és síkosítót ken a jobb kezére, majd Heni punci vágatába is egy nagy adagot, amitől Heni halkan sikkant egyet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 02. 14. szombat 08:18
Tetszik, érdemes lenne folytatni.
#2 listike 2014. 05. 10. szombat 09:23
Jó volt, de folytathattad volna.
#1 Törté-Net 2011. 07. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?