Egy pár párkapcsolatai 2. rész

Szavazás átlaga: 7.66 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2011. július 5.
Hossz: 6 784 karakter
Elolvasva: 2 712 alkalommal
Az első részt azzal fejeztem be, hogy kivonultunk a konyhába. Természetesen mind nagyon szomjasak voltunk és rácsaptunk az üdítőkre. A Frissítők elfogyasztása után elvonultunk a fürdőszobába lezuhanyozni, aztán ismét a konyha. Nóri előszedte a hűtőből az előre elkészített frissensültet, salátákat és a sütit. Nekiláttunk a falatozásnak, közben Jánossal beszélgettünk, na meg a lányokat értékeltük, melyik milyen ügyes a szexben.
Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a lányok eltűntek, csendben hallgatóztunk és a háló felöl halk, kéjes nyöszörgést halottunk. Csendben a háló ajtajához osontunk, benyitottuk annyira hogy, mindketten belássunk. A két lány a francia ágyon, feleségem Nóri hanyatt fekszik lábai széttárva és térdben megemelve, Heni, a lába között hason fekve nejem csiklóját szívogatja, nyalogatja. Közben kezeivel előrenyúlva a nagy melleit markolássza, Nóri lehunyt szemekkel nyögdécsel egyre szaporábban. Aztán kezeivel megfogja Heni fejét, a puncijához szorítja és csípőjével vadul kőrözni kezd annak száján. Heni sem rest, nyelvét nyáltól és punci létől lucskos hüvelyébe nyomja amilyen mélyen csak tudja. Ekkor Nóri teste hirtelen megfeszül, majd remegni kezd, közben hörögve a fejét dobálja aztán, egyszer csak elernyed a teste, kezeivel a hajába túr. Aztán felnéz és a közben mellette fekvő, őt simogató Henit magához húzza, átöleli és forrón szájon csókolja. Egy ideig így maradnak, vadul csókolózva, aztán Nóri hirtelen átfordítja Henit, hogy az kerül alulra. Nejem lejjebb csúszik és bekapja Heni ágaskodó mellbimbóját, nyelvével köröz rajt, miközben vadul szívja, ettől hallani Heni is lázba jön, szemeit lecsukva nyöszörög. Közben Nóri bal kezével lenyúl a lába közé és meg keresi ágaskodó csiklóját, aztán punci létől nedves ujjával körözni kezd rajt.
Ettől Heni egyre hangosabban nyögdécsel és kezeivel társa fejét simogatja, Nóri, hallva fokozódó izgalmát, két ujjával nedvektől síkos punci vágatába csúszik, majd a hüvelyébe nyúlva elkezdi azt tágítani. Mikor érzi hogy már elég tág, lejjebb csúszik Heni lába mellé, jobb kezével oldalra nyúlva megkeresi az odakészített tubust. Bal keze ujjait is kihúzza Heni tág puncijából, letekeri a kupakot és síkosítót ken a jobb kezére, majd Heni punci vágatába is egy nagy adagot, amitől Heni halkan sikkant egyet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.66 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 19. 15:39
#5
Veszélyes asszonyok.
1
Andreas6
2019. augusztus 19. 12:00
#4
Hol a folytatás?
1
p
papi
2015. február 14. 08:18
#3
Tetszik, érdemes lenne folytatni.
1
l
listike
2014. május 10. 09:23
#2
Jó volt, de folytathattad volna.
1
T
Törté-Net
2011. július 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1