A+ A-

Noémivel

Egyik edzőtáborban, Balatonfüreden ismertem meg a csajt. Akkor tizennégy évesekként igen kíváncsiak voltunk egymásra. Igaz több száz km-re lakott tőlem, sokáig tartottuk a kapcsolatot és sok-sok érdekes dolgot csináltunk... :) Ebből jön egy kis részlet.
Találkozásunk után egy évvel újra egy edzőtáborban voltunk, Balatonföldváron. Sok-sok sátor és egy jó nagy ház, a csapat üresen hagyta a házban az egyik, háromágyas szobát, direkt kicsapongásra. (Azt tudni kell, hogy az edzőnk is abszolút velünk élt, velünk baszott be, velünk bulizott, csajozott stb., és így nem ellenezte az "ilyen" dolgokat.) Utolsó este a tábortól húsz percnyire lévő diszkóban (vagy inkább sörözőben) volt egy bazi nagy buli, de mi Noémivel eldöntöttük, hogy a sok pia után ezen az estén inkább a táborban maradunk. Annyit azért meg kellett tennünk, hogy legalább bekukkantunk a bulihoz. Ez gyorsan meg is volt és máris indultunk vissza.
Már javában sötét volt és földúton mentünk. Ő szegénykém kicsit félt a sötétben, ami nem vallott rá, mert igen könnyűvérű volt. Kezével a farzsebemben majd' negyed órán keresztül sétáltunk, heves csókolózásokkal félbeszakítva. Lassan beértünk a táborba, én akkor már rendesen fel voltam hevülve a hormonoknak köszönhetően. Ez az izgalom már Noémin is látszott. Berohantunk a házba és már mindketten tudtuk, hogy mire vágyik a másik. Mentünk ahhoz a bizonyos szobához, de ő inkább berángatott a közelebbi fürdőszobába (ami hihetetlenül kultúrált volt).
A csaj hirtelen nekem esett és elkezdtünk smárolni. Én óvatosan levettem róla a topját és kibontottam a fehér csipkés melltartóját, miközben ő a nadrágon keresztül farkamat markolászta. Elkezdtem szopogatni mellbimbóját és haladtam lefelé a köldökéig. Miután rólam is lekerült a póló, lecsillapítottam barátnőmet és hátulról átkaroltam. Mellét masszíroztam, simogattam, majd követtem szám útját a hasán és végül benyúltam a nadrágjába. Vékony, átlátszó halásznadrág volt rajta, amin keresztül kitűnően látszott tangája és dudorodó pinusa. Mikor elértem a puncit a fehér tangán keresztül, éreztem, hogy a teljesen átázott bugyi egy forró puncit takar. Elkezdtem dörzsölni csiklóját és ajkait a bugyin keresztül, egyre hevesebben, és a végén már szinte felnyúltam neki a bugyival. Noémi egyre jobban vonaglott, fejével a bal vállamon. Egyértelmű volt, hogy mindjárt eljut a csúcsra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 10. 12. vasárnap 05:43
5P
#3 listike 2014. 10. 12. vasárnap 04:42
Nem jó.
#2 t2006 2011. 06. 29. szerda 19:15
Én vagyok a hülye, minek olvastam el?!
#1 Törté-Net 2011. 06. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?