Egy csodálatos éjszaka Steve-vel

Szavazás átlaga: 7.36 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2011. július 4.
Hossz: 7 557 karakter
Elolvasva: 514 alkalommal
Van egy lakásom, egyedül élek a kisfiammal. Párommal már régen szakítottam. Steve-t már ismerem négy illetve öt éve, csak egyszer találkoztunk még Kanadában. Azóta távkapcsolatban élünk, skype-on és msn-en beszélgettünk. Sok a munkája, engem rengeteg dolog ideköt Magyarországra.
Egyik nap hírül kaptam, hogy eljön hozzám, mert látni akart engem. Nem tudtam, hogy hová kapjak, pedig gondoltam rá, hogy nem működik sokáig a távszerelem. Előbb-utóbb találkoznunk kellett. Plátói szerelem volt ez autentikusan jó sokáig. A címemet leírta, bár nem igazán tudta a járást az országunkba. Szerencse, hogy egy kicsit tud magyarul, én angolul, remekül kiegészítjük egymást. A neten műholdképen is látta, merre kellett jönnie.
Elkezdtem készülődni, hogy fogadhassam Őt. Le kell szögeznem, hogy korkülönbség van köztünk, én vagyok 23 éves, Steve pedig 53. Nem számított akkor sem, meg most sem. Jóképű, fess, és nagyon sármos férfi, zöldes szemű, sűrű, sötét hajú, magas ember.
Kinyitottam az ajtót, kilestem az utcára. Szerencsémre késett a repülőgép, ezért még volt időm vacsorát csinálni, mire megérkezik. A kisfiam barátjánál aludt pár napot. Steve sem tudott sajnos néhány napnál többet lenni nálam, várta a munkája kint, forgatókönyv-íróként dolgozik. Elvégeztem mindennel, már csak az idegességemtől remegve vártam Steve-t az ajtóban. Alig talált oda, de útbaigazították. Kimentem volna elé, de estére készültem nekünk, meg így is volt megbeszélve.
Az ajtót résnyire hagytam nyitva, nyár volt, hőséggel, fel-alá mászkáltam. Ki is öltöztem a fogadására, egy vörös színű, oldalt felvágott szoknyát vettem fel. Kopogást hallottam, nyomban odarohantam. Steve bejött, átölelt és megpuszilt. Egyelőre nem léptünk tovább. Próbáltunk enni, de a gyomrunk iszonyúan remegett. Mikor utoljára láttam Őt a kamerán, akkor is jóképűnek tartottam, de az első találkozásunkkor is nagyon jól nézett ki. Képeket is küldtünk egymásnak és a második élő találkozásnak örültünk azon az estén.
Egész este mosolygott rám, ahogy én is rá. Valami különös és felettébb furcsa vonzalom lett úrrá rajtunk, mint amikor először láttuk meg egymást. Tettem be DVD-t, eléggé hosszú film volt, de szép. Közel ültünk egymáshoz, meséltünk egymásnak mindenről, ami történt velünk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.36 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 19. 15:28
#5
Egy a sok közül, elmegy.
1
Andreas6
2020. október 2. 16:20
#4
Gyenge fogalmazás, gyakorold az írást. Lesz ez még jobb is.
1
zsuzsika
2015. január 30. 07:27
#3
Átlagos történet.
1
a
A57L
2014. január 27. 05:40
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2011. július 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1